אחריות יורוקום פנסוניק למסכים דקים שנה אחת בלבד + 4 לחלקים .
- gilcooper
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
כפי שניתן לראות כאן
http://www.eurocomdc.co.il/_Uploads/dbs ... plazma.pdf
לאחר שנה תשלם על ביקור טכנאי + שעות עבודה + הובלה - לי זה נראה כמו משהו שיכול להסתכם בהרבה יותר מ 180 ש"ח
http://www.eurocomdc.co.il/_Uploads/dbs ... plazma.pdf
לאחר שנה תשלם על ביקור טכנאי + שעות עבודה + הובלה - לי זה נראה כמו משהו שיכול להסתכם בהרבה יותר מ 180 ש"ח
-
9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
tiptip .tiptip כתב:שוחחתי עם מיקי הערב בנושא, ולדעתי אתם עושים סיפור מלא סיפור
לרב הטלוויזיות של פנסוניק לא מתקלקלות
כל מה שנדרש מהלקוח זה לשלם לטכנאי 180 ש"ח על הביקור
שזה כלום לאומת הארכת אחריות שדיבר ע"כ קודמי.
אני רכשתי מיורוקום ואמשיך לרכוש מהם!!!...
מה זה שוחחתי עם מיקי והוא אמר לי שהמסכים לא מתקלקלים . .... יופי אז שיתן 3 שנות אחריות אם הוא מאמין בלב שלם במוצר שלו .
יש משהו בעולם שלא מתקלקל .
פיוניר לא מתקלקלת ...............אז מה ט.ר נותן 3 שנות אחריות .
הרי רוב המסכים שאנשים רוכשים אינם מתקלקלים . אז שאר היבואנים לא נותנים אחריות . למוצרים .
כל מה שאתה מנסה לכתוב פו בפורום הוא קישקוש אחד גדול .
יורוקום . פשוט מצפצפת על הלקוחות שלה . והיא יודעת הייטב שעם ישראל ברובו עובר לסדר היום כרגיל .
ולכן היא נותנת אחריות הכי גרועה שיש לגבי מסכים דקים .
כן מתקלקל או לא מתקלקל זה לא מעניין את אף אחד . אם המותג פנסוניק כלכך אמין אז מה הבעיה לתת 3 שנות אחריות מלאות .
פשוט מאוד אתה מסנגר על פנסוניק בצורה מאוד שקופה .
מעניין אם היית מוכן לרכוש מרצדס ב 500k ולא לקבל עליה אחריות . הרי מרצדס לא מתקלקלת . כמעט............
מעניין מאוד שפנסוניק נותן 5 שנות אחריות למסכים שלהם בעולם . ופה משנים את מהות האחריות .
שיהיה לך יום טוב .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 06/01/2010 11:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
מה שכתבת נוגד את השכל הישר
אם באמת על כל 20 מליון מסכים מתקלקלים 20(בעיני המספרים האלה הם בדיחה,גם אם היוtiptip כתב:tobenary זה המספר שמיקי אמר לי.
אני אישית ממליץ מניסיון לרכוש מיורוקום כי אני
אחד מאלה שהטלוויזיה שלהם התקלקלה ( והמספרים הלא רשמיים שלהם
הם על כל 20 מיליון מסכים מתקלקלים 20 )
ובלי הרבה שאלות קיבלתי דגם חדש, יבואן פרללי לא היה מחליף כל כך מהר אם בכלל![]()
למה שהוא כן יענה לכם? זאת מדיניות של החברה
ולמה לא להתנגח אתנו ואם אלה שיגידו שח.י. נותנים כך ומשה זוכמן נותן כך
כפי שאמרתי אני רכשתי מוצר של יורוקום וממליץ לחברי ומשפחתי לעשות כנ"ל.
כל אחד שיעשה את החשבון שלו....
מתקלקלים 20 אלף זה מצויין),אין שום סיבה שלא יתנו גם אחריות ל 10 שנים,יופי של מקדם מכירות.
אני כשקניתי עכשיו טלביזיה LED חדשה,עקב ניסיון העבר, עמדתי על קבלת
אחריות מלאה ל 7 שנים(למעט תשלום 199 ש"ח לביקור טכנאי בשש שנים אחרונות) וקיבלתי
אותה וכך צריך לדעתי לעשות כל לקוח .
למען הסר ספק,בכתב האחריות כתוב במפורש,בצורה ברורה, שהאחריות בשש שנים אחרונות
היא מלאה,למעט תשלום 199 עבור ביקור טכנאי,ללא תרגילים של חלקי חילוף,שעות עבודה
ושאר מרעין בישין.
נערך לאחרונה על ידי המהנדס ב 29/12/2009 12:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- reissd
-
- חבר פעיל

- תגובות: 68
לדעתי מה שקובע לגבי האחריות של מוצר זה הסטנדרט הנהוג בשוק לגביו. בדיוק כפי שמי שקונה כיום רכב חדש לא יתפשר על פחות מ 3 שנות אחריות מלאה (או 100,000 ק"מ), כך ברור, כפי שפירט 9000es בפתיחת השרשור, שהסטנדרט הוא 3 שנים מלאות שנותן יבואן רשמי (בהסתייגות אחת של אלקטרה – הנותנת שנתיים).
הרשו לי להתעלם מהנושא של שנה מלאה + X שנים "לחלקים בלבד", שאינה כוללת ביקור טכנאי, שעות עבודה, הובלת חלקים...אנחנו חיים בישראל, וברור לכולנו שניתן כמעט כל תקלה "לסובב" כך שעלויות התיקון יהיו מאוד גבוהות. כמה מהצרכנים באמת מבינים משהו בצדדים הטכניים? אני חושב שצריך לאסור על פי חוק את הטריק השיווקי הזה של "חלקים בלבד". מבחינתי, או שיש אחריות מלאה, או שאין.
יורוקום הם כיום היבואן הרשמי היחיד שמוכר מותג עם אחריות הנחותה בהרבה מהסטנדרט בשוק, ומבחינתי זה שיקול מספיק בכדי לא לקנות מהם את המותג. חד וחלק. אותי כלקוח, יורוקום הפסידו בשל הנושא הזה. אני אעדיף לקנות את המותג מיבואן מקבילי (אקבל שנה בלבד, אבל אשלם הרבה פחות) או מותג איכותי אחר.
מה שלא ברורה לי לחלוטין זו הביקורת שהועלתה על בעלי האתר. מדוע הם אמורים להגיב בכלל לנושא הזה? מה להם ולמדיניות האחריות של יורוקום??
ברור שמדובר כאן בשיקול כלכלי טהור של יורוקום, אשר בונים על כך שהצרכנים יהיו מוכנים להתפשר בנושא. אם רבים לא יתפשרו על כך, מהר מאוד יורוקום תשנה את המדיניות.
9000es הציף בפתיחת השרשור את הנושא הבעייתי הזה, ומכאן ואילך כולנו כצרכנים נבונים צריכים להפעיל את שיקול דעתנו, ולבחור שלא לקנות את המותג כל עוד זו המדיניות של יורוקום.
הרשו לי להתעלם מהנושא של שנה מלאה + X שנים "לחלקים בלבד", שאינה כוללת ביקור טכנאי, שעות עבודה, הובלת חלקים...אנחנו חיים בישראל, וברור לכולנו שניתן כמעט כל תקלה "לסובב" כך שעלויות התיקון יהיו מאוד גבוהות. כמה מהצרכנים באמת מבינים משהו בצדדים הטכניים? אני חושב שצריך לאסור על פי חוק את הטריק השיווקי הזה של "חלקים בלבד". מבחינתי, או שיש אחריות מלאה, או שאין.
יורוקום הם כיום היבואן הרשמי היחיד שמוכר מותג עם אחריות הנחותה בהרבה מהסטנדרט בשוק, ומבחינתי זה שיקול מספיק בכדי לא לקנות מהם את המותג. חד וחלק. אותי כלקוח, יורוקום הפסידו בשל הנושא הזה. אני אעדיף לקנות את המותג מיבואן מקבילי (אקבל שנה בלבד, אבל אשלם הרבה פחות) או מותג איכותי אחר.
מה שלא ברורה לי לחלוטין זו הביקורת שהועלתה על בעלי האתר. מדוע הם אמורים להגיב בכלל לנושא הזה? מה להם ולמדיניות האחריות של יורוקום??
ברור שמדובר כאן בשיקול כלכלי טהור של יורוקום, אשר בונים על כך שהצרכנים יהיו מוכנים להתפשר בנושא. אם רבים לא יתפשרו על כך, מהר מאוד יורוקום תשנה את המדיניות.
9000es הציף בפתיחת השרשור את הנושא הבעייתי הזה, ומכאן ואילך כולנו כצרכנים נבונים צריכים להפעיל את שיקול דעתנו, ולבחור שלא לקנות את המותג כל עוד זו המדיניות של יורוקום.
- gelibter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 449
אני לפני קניית מסך של פנסוניק ועימי ישנם עוד 2 מסכים של משפחה וחברים שאני עוזר להם בתהליך הקנייה, אני מודה שהשרשור הזה גרם לי לחשוב שוב, נחמד היה לשמוע תגובה מיורוקום.
-
9000es
-
- חבר במועדון 10K

gelibtergelibter כתב:אני לפני קניית מסך של פנסוניק ועימי ישנם עוד 2 מסכים של משפחה וחברים שאני עוזר להם בתהליך הקנייה, אני מודה שהשרשור הזה גרם לי לחשוב שוב, נחמד היה לשמוע תגובה מיורוקום....
יורוקום לא תגיב לשרשור . אני אישית שלחתי הודעה בפרטי + הלינק למיקי מיורוקום .
וזאת לפי המלצתו של עופר .
הוא לא ענה ולא יענה ..
למה הוא יודע שעוד מעט ....... הוא יהיה השליט הבלעדי בארץ בכל מה שקשור לשוק הפלזמות . מאחר שפיוניר כבר מפסיקה לייצר פלזמות .
עכשיו הוא ינצל את המעמד שלו פי אלף יותר גרועה .
השיטות לגבי האחריות מהסוג הזה קיימות רק בארץ הקודש .
פנסוניק העולמי נותן אחריות למסכים דקים 5 שנות אחריות מלאה .
יום טוב לכולם .
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

מסקנה: עוזבים את הפלסמות ועוברים לטלביזיות LED
בדבר אחד צודקים מנהלי האתר בביטחון,לקוח לא מרוצה צריך להצביע ברגליים,בכיות9000es כתב:gelibtergelibter כתב:אני לפני קניית מסך של פנסוניק ועימי ישנם עוד 2 מסכים של משפחה וחברים שאני עוזר להם בתהליך הקנייה, אני מודה שהשרשור הזה גרם לי לחשוב שוב, נחמד היה לשמוע תגובה מיורוקום....
הוא לא ענה ולא יענה ..
למה הוא יודע שעוד מעט ....... הוא יהיה השליט הבלעדי בארץ בכל מה שקשור לשוק הפלזמות . מאחר שפיוניר כבר מפסיקה לייצר פלזמות .
יום טוב לכולם ....
לא מובילות לשום מקום.טלביזיות LCD עם תאורה אחורית LED אינן נופלות לדעתי
מפלסמות של פנסוניק ומי שמת על השתקפויות יכול לקבל גם אותן.צריבת מסך מסכי
LED עדיין לא יכולים לספק.נקווה שיהיה בעתיד שיפור בטכנולוגיה...
yes זילזלו בי כלקוח שאצלם בכיס וכעת עם הורדת ערוץ הולמרק הם ישלמו על כך.
מחר אני עובר להוט.זה דרך הפעולה כנגד שירות גרוע,להצביע ברגליים.
-
9000es
-
- חבר במועדון 10K

Re: מסקנה: עוזבים את הפלסמות ועוברים לטלביזיות LED
המהנדסהמהנדס כתב:בדבר אחד צודקים מנהלי האתר בביטחון,לקוח לא מרוצה צריך להצביע ברגליים,בכיות9000es כתב:gelibtergelibter כתב:אני לפני קניית מסך של פנסוניק ועימי ישנם עוד 2 מסכים של משפחה וחברים שאני עוזר להם בתהליך הקנייה, אני מודה שהשרשור הזה גרם לי לחשוב שוב, נחמד היה לשמוע תגובה מיורוקום....
הוא לא ענה ולא יענה ..
יום טוב לכולם ....
לא מובילות לשום מקום.טלביזיות LCD עם תאורה אחורית LED אינן נופלות לדעתי
מפלסמות של פנסוניק ומי שמת על השתקפויות יכול לקבל גם אותן.צריבת מסך מסכי
LED עדיין לא יכולים לספק.נקווה שיהיה בעתיד שיפור בטכנולוגיה...
yes זילזלו בי כלקוח שאצלם בכיס וכעת עם הורדת ערוץ הולמרק הם ישלמו על כך.
מחר אני עובר להוט.זה דרך הפעולה כנגד שירות גרוע,להצביע ברגליים....
אין בעיה להצביע דרך הרגליים .
הבעיה היא חוסר ההתיחסות של מיקי מיורוקום . שבערב ההשקה של מסכי פנסוניק .
הוא חזר ואמר אני תמיד נמצא בשיבלכם . רק תתחילו לכתוב כמה שיותר .
עכשיו אין שום בכינות . יש רק הרגשה של זילזול .
יום טוב לך.
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
תהרוג אותי מה אתה ואחרים רוצים ממיקי??9000es כתב:gelibtergelibter כתב:אני לפני קניית מסך של פנסוניק ועימי ישנם עוד 2 מסכים של משפחה וחברים שאני עוזר להם בתהליך הקנייה, אני מודה שהשרשור הזה גרם לי לחשוב שוב, נחמד היה לשמוע תגובה מיורוקום....
הוא לא ענה ולא יענה ..
יום טוב לכולם ....
נכון הבחור חבר כאן, אבל עם כל הכבוד ( ויש הרבה)
מיקי הוא המהנדס הראשי של יורוקום והוא לא הכתובת
לאחריות זה או אחרת
ואם לא בא לו לענות לך זאת זכותו המלאה
או לא עובד ציבור, שלי או שלך
אי לכך אבקש לא להזכיר את שמו יותר
וגם מה שהוא אמר לי אמש אולי זה לא לציתות!!!
אור שפע ואהבה
-
9000es
-
- חבר במועדון 10K

tiptiptiptip כתב:תהרוג אותי מה אתה ואחרים רוצים ממיקי??9000es כתב:gelibtergelibter כתב:אני לפני קניית מסך של פנסוניק ועימי ישנם עוד 2 מסכים של משפחה וחברים שאני עוזר להם בתהליך הקנייה, אני מודה שהשרשור הזה גרם לי לחשוב שוב, נחמד היה לשמוע תגובה מיורוקום....
הוא לא ענה ולא יענה ..
יום טוב לכולם ....
נכון הבחור חבר כאן, אבל עם כל הכבוד ( ויש הרבה)
מיקי הוא המהנדס הראשי של יורוקום והוא לא הכתובת
לאחריות זה או אחרת![]()
ואם לא בא לו לענות לך זאת זכותו המלאה
או לא עובד ציבור, שלי או שלך
אי לכך אבקש לא להזכיר את שמו יותר
וגם מה שהוא אמר לי אמש אולי זה לא לציתות!!!...
אני מבין שאתה עוסק בתחום . אם כך הדבר אז תסמן את עצמך כעוסק בתחום .
לגבי בקשתך ..... לא להזכיר את שמו יותר .
לא ידעתי שיש בעיה כל שהיא להזכיר שם של חבר בפורום .
אני מקווה מאוד .שאחד המנהלים של האתר יראה את התגובה שלך . ויגיב בהתאם .
אתה ממש מחלק פו הנחיות .....מה לכתוב או איך להגיב . רק שתבין טוב כל מה שאתה כותב רק גורם לזה להראות גרועה יותר .
אני מאוד מקווה ורוצה שתכתוב ....... את מה שהוא אמר לך אתמול ..
אולי כדאי.. שאת מה שהוא אמר לך אתמול ................הוא יכתוב פו בשרשור וכך כולם יבינו על מה מדובר .
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
tiptip - אם מיקי מיורוקום נכנס לפורום ואמר שניתן לכתוב והוא יענה, במידה ולא סייג - הדלת פתוחה לכל מיני הערות (גם כאלו מוגזמות).
הוא יכול לכתוב שהוא לא הכתובת לנושא הזה, מבחינת שאר חברי הפורום הוא עלול להתפס כגורם המוסמך וכנציג החברה, ככזה - הוא נתון לביקורת.
9000es - אתה מתרגז, חלק בצדק וחלק לא.
מה שאכתוב עכשיו יכול להרגיז אותך יותר, יכול גם לתת לך כיוון חשיבה:
יורוקום, ח.י, סמליין, ט.ר, חיון, ניופאן ועוד הן חברות מכובדות. יש להן מחוייבות ללקוחות הקצה (מעבר למפיצי משנה כמוני וכאחרים המסומנים כך). חלקן עומדות בכתוב באחריות וחלקן לא, חלקן אף עוברות מעבר לכתוב ועושות הכל כדי שהלקוח יהיה מרוצה. אני לא אתן פרסום למי שכן עושה זאת - מי שעשה יודע.
אם סמליין או ח.י או כל אחת אחרת בוחרות להציג את האחריות שהן נותנות כך או אחרת (סתם רשמתי מה שעלה לראש) זו זכותן.
מה תעשה אגב אם יכתבו שלוש שנים אבל השירות יהיה גרוע ? ראה דוגמא - לא יבואו בזמן, תיקון יתאחר, ידחפו לך תשלום על תיקון כדי שישתלם להן. מה תעשה ? יש כאן סיפור בפורום שרץ על אחריות מחברה שנותנת אחריות של שלוש שנים, אז מה ? הבנאדם כבר כמה חודשים בריצות.
אני לא יודע מה הקטע של יורוקום בלתת שנה + ארבע. אולי זה תכנית חברה שאומרת להבטיח נמוך ולספק גבוה, גם זה נותן חוויה טובה לצרכן. לא יודע.
נצא מנקודת הנחה שמיקי לא עונה כי פשוט לו ספציפית אין תשובה.
אנחנו כלקוחות מוזמנים לשאול את יורוקום.
אתה מוזמן לכתוב כל יום הודעה שבה תציין את העובדה שעדיין לא ענו לך - זה יהיה יותר אלגנטי מאשר תתכסח עם אחרים כאן.
אני כותב את רצף הדברים האלו כי אני מבין באיזה מצב אתה נתון. כאחד שנותן שירות: לא תמיד אפשר לעשות את מה שהתחייבו עבורו, לפעמים עדיף לא להבטיח, פשוט ככה.
הוא יכול לכתוב שהוא לא הכתובת לנושא הזה, מבחינת שאר חברי הפורום הוא עלול להתפס כגורם המוסמך וכנציג החברה, ככזה - הוא נתון לביקורת.
יורוקום, ח.י, סמליין, ט.ר, חיון, ניופאן ועוד הן חברות מכובדות. יש להן מחוייבות ללקוחות הקצה (מעבר למפיצי משנה כמוני וכאחרים המסומנים כך). חלקן עומדות בכתוב באחריות וחלקן לא, חלקן אף עוברות מעבר לכתוב ועושות הכל כדי שהלקוח יהיה מרוצה. אני לא אתן פרסום למי שכן עושה זאת - מי שעשה יודע.
אם סמליין או ח.י או כל אחת אחרת בוחרות להציג את האחריות שהן נותנות כך או אחרת (סתם רשמתי מה שעלה לראש) זו זכותן.
מה תעשה אגב אם יכתבו שלוש שנים אבל השירות יהיה גרוע ? ראה דוגמא - לא יבואו בזמן, תיקון יתאחר, ידחפו לך תשלום על תיקון כדי שישתלם להן. מה תעשה ? יש כאן סיפור בפורום שרץ על אחריות מחברה שנותנת אחריות של שלוש שנים, אז מה ? הבנאדם כבר כמה חודשים בריצות.
אני לא יודע מה הקטע של יורוקום בלתת שנה + ארבע. אולי זה תכנית חברה שאומרת להבטיח נמוך ולספק גבוה, גם זה נותן חוויה טובה לצרכן. לא יודע.
אתה מוזמן לכתוב כל יום הודעה שבה תציין את העובדה שעדיין לא ענו לך - זה יהיה יותר אלגנטי מאשר תתכסח עם אחרים כאן.
אני כותב את רצף הדברים האלו כי אני מבין באיזה מצב אתה נתון. כאחד שנותן שירות: לא תמיד אפשר לעשות את מה שהתחייבו עבורו, לפעמים עדיף לא להבטיח, פשוט ככה.
Vocare Ad Regnum
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

פחחח אני עובד בתחום, יש לי את הצרות שלי תודה
רואים כמה שאתה בחור נבון, לא ידעתי שאני חייב לך גם דיווח
בוא נחכה באמת לתגובת המנהלים, שחלקם מכירים אותי
ומה בדיוק אני עושה, עם מי אני מדבר ועל מה
רואים כמה שאתה בחור נבון, לא ידעתי שאני חייב לך גם דיווח
בוא נחכה באמת לתגובת המנהלים, שחלקם מכירים אותי
ומה בדיוק אני עושה, עם מי אני מדבר ועל מה
נערך לאחרונה על ידי tiptip ב 29/12/2009 21:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
אור שפע ואהבה
-
9000es
-
- חבר במועדון 10K

TANDBERG שלום לך .TANDBERG כתב:tiptip - אם מיקי מיורוקום נכנס לפורום ואמר שניתן לכתוב והוא יענה, במידה ולא סייג - הדלת פתוחה לכל מיני הערות (גם כאלו מוגזמות).
אני כותב את רצף הדברים האלו כי אני מבין באיזה מצב אתה נתון. כאחד שנותן שירות: לא תמיד אפשר לעשות את מה שהתחייבו עבורו, לפעמים עדיף לא להבטיח, פשוט ככה....
כל מה שכתבת ..... יפה מאוד ואני מקבל את זה ..
הבעיה היא שאני מעוניין לרכוש מסך ב 20k ויש סכוי ליותר מ 20k .
המינימום שיורוקום יכולה לעשות הוא לתת למוצרי הפרימיום שלה 3 שנות אחריות . למען ההרגשה הטובה של הלקוח שמשקיע ממיטב כספו סכום די מכובד .
תאמין לי שאין לי שום דבר אישי נגד יורוקום . והמותג פנסוניק שאני מכבד אותו מאוד . וחליליה נגד מיקי מיורוקום .
וחליליה נגד אף חבר בפורום .
שיהיה לך יום טוב .
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
חברים,
ירדתם מהפסים לגמרי.
אני חושב שמיציתם את הסיפור. אם נציגי יורוקום היו מעוניינים להגיב הם היו עושים זאת.
יש גבול בין מחאה הגיונית וחפירה בשכל והשרשור הזה כבר עבר את הגבול הזה, לא חושבים?
ירדתם מהפסים לגמרי.
אני חושב שמיציתם את הסיפור. אם נציגי יורוקום היו מעוניינים להגיב הם היו עושים זאת.
יש גבול בין מחאה הגיונית וחפירה בשכל והשרשור הזה כבר עבר את הגבול הזה, לא חושבים?
- פיקסל
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 140
Re: מה שכתבת נוגד את השכל הישר
המהנדס,המהנדס כתב:[אני כשקניתי עכשיו טלביזיה LED חדשה,עקב ניסיון העבר, עמדתי על קבלת
ושאר מרעין בישין....
קודם כל תתחדש !
עשית יפה , תמיד כיף לשמוע סיפורים על כאלה שהתעקשו וקיבלו מה שרוצים !
תוכל לשתף לגבי ה LED שרכשת ואיפה רכשת ?
מי הסמכות שאישרה לך הארכת אחריות (ומה הייתה האחריות הראשונית שקיבלת ) ?
תודה !
Give a man a fish, he'll eat for a day; teach him how to fish he'll eat f o r e v e r
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

רכשתי את 46SV685DG של טושיבה
בקרנבל החשמל של א.ל.מ. שהיה בסוף נובמבר בגני התערוכה.פיקסל כתב:המהנדס,המהנדס כתב:[אני כשקניתי עכשיו טלביזיה LED חדשה,עקב ניסיון העבר, עמדתי על קבלת
ושאר מרעין בישין....
קודם כל תתחדש !
עשית יפה , תמיד כיף לשמוע סיפורים על כאלה שהתעקשו וקיבלו מה שרוצים !
תוכל לשתף לגבי ה LED שרכשת ואיפה רכשת ?
מי הסמכות שאישרה לך הארכת אחריות (ומה הייתה האחריות הראשונית שקיבלת ) ?
תודה !...
התנתי את הרכישה במתן אחריות ל 7 שנים,כמו שניופאן נתנו במבצע חודש
קודם לכן.לא שלפתי מהאצבע.כשהתברר להם שאני רציני,נציג ניופאן שהיה
במקום אישר זאת ואכן קיבלתי לביתי תעודת אחריות ל 7 שנים כפי שפרטתי.
צריך לזכור שטכנולוגית תאורה אחורית LED היא חדשה ומצריכה משנה
זהירות ולכן העמידה שלי על אחריות מוארכת.
האחריות הרגילה של ניופאן היום היא שנה אחריות מלאה ועוד 3 שנים של
אחריות מלאה למעט תשלום 199 ש"ח לביקור טכנאי.
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

יפה מאוד אז מה ההבדל בין 3 שנים אחריות עם תשלום של 199 לביקור טכנאי
לזאת של 5 שנים כאשר מהשנה השניה ביקור עולה 180-200
אני מניופאן לא הייתי רוכש מוצר אחרי מה שעברתי איתם לפני שנה
כמו שאחר (יש כאן מספיק תלונות ) לא היה רוכש מיבואן אחר אחרי מה שהוא עבר.
לזאת של 5 שנים כאשר מהשנה השניה ביקור עולה 180-200
כמו שאחר (יש כאן מספיק תלונות ) לא היה רוכש מיבואן אחר אחרי מה שהוא עבר.
אור שפע ואהבה
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

אריתמטיקה היא איננה החלק החזק שלך
כנראה.השגתי תוספת אחריות של 3 שנים.בהתחשב בכך שבעבר ניופאןtiptip כתב:יפה מאוד אז מה ההבדל בין 3 שנים אחריות עם תשלום של 199 לביקור טכנאי
לזאת של 5 שנים כאשר מהשנה השניה ביקור עולה 180-200![]()
כמו שאחר (יש כאן מספיק תלונות ) לא היה רוכש מיבואן אחר אחרי מה שהוא עבר....
דרשו ממני 900 ש"ח לשנת אחריות, ללא אחריות על המסך,אני חושב שעשיתי
עיסקה טובה מאד.זה כמו לעשות ביטוח עם השתתפות עצמית קטנה מאד יחסית
לשווי המוצר.
באשר לניופאן,קיבלתי עזרה מצויינת מהתמיכה הטכנית שלהם לכיול הטלביזיה
ואין לי שום טענה לשירות שלהם,למעט דרישת מחיר מופקע לביטוח לאחר תום
האחריות.אסור לעשות הכללות בגלל מקרה אחד או שנים.אני עוזב את yes מחר
בעקבות יחס מחפיר שקיבלתי משרות לקוחות שלהם,אבל אני בטוח שימצאו כאלה שמרוצים מהם בדיוק כמו
שימצאו כאלה שחמים על הוט ואולי גם אני אהיה כזה בעתיד.בסך הכל אין צדיקים גמורים
בשירות ואין פושעים גמורים.בסופו של דבר מה שחשוב יותר מכל הוא טיב המוצר
עצמו.
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

תתפלא במספרים אני די טוב
אבל לא צריך להיות מדען גדול בכדי להעדיף
אחריות של 5 שנים משל 3 כאשר בשניהם ביקור הטכנאי
עולה בערך אותו תשלום
עולה בערך אותו תשלום
אור שפע ואהבה
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

קיבלתי 1+6 ולא משהו אחר
סה"כ זה 7 שנות אחריות.לילה טוב.tiptip כתב:תתפלא במספרים אני די טוב![]()
עולה בערך אותו תשלום...