סמסונג 52" B750
שלום לכולם,
האם משהו כאן יכול לתת לי מושג לגבי המחיר הסופי שבו ניתן למצוא את המסך של סמסונג " 52 B750?
האם צפויה ירידת מחירים בעתיד הקרוב עבור הדגם הזה ?
האם כדאי להמתין עד כניסת מסכי ה OLED או טכנולוגיה אחרת לשוק בהנחה שאני יכול להמתין עם הרכישה עד שנה ?
תודה לעונים
האם משהו כאן יכול לתת לי מושג לגבי המחיר הסופי שבו ניתן למצוא את המסך של סמסונג " 52 B750?
האם כדאי להמתין עד כניסת מסכי ה OLED או טכנולוגיה אחרת לשוק בהנחה שאני יכול להמתין עם הרכישה עד שנה ?
תודה לעונים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ophirgophirg כתב:שלום לכולם,
תודה לעונים...
כל הזמן יש שינויים במחירים . ותמיד המחיר ירד .
המלצות לגבי מחירים .. מומלץ שתקבל בחנות מתמחה .
יום טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
..
תמיד המחיר יורד השאלה היא באיזה חדות...
ברור לך שהמוכר לא יטרח לעדכן אותי בצפי לירידת מחירים קרובה.
האם המחירים שניתן למצוא בזאפ של ~ 17000 הם המחירים אותם ניתן להשיג בחנויות?
אני ממש לא למבין למה כל מקום מפרסם מחיר מחירון וצריך ללכת עד לחנות כדי לקבל את המחיר האמיתי.
מישהו שיודע יכול לעזור?
ברור לך שהמוכר לא יטרח לעדכן אותי בצפי לירידת מחירים קרובה.
האם המחירים שניתן למצוא בזאפ של ~ 17000 הם המחירים אותם ניתן להשיג בחנויות?
אני ממש לא למבין למה כל מקום מפרסם מחיר מחירון וצריך ללכת עד לחנות כדי לקבל את המחיר האמיתי.
מישהו שיודע יכול לעזור?
ophirg כתב:שלום לכולם,
תודה לעונים...
כדאי לחכות למסך 3D ,תלת מימיד עם חיבור אינטרנט מהיר ......... אמור להגיע תוך כמה ימים .
ברצינות אם אתה קונה 52 אינץ' עכשיו ,אז עוד שנה וחצי תקנה את הדור הבא...וגם אז תחזור על השאלה כי ככה זה
בעולם האלקטרוניקה הבידורית..........
- tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: tovtovtov
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
NEW_WAVE כתב:אם כבר לחכות אז שיכין גם קפה......ophirg כתב:שלום לכולם,
תודה לעונים...![]()
כדאי לחכות למסך 3D ,תלת מימיד עם חיבור אינטרנט מהיר ......... אמור להגיע תוך כמה ימים .
ברצינות אם אתה קונה 52 אינץ' עכשיו ,אז עוד שנה וחצי תקנה את הדור הבא...וגם אז תחזור על השאלה כי ככה זה
בעולם האלקטרוניקה הבידורית.............
LG 65CX
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
צודק ,אין לזה סוףNEW_WAVE כתב:
אם יש מזומנים וצורך למסך -אז לקנות עכשיו
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
מחזק, כל הזמן יוצאות טכנולוגיות חדשות ואין לזה סוף. אם אתה צריך מסך אין טעם לחכות אלא אם זה לטווח של שבועות בודדים (ליציאת דגם חדש או הורדה במחיר, מה שלא צפוי כרגע) ומסך שתקנה היום ב-10,000 יהיה שווה ערך למסך ב-5,000 בעוד שנתיים.NEW_WAVE כתב:
אני ממליץ לך שבזמן שאתה חושב על כמה כסף להשקיע במסך לחשוב גם לכמה זמן אתה מתכנן להחזיק אותו לפני השידרוג הבא, וככה והחליט באופן יותר מושכל על התקציב למסך הנוכחי. לדוגמא אם התקציב שלך הוא 20,000 ל-8 שנים הקרובות עדיף להשקיע 10,000 על מסך עכשיו ו10,000 על מסך חדש בעוד 4 שנים, תקבל תמורה הרבה יותר טובה לכסף (וגם 2 מסכים במקום אחד).
לפי דעתי האישית הזמן האופטימלי לשדרג מסך טלוויזיה הוא בסביבות 3-4 שנים, חלק יגידו יותר וחלק יגידו פחות.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
רכישת מסך בסדר גודל כזה . אינה מצריכה חשיבה לגבי ירידת מחיר אם תהיה או לא תהיה .
פשוט מאוד .. המסך מתאים לך... רכוש אותו ומומלץ יבוא רשמי מיני ליין 3שנות אחריות .
בהצלחה .
פשוט מאוד .. המסך מתאים לך... רכוש אותו ומומלץ יבוא רשמי מיני ליין 3שנות אחריות .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"