24 תשלומים אני חושב שלא תהיה בעיה, אני צריך לבדוק עם הסוכן ביום ראשון... גם לגבי ה- 2105 אני צריך לבדוק איתו, אני מעדיף לא להתקשר אליו בשבת בקשר לזה, אני אדבר איתו ביום ראשון בבוקר... אם כן, אולי תצטרך לקחת את זה מראשל"צ מניופאן, אם היה לי רכב לעזור לך הייתי שמח לעשות זאת אבל אין לי... בכל אופן אני אבדוק לך ביום ראשון בבוקר לגבי ה 2105
keyser כתב:24 תשלומים אני חושב שלא תהיה בעיה, אני צריך לבדוק עם הסוכן ביום ראשון... גם לגבי ה- 2105 אני צריך לבדוק איתו, אני מעדיף לא להתקשר אליו בשבת בקשר לזה, אני אדבר איתו ביום ראשון בבוקר... אם כן, אולי תצטרך לקחת את זה מראשל"צ מניופאן, אם היה לי רכב לעזור לך הייתי שמח לעשות זאת אבל אין לי... בכל אופן אני אבדוק לך ביום ראשון בבוקר לגבי ה 2105
1. שני הדגמים מאוד דומים. כל ההבדלים המשמעותיים כבר נרשמו כאן.
2. תיקון - בשניהם אין RC, רק מיקרופון לכיוון גודל הרמקולים, המרחקים והעוצמות. RC נמצא בדגמים 2805 צפונה.
benit כתב:1. שני הדגמים מאוד דומים. כל ההבדלים המשמעותיים כבר נרשמו כאן.
2. תיקון - בשניהם אין RC, רק מיקרופון לכיוון גודל הרמקולים, המרחקים והעוצמות. RC נמצא בדגמים 2805 צפונה.
שחר.
...
ב-2105 אין RC אתה בטוח ?
ולפי מה שאתה אומר ל-1906 יש יתרונות על ה-2105 ואין להפך.
אתה עושה טעות כנראה וקורא למיקרופון לכיוון (Auto Setup) בשם RC.
RC, קיצור של Room Correction, נותן לבצע בנוסף לפעולות הכיוון שכתבתי קודם גם משחק עם עוצמות התדרים המופקים מכל רמקול בהתאם לאקוסטיקה של החדר. בשני הדגמים המדוברים אין RC רק Auto Setup.
לא אמרתי שה-1906 עדיף. בכל אחד מהדגמים יש פיצ'רים שלא קיימים בשני, לדוגמא: ב-1906 יש LIPSYNC וב-2105 יש כניסה לפטיפון. אני חושב שהכי פשוט שתוריד מהאתר של ניופאן את חוברות ההוראות של הדגמים (הן בעברית אגב) ותבחר את הדגם שהכי מתאים לצרכים שלך.
benit כתב:אתה עושה טעות כנראה וקורא למיקרופון לכיוון (Auto Setup) בשם RC.
RC, קיצור של Room Correction, נותן לבצע בנוסף לפעולות הכיוון שכתבתי קודם גם משחק עם עוצמות התדרים המופקים מכל רמקול בהתאם לאקוסטיקה של החדר. בשני הדגמים המדוברים אין RC רק Auto Setup.
לא אמרתי שה-1906 עדיף. בכל אחד מהדגמים יש פיצ'רים שלא קיימים בשני, לדוגמא: ב-1906 יש LIPSYNC וב-2105 יש כניסה לפטיפון. אני חושב שהכי פשוט שתוריד מהאתר של ניופאן את חוברות ההוראות של הדגמים (הן בעברית אגב) ותבחר את הדגם שהכי מתאים לצרכים שלך.
עומרי, אנחנו חוזרים על עצמנו ונראה לי שהרדמנו כבר את כל הפורום...
כבר כתבתי לך שקניתי את ה-1906. קניתי אותו מכיוון שהיה חשוב לי פיצ'ר ה-LIPSYNC (שיש ב-1706/1906) וגם ה- ON SCREEN DISPLAY (שיש ב-1906/2105) - אבל זה לא משנה מה שאני קניתי.
את הרסיבר שתקנה, בהינתן וזה אחד מהדגמים שציינת, אתה צריך להתאים:
1. לצרכים שלך
2. לתקציב שלך
אם בסופו של דבר אתה לא מצליח להחליט או שיש יותר ממועמד אחד ראוי אני ממליץ לך לקנות את הדגם החדש יותר - יהיה פשוט יותר למכור אותו בעתיד לטובת שדרוג.
benit כתב:עומרי, אנחנו חוזרים על עצמנו ונראה לי שהרדמנו כבר את כל הפורום...
כבר כתבתי לך שקניתי את ה-1906. קניתי אותו מכיוון שהיה חשוב לי פיצ'ר ה-LIPSYNC (שיש ב-1706/1906) וגם ה- ON SCREEN DISPLAY (שיש ב-1906/2105) - אבל זה לא משנה מה שאני קניתי.
את הרסיבר שתקנה, בהינתן וזה אחד מהדגמים שציינת, אתה צריך להתאים:
1. לצרכים שלך
2. לתקציב שלך
אם בסופו של דבר אתה לא מצליח להחליט או שיש יותר ממועמד אחד ראוי אני ממליץ לך לקנות את הדגם החדש יותר - יהיה פשוט יותר למכור אותו בעתיד לטובת שדרוג.
שחר.
...
ההתבלטות שלי היא בין ה-2105 ל-1906. ההבדל במחיר הוא +500 ל-2105