שירשור הטריוויה הגדול של פורום סרטים!
רמז ראשון
התשובה נמצאת בתוך ההמלצה שלי על הסרט שבו משחק השחקן בתמונה הראשונה. (היה מועמד לאוסקר).
אבי
אבי
Avi Merkado - www.filma.co.il
לא - ורמז נוסף
זה לא בנט מילר. זה שחקן אמריקאי מאוד מוכר.
וגם הסרט שממנו לקוחה הסצנה הוא סרט מוכר (שזכה באוסקר)
רמז: הקשר בין שתי התמונות קשור לסרט שבתמונה השניה
אבי
וגם הסרט שממנו לקוחה הסצנה הוא סרט מוכר (שזכה באוסקר)
רמז: הקשר בין שתי התמונות קשור לסרט שבתמונה השניה
אבי
אכן גרגורי פק
ומאיזה סרט זה לקוח? ומה הקשר בין הסרט לסרט מהתמונה הראשונה?
התמונה לקוחה מתוך "להרוג ציפור זמיר"
סרט מצויין שמבוסס על ספר מצויין ואם אינני טועה את הספר כתב טרומן קפוטה ובסרט קפוטה (משם התמונה הראשונה) אף נוגעים קצת בתהליך כתיבת הספר.
את הסרט קפוטה לא ראיתי אבל את להרוג ציפור זמיר אני ממליץ לראות. הסרט היחיד מהשנים האחרונות שקצת מזכיר אותו - הוא גם סרט שמבוסס עלספר - עת להרוג.
את הסרט קפוטה לא ראיתי אבל את להרוג ציפור זמיר אני ממליץ לראות. הסרט היחיד מהשנים האחרונות שקצת מזכיר אותו - הוא גם סרט שמבוסס עלספר - עת להרוג.
כל הכבוד theezway
אכן צדקת. הסרט הוא "להרוג את הזמיר" שאותו כתבה הרפר לי.
אשר בסרט טרומן קפוטה (ממנו לקוחה תמונתו של פיליפ סימור הופמן) היא שותפתו של קפוטה לכתיבת המאמר בעיתון ואף בזמן התחקיר העיתונאי שלהם - ספרה הראשון "להרוג את הזמיר" יוצא לאור ועיבודו הקולנועי זוכה באוסקר. - זה הקשר !
היה קשה מדי?
d-tox צודק
מרוב שהוא משחק בכ"כ הרבה סרטים יש משחק שנקרא 7 דרגות של הפרדה מקווין בייקוו. הרעיון העומד מאחורי המשחק שאתה יכול לקשר בין כל שחקן/בימאי/תסריטאי אל קווין ביקון דרך 7 סרטים/שחקנים וכן הלאה.
הפתרון לחידה השנייה הוא שהרוזן ממונטה כריסטו (הספר) היווה את ההשראה לדמויות ב-SLEEPERS להפעיל את נקמתן (נדמה לי שהדמות של בראד פיט אומרת את זה).
אגב הספר הרוזן ממונטה כריסטו הוא בין הספרים המהנים שיצא לי לקרוא, אי אפשר שלא להתפעל מהדמיון והתחכום שטווה הסופר בעלילת הספר. ממליץ בחום רב! הסרט אמנם חביב, אך הוא לא יכול לתפוס רבע מהיריעה של הספר.
הפתרון לחידה השנייה הוא שהרוזן ממונטה כריסטו (הספר) היווה את ההשראה לדמויות ב-SLEEPERS להפעיל את נקמתן (נדמה לי שהדמות של בראד פיט אומרת את זה).
אגב הספר הרוזן ממונטה כריסטו הוא בין הספרים המהנים שיצא לי לקרוא, אי אפשר שלא להתפעל מהדמיון והתחכום שטווה הסופר בעלילת הספר. ממליץ בחום רב! הסרט אמנם חביב, אך הוא לא יכול לתפוס רבע מהיריעה של הספר.
התיאוריה (שלא ניתן להוכיח, אך אפשר להדגים סבירות) היא שניתן לקשור כל שני אנשים על הפלנטה ב 6 דרגות (עם 4 מתווכים).
מעניין לקרוא פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Six_degrees_of_separation. מתואר שם ניסוי שנעשה בארה"ב.
אגב, לפי וויקיפדיה, המשחק ע"ש קווין בייקון, קשור לחריזת שמו עם שם של מחזה " Six Degrees of Separation".
בכל אופן נראה לי ש 7, ואפילו 6, זה קלי קלות בשביל לקשור את בייקון לדמויות אחרות מעולם הסרטים. בטח ניתן גם ב3 או 4.
מעניין לקרוא פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Six_degrees_of_separation. מתואר שם ניסוי שנעשה בארה"ב.
אגב, לפי וויקיפדיה, המשחק ע"ש קווין בייקון, קשור לחריזת שמו עם שם של מחזה " Six Degrees of Separation".
בכל אופן נראה לי ש 7, ואפילו 6, זה קלי קלות בשביל לקשור את בייקון לדמויות אחרות מעולם הסרטים. בטח ניתן גם ב3 או 4.
משה
טוב אז אם אף אחד אחר לא משיב
הסרט הוא little big man (איש גדול קטן).
רק דבר אחד , אני מבין את ההקבלה בין הסרטים (עם כל הגילגולים שעוברות הדמויות הראשיות בשניהם)
אבל אני אף פעם לא שמעתי (או קראתי) שרוברט זמקיס אומר שעל סרט זה הוא ביסס את פורסט גאמפ'.
הסרט הוא little big man (איש גדול קטן).
רק דבר אחד , אני מבין את ההקבלה בין הסרטים (עם כל הגילגולים שעוברות הדמויות הראשיות בשניהם)
אבל אני אף פעם לא שמעתי (או קראתי) שרוברט זמקיס אומר שעל סרט זה הוא ביסס את פורסט גאמפ'.