עדכון מחיר ל- 8404 42!! (כן אפשר להגיד לי תתחדש :))
תנסה את האפשרות AUTO FORMAT שיש בטלויזיה ותראה מה קורה.gabigobi כתב:אני משתמש בכבל 21 פינים, מכיוון שבכבל HDMI קיימת עיוות בתמונה , התמונה מכווצת בגובה,
האנשים נראים שמנים ולי זה מפריע...
הטלויזיה הזאת יודעת לתת תמונה מצוינת ולא מעוותת .
ה AUTO FORMAT מתקן את התמונה רק ב SCART ותכוון את הממיר ל RGB.gabigobi כתב:אני נמצא בפורמט במצב Auto format אך עדיין מתקבלת תמונה מעוותת,
ניסיתי גם לשנות את הפורמט של התמונה בממיר, לא עזר ... רק עם כבל 21 פינים רואים תמונה ללא עיוות...
כאשר מסתכלים ב HDMI, יש אפשרות מתיחה של MOVIE 16:9 שזה עושה מתיחה לסרטים (אני משתמש בזה כאשר מזרים סרטים מהפופקורן)
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תגובה
למה אתה חושב שhdmi מעוות את התמונה?...
חבר את המסך בhdmi וכוון את המצב תמונה לunscaled, למסך יש תמיכה בNR, אם אתה בוחר במצב תמונה שציינת המסך מציג את התמונה נאמנה למקור פיקסל בי פיקסל, זה המצב הכי טוב לכל מסך lcd שתומך בפונקציה הזאת ועליה הוא צריך להיות תמיד.
הauto format הוא מצב ''חכם'' מלאכותי, כל המצבים החכמים שהחברות עושות היום לא מוצלחות לדעתי,
ברגע שאתה מעלה את התפריט של היאס לדוגמא לפעמים התמונה תקפוץ למעלה, במצב 16 על 9 הוא לפעמים יעשה לך זום אין שיוריד את האיכות של התמונה וכן הלאה...
לגבי עליית המחירים שאתם מדברים עליה יכול להיות שזה בגלל העלייה במכירות( חגים,סוף שנה)
או בגלל העלייה של היורו.
חבר את המסך בhdmi וכוון את המצב תמונה לunscaled, למסך יש תמיכה בNR, אם אתה בוחר במצב תמונה שציינת המסך מציג את התמונה נאמנה למקור פיקסל בי פיקסל, זה המצב הכי טוב לכל מסך lcd שתומך בפונקציה הזאת ועליה הוא צריך להיות תמיד.
הauto format הוא מצב ''חכם'' מלאכותי, כל המצבים החכמים שהחברות עושות היום לא מוצלחות לדעתי,
ברגע שאתה מעלה את התפריט של היאס לדוגמא לפעמים התמונה תקפוץ למעלה, במצב 16 על 9 הוא לפעמים יעשה לך זום אין שיוריד את האיכות של התמונה וכן הלאה...
לגבי עליית המחירים שאתם מדברים עליה יכול להיות שזה בגלל העלייה במכירות( חגים,סוף שנה)
או בגלל העלייה של היורו.
שיחקת אותה בגדול!! מחיר מדהים! למסך מדהים! תתחדש ואין ספק שתהנהBizpeleg כתב:קודם כל, תודה רבה לכל החברים פה שתרמו מזמנם וניסיונם!!![]()
היום קניתי את ה8404 42 ב א.ל.מ קניון גבעתיים ב6350 כולל הובלה והתקנה על הקיר (!!)
אני מניח שעוד שבוע אני פותח פה שרשור על כיולים... חחחח...
תודה!...