מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הבמאים המועמדים השנה לאוסקר מדברים סביב שולחן אחד:
http://video.hollywoodreporter.com/serv ... 7139948001
פיקנטי, קטרין ביגלו (hurt locker) וקמרון היו נשואים.
http://video.hollywoodreporter.com/serv ... 7139948001
פיקנטי, קטרין ביגלו (hurt locker) וקמרון היו נשואים.
נערך לאחרונה על ידי איתי_הגיתי ב 10/01/2010 22:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני מבין שלא ביקרת באתר IMDB בזמן האחרוןmulder כתב:אתה טועה כי ב IMDB לא מסגירים שום דבר חשוב מדיי, גם לא בפירוט של העלילה. לשמחתי כבר ראיתי את הסרט, אבל כל מי שלא ראה וקרא את ההודעה הרס לעצמו תודות לזה.Catskinner כתב:הביקורת של zeev78 לא יותר מפורטת ממה שניתן לקרוא ב IMDB, לעומת זאת הביקורת של l33cher הרסה לי כל אפשרות להנות מהסרטים שהוא תיאר כי עכשיו אני יודע כל מה שהולך לקרות שם......
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
Catskinner כתב:אני מבין שלא ביקרת באתר IMDB בזמן האחרוןmulder כתב:אתה טועה כי ב IMDB לא מסגירים שום דבר חשוב מדיי, גם לא בפירוט של העלילה. לשמחתי כבר ראיתי את הסרט, אבל כל מי שלא ראה וקרא את ההודעה הרס לעצמו תודות לזה.Catskinner כתב:הביקורת של zeev78 לא יותר מפורטת ממה שניתן לקרוא ב IMDB, לעומת זאת הביקורת של l33cher הרסה לי כל אפשרות להנות מהסרטים שהוא תיאר כי עכשיו אני יודע כל מה שהולך לקרות שם.........
I REST MY CASE.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

mulder אתה צודק. פרוט העלילה נמצא ב synopsis ולא ב plot summary. רק מה, גם זה גלוי לעיני כל מי שמבקר ב IMDB ומחפש את הסרט. כך שטכנית שנינו צודקים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

Surrogates
משום מה לא הצלחתי להתחבר לסרט. זו כבר הפעם השניה שאני מפסיק אותו באמצע כדי להתעסק במשהו אחר שאחריו אני לא טורח לחזור. זה לא שהרעיון של העלילה אינו מעניין - כי שאלת הבסיס של חיים דרך proxy של מכונה הופכת מאוד רלוונטית בעולם שבו אנו חיים. אבל הביצוע...הביצוע....
ובשאלה הפילוזופית של חיים מלאכותיים כנגד בני אדם אמיתיים כבר ניתקלתי ב Blade Runner וכנראה שרידלי סקוט עשה שם עבודה טובה יותר.
למרות שלא סיימתי לצפות בסרט אסתכן במתן ציון של 6/10 בזכות הרעיון
משום מה לא הצלחתי להתחבר לסרט. זו כבר הפעם השניה שאני מפסיק אותו באמצע כדי להתעסק במשהו אחר שאחריו אני לא טורח לחזור. זה לא שהרעיון של העלילה אינו מעניין - כי שאלת הבסיס של חיים דרך proxy של מכונה הופכת מאוד רלוונטית בעולם שבו אנו חיים. אבל הביצוע...הביצוע....
ובשאלה הפילוזופית של חיים מלאכותיים כנגד בני אדם אמיתיים כבר ניתקלתי ב Blade Runner וכנראה שרידלי סקוט עשה שם עבודה טובה יותר.
למרות שלא סיימתי לצפות בסרט אסתכן במתן ציון של 6/10 בזכות הרעיון
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78819
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
catskinner,
אני טוען שהבעיה ברעיון, ושדווקא הביצוע מציל את הסרט (בקושי)...
אני טוען שהבעיה ברעיון, ושדווקא הביצוע מציל את הסרט (בקושי)...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מסכים עם כל מילה וגם עם הציון, היו פה בהחלט כמה קטעים גאוניים. סרט מעולה לזוגותPavelz כתב:500 Days of Summer
סרט אינדי מרענן למדי על בחור (ג'וזף גורדון לוויט, תזכרו את השם טוב טוב) שמנסה לשחזר מה בדיוק השתבש ב 500 הימים שבהם הוא הכיר את חברתו (זואי דשנל החמודה אש) לפני שזו זרקה אותו לאנחות. קודם כל מדובר בסיפור אהבה אבל זה לא עוד אחד מסרטי מג ריאן. הסרט מנסה לבוא בגישה קצת יותר רעננה לנושא האהבה והנטישה. מה שמנצח כאן בגדול הוא זוג השחקנים הראשיים שבינהם בהחלט יש כימיה נהדרת והם מעבירים בצורה מדוייקת את התסריט המקורי מאוד כאן. העריכה של הסרט היא עוד נקודה חזקה לטובת הסרט שכן העריכה היא לא ליניארית והיא כוללת גם כמה טריקים מבריקים שטרם ראיתי בקולנוע. לא אגלה מה הם, בהחלט שווה לבדוק. גם המוזיקה בסרט היא מעולה ויש כאן המון מוזיקת אינדי אמריקאית ובריטית מעולה. סמית'ס, רג'ינה ספקטור ועוד ועוד.
סה"כ אחלה סרט רומנטי אינלגנטי עם טוויסט.
8/10...
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
אני פחות אהבתי / התחברתי.Itay_Pollak כתב:מסכים עם כל מילה וגם עם הציון, היו פה בהחלט כמה קטעים גאוניים. סרט מעולה לזוגותPavelz כתב:500 Days of Summer
סרט אינדי מרענן למדי על בחור (ג'וזף גורדון לוויט, תזכרו את השם טוב טוב) שמנסה לשחזר מה בדיוק השתבש ב 500 הימים שבהם הוא הכיר את חברתו (זואי דשנל החמודה אש) לפני שזו זרקה אותו לאנחות. קודם כל מדובר בסיפור אהבה אבל זה לא עוד אחד מסרטי מג ריאן. הסרט מנסה לבוא בגישה קצת יותר רעננה לנושא האהבה והנטישה. מה שמנצח כאן בגדול הוא זוג השחקנים הראשיים שבינהם בהחלט יש כימיה נהדרת והם מעבירים בצורה מדוייקת את התסריט המקורי מאוד כאן. העריכה של הסרט היא עוד נקודה חזקה לטובת הסרט שכן העריכה היא לא ליניארית והיא כוללת גם כמה טריקים מבריקים שטרם ראיתי בקולנוע. לא אגלה מה הם, בהחלט שווה לבדוק. גם המוזיקה בסרט היא מעולה ויש כאן המון מוזיקת אינדי אמריקאית ובריטית מעולה. סמית'ס, רג'ינה ספקטור ועוד ועוד.
8/10......
אולי בגלל שראיתי אותו בטיסה או אולי בגלל שהיא (הדמות סאמר) עיצבנה אותי ברמות. היא ממש התעללה בו.
בברכה קובי כהן
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
jaksirak,
גם אני ראיתי את הסרט בטיסה.
לכן אני חושב שהוא היה לא רע - האלטרנטיבה הייתה לשמוע המון ילדים קטנים בוכים.
חוץ מזה הקריטריון להצלחה של סרט בטיסה זה שהוא מצליח להעביר שעתיים ממנה.
גם אני ראיתי את הסרט בטיסה.
לכן אני חושב שהוא היה לא רע - האלטרנטיבה הייתה לשמוע המון ילדים קטנים בוכים.
חוץ מזה הקריטריון להצלחה של סרט בטיסה זה שהוא מצליח להעביר שעתיים ממנה.
אני חושב שהמשפט שמסכם את הסרט, הוא גם המשפט שפותח אותוItay_Pollak כתב:מסכים עם כל מילה וגם עם הציון, היו פה בהחלט כמה קטעים גאוניים. סרט מעולה לזוגותPavelz כתב:500 Days of Summer
8/10......
"This is a story of boy meets girl, but this is not a love story"
(פלוס מינוס הציטוט)
ספויילר לגבי הסרט 500 ימים עם סאמר
ספויילר
מי שלא רוצה לדעת את הסוף שלא ימשיך לקרוא...
אני במיוחד אהבתי את ההברקה בסוף עם השם של הבחורה שהוא עומד לצאת איתה. הצליחו לעשות סרט רומנטי שבו הזוג לא נשאר ביחד בסוף ובכ"ז אתה נשאר עם חיוך על השפתיים. לדעתי זה תפקיד חייה של זואי דשנל. היא כ"כ חמודה שם.
מי שלא רוצה לדעת את הסוף שלא ימשיך לקרוא...
אני במיוחד אהבתי את ההברקה בסוף עם השם של הבחורה שהוא עומד לצאת איתה. הצליחו לעשות סרט רומנטי שבו הזוג לא נשאר ביחד בסוף ובכ"ז אתה נשאר עם חיוך על השפתיים. לדעתי זה תפקיד חייה של זואי דשנל. היא כ"כ חמודה שם.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

whatever works
שת"פ בין לארי דיוויד (עד הסרט לא ממש סבלתי אותו) לוודי אלן. בגדול - לארי משחק מעין פיזיקאי/הוגה דעות פסימיסט שרע לו מהכל. מגיע בחורה צעירה שרק אלוהים יודע למה נדבקת אליו והוא מנסה לחנך אותה.
סרט חביב בסופו של דבר - מומלץ לאנשים שהחיים שלהם נראים להם מסובכים!
7/10
שת"פ בין לארי דיוויד (עד הסרט לא ממש סבלתי אותו) לוודי אלן. בגדול - לארי משחק מעין פיזיקאי/הוגה דעות פסימיסט שרע לו מהכל. מגיע בחורה צעירה שרק אלוהים יודע למה נדבקת אליו והוא מנסה לחנך אותה.
סרט חביב בסופו של דבר - מומלץ לאנשים שהחיים שלהם נראים להם מסובכים!
7/10
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

איזה סלט קומפוט עשיתם כאן - theezway - התייחס בכלל לספוילר למה שהוא כתב - ולא למה שBG כתב.
המשך הספויילר....
בהחלט חביב - רק לדעתי בשביל חלק מהישראלים - היה צריך בתרגום לרשום בסוגריים את פירוש השם.
המשך הספויילר....
בהחלט חביב - רק לדעתי בשביל חלק מהישראלים - היה צריך בתרגום לרשום בסוגריים את פירוש השם.
איתי, אתה לא נותן הרבה קרדיט לשליטת הישראלים באנגלית :oops:
בכל מקרה, אני מניח שהקהל פה הוא בחתך גבוה יותר מהממוצע בנושא הזה.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il