א-כ-ז-ב-ה !!!
לאחר התלבטויות רבות החלטתי גם אני להתנסות בקליית קפה
החלטתי לעשות זאת בצעדים קטנים וביום שישי קניתי קולה hearthware precision מיד שנייה במצב טוב
אחרי שניקיתי אותו והתחלתי לתכנן את קליית הפולים שרכשתי כמה שעות קודם מקפה רות הנחתי אותו על השיש במטבח די צמוד לקצה
אתם לא מאמינים אבל פתאום שמעתי קול שבר של זכוכית ואתם יודעים בטח מה המשמעות
עכשיו אני עובד עצות מתלבט מה לעשות, ניסיתי למצוא חלקי חילוף באמיגו (הם אלה ששיווקו את הקולה בזמנו) אבל זה לא בנמצא
כמו כן ניסיתי לחפש אנשים שמוכרים את אותו קולה אבל גם כן נראה שכל מי שרצה למכור כבר מכר.
אם מי מבינכם שאולי יכול לעזור, אשמח לקבל כל הצעה
*מועתק מפורום מקביל
תודה
איציק
החלטתי לעשות זאת בצעדים קטנים וביום שישי קניתי קולה hearthware precision מיד שנייה במצב טוב
אחרי שניקיתי אותו והתחלתי לתכנן את קליית הפולים שרכשתי כמה שעות קודם מקפה רות הנחתי אותו על השיש במטבח די צמוד לקצה
אתם לא מאמינים אבל פתאום שמעתי קול שבר של זכוכית ואתם יודעים בטח מה המשמעות
עכשיו אני עובד עצות מתלבט מה לעשות, ניסיתי למצוא חלקי חילוף באמיגו (הם אלה ששיווקו את הקולה בזמנו) אבל זה לא בנמצא
כמו כן ניסיתי לחפש אנשים שמוכרים את אותו קולה אבל גם כן נראה שכל מי שרצה למכור כבר מכר.
אם מי מבינכם שאולי יכול לעזור, אשמח לקבל כל הצעה
*מועתק מפורום מקביל
תודה
איציק
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קופיאדיקט הדביק אל ה IROAST שלו וזה מחזיק מעמד שנים (אצל HOSQ עכשיו)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
שלום לך.itzik_vip כתב:זה לא שנסדק אלא נשבר והתפרק לחלוטין ולכן אי אפשר להדביק...
חבל, באמת אכזבה,לדעתי הדרך המהירה ביותר להשיג את המכסה,היא לבקש ממכר שנוסע לארה'ב,אני מכיר עוד מאוכזבים מהמכסה הזה,וכך הם נהגו.
אם כבר יש ברשותך קפה ירוק,אל תתיאש,ותנצל אותו,אפשר לקלות בתנור ובמחבת.
אם אתה צריך עזרה בקליה בתנור-מחבת רק תבקש.
עוד לפני קניית ה- hearthware precision התלבטתי לקנות את ה- gene cafe
בתור אחד שלא קלה בחיים חשבתי להתחיל עם ה- hearthware precision ובעתיד להתקדם לטופ
אחרי המקרה הטראגי מיום שישי וגם לקראת יום ההולדת שלי שיתקיים בחודש הקרוב נראה לי שאני אפצה את עצמי ואני אלך על ה- gene cafe , אני לא רוצה להתעסק עם מחבתות וכו'...אין לי כוח להתעסקויות ומהבחינה הזאת אני מעריך שאני לא אתאכזב מה- gene cafe
וגם אם במקרה אני אשבור את הזכוכית של ה- gene חלקי חילוף כבר לא תהיה הבעייה
בתור אחד שלא קלה בחיים חשבתי להתחיל עם ה- hearthware precision ובעתיד להתקדם לטופ
אחרי המקרה הטראגי מיום שישי וגם לקראת יום ההולדת שלי שיתקיים בחודש הקרוב נראה לי שאני אפצה את עצמי ואני אלך על ה- gene cafe , אני לא רוצה להתעסק עם מחבתות וכו'...אין לי כוח להתעסקויות ומהבחינה הזאת אני מעריך שאני לא אתאכזב מה- gene cafe
וגם אם במקרה אני אשבור את הזכוכית של ה- gene חלקי חילוף כבר לא תהיה הבעייה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
לגמרי. זהו יתרון ענק של הג'ין.itzik_vip כתב:אני לא רוצה להתעסק עם מחבתות וכו'...אין לי כוח להתעסקויות ומהבחינה הזאת אני מעריך שאני לא אתאכזב מה- gene cafe...
מאוד לא ממליץ לקנות קולה שלא מטפל בסילוק מוץ.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
כתבתי לאיציק בהודעות
שלום רב!
אכן צוין כאן אירוע בעברי, הכולל טראומת חתולים שעברו ליד הקולה, והנחיתו אותו על הרצפה. הזכוכית נשברה אך לא התרסקה, וכך נותרו לי הממדים של הזכוכית המקורית. בהיותי בעולם הכימיה מצאתי אצל נפח זכוכית כוס כימית שהייתה בקוטר הנכון, והוא חתך אותה לגובה הנכון. לצערי גם כאן היה פיספוס, והכוס נחתכה עם עודף של 2 מילימטר. את העודף הזה נאלצתי להשחיז כי כבר אי אפשר היה לחתוך אותו. הבעיה עם כל האינפורמציה הזו שהיא לא ניתנת לשחזור. הנפח שעשה לי את העבודה עשה זאת בחינם (תמורת קילו קפה קלוי במכשיר המתוקן). אני יכול להמליץ על כהן יצחק 054-4305370, בהוד השרון. או אצל שמואל חן-ספק ציוד למעבדות שמחזיק נפח זכוכית בחיפה 04-8400616. כולם יבקשו ממך מידות, ויחתכו כוס כימית למידה המדויקת. אתה תצטרך ללוות את התהליך, והעיקר למצוא כוס שהקוטר שלה בדיוק זהה לכוס של הקולה.
בהצלחה
אכן צוין כאן אירוע בעברי, הכולל טראומת חתולים שעברו ליד הקולה, והנחיתו אותו על הרצפה. הזכוכית נשברה אך לא התרסקה, וכך נותרו לי הממדים של הזכוכית המקורית. בהיותי בעולם הכימיה מצאתי אצל נפח זכוכית כוס כימית שהייתה בקוטר הנכון, והוא חתך אותה לגובה הנכון. לצערי גם כאן היה פיספוס, והכוס נחתכה עם עודף של 2 מילימטר. את העודף הזה נאלצתי להשחיז כי כבר אי אפשר היה לחתוך אותו. הבעיה עם כל האינפורמציה הזו שהיא לא ניתנת לשחזור. הנפח שעשה לי את העבודה עשה זאת בחינם (תמורת קילו קפה קלוי במכשיר המתוקן). אני יכול להמליץ על כהן יצחק 054-4305370, בהוד השרון. או אצל שמואל חן-ספק ציוד למעבדות שמחזיק נפח זכוכית בחיפה 04-8400616. כולם יבקשו ממך מידות, ויחתכו כוס כימית למידה המדויקת. אתה תצטרך ללוות את התהליך, והעיקר למצוא כוס שהקוטר שלה בדיוק זהה לכוס של הקולה.
בהצלחה