גודל פולי הודו פלנטיישן
קניתי אתמול באמיגו שני קילו של החמודים הללו.
נדמה לי, או שהפולים באמת קטנים מהרגיל?
אגב, צפוי בסוף דצמבר משלוח של ג'אווה קלוסי וגואטמלה אנטיגואה (שאול טוען שיהיה איכותי במיוחד).
יגיעו גם חביות חדשות של ג'מאייקה.
נדמה לי, או שהפולים באמת קטנים מהרגיל?
אגב, צפוי בסוף דצמבר משלוח של ג'אווה קלוסי וגואטמלה אנטיגואה (שאול טוען שיהיה איכותי במיוחד).
יגיעו גם חביות חדשות של ג'מאייקה.
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
ההודי שלי יש עדיין מהמשלוח הקודם של אמיגו, וגודל הפולים בינוני "רגיל" - מאד דומה לגודל של הברזיל-סרדו שלו.דעה_עכורה כתב:קניתי אתמול באמיגו שני קילו של החמודים הללו.
נדמה לי, או שהפולים באמת קטנים מהרגיל?...
איך הטעם? (בצחוק - אני יודע שעוד לא הספקת לנסות)
נ.ב. אני חושב שאם תתקני את הגדרת המגדר שלך בפרופיל, כנראה שיכתב "דעה_עכורה כתבה" במקום "כתב"...
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
לא ראיתי טנזניה, אבל גם לא חיפשתי אותו, אז אולי פספסתי.
הפלנטיישן שקניתי דומה יותר לסידמו מאשר לברזיל (בדקתי את השק, כיוון שיצא לי לראות שלט קוסטה-ריקה בשק של קולומביה, ובארועים נוספים החלפות יותר אומללות).
קניתי גם קולומביה סופרימו (נדמה לי שממשלוח חדש). ידיד שלי סיפר לי שהוא מאוד מרוצה ממנו בתערובת. מהווה לטעמו שיפור משמעותי מאז שהחליף את מרכיב הגואטמלה SHB בתערובת.
פולים מאוד יפים.
אני מוגדרת בפרופיל כ"חברה".
הפלנטיישן שקניתי דומה יותר לסידמו מאשר לברזיל (בדקתי את השק, כיוון שיצא לי לראות שלט קוסטה-ריקה בשק של קולומביה, ובארועים נוספים החלפות יותר אומללות).
קניתי גם קולומביה סופרימו (נדמה לי שממשלוח חדש). ידיד שלי סיפר לי שהוא מאוד מרוצה ממנו בתערובת. מהווה לטעמו שיפור משמעותי מאז שהחליף את מרכיב הגואטמלה SHB בתערובת.
פולים מאוד יפים.
אני מוגדרת בפרופיל כ"חברה".
אני מניח שזה לא באג, פשוט כל מערכות הפורומים האלו הם למעשה תרגום מאנגלית. מכיוון שבאנגלית אין הבדל בין זכר לנקבה, המערכת לא בנויה להבדיל ביניהם.joncafe כתב:מעניין... באג באתר?דעה_עכורה כתב:אני מוגדרת בפרופיל כ"חברה"....
למרות שההגדרה נכונה, בציטוט את מופיעה בלשון זכר......
נערך לאחרונה על ידי קרמריקה ב 28/11/2009 22:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
מגניב ה"ציטוט של ציטוט של ציטוט"...!קרמריקה כתב:אני שזה לא באג, פשוט כל מערכות הפורומים האלו הם למעשה תרגום מאנגלית. מכיוון שבאנגלית אין הבדל בין זכר לנקבה, המערכת לא בנויה להבדיל ביניהם.joncafe כתב:מעניין... באג באתר?דעה_עכורה כתב:אני מוגדרת בפרופיל כ"חברה"....
למרות שההגדרה נכונה, בציטוט את מופיעה בלשון זכר.........
קרמריקה - בתור סטודנט חרוץ, נראה אותך מייצר מזה רקורסיה...
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: