led lcd מומלצים
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
באיזור ה19k ל 9704 47'' אחרי הנחות....
אולי זה סטיגמות אני לא יודע...אבל לא הייתי בונה על האלג'י והטושיבה בנושא הלד כיוון שהסדרות הרגילות שלהם לא מוצלחות במיוחד, והמחיר הגבוה של הטושיבה לא עושה אותה לתחרותית מול מה שהיא נותנת כחברה
(למרות שהzv האחרונה שלה טלביזיה מצוינת היא נמכרת ב11 אלף 3 אלף יותר מהמתחרים שלה).
לגבי שארפ אי אפשר לדעת הם תמיד מאחורה מבחינת החידושים הטכנולגים אבל מאוד חזקים בתכלע'ס..אז כדאי לשים עין על החברה הזאת.
הלד פותח אצל סוני ופיליפס קפצה מיד עם הrgb שלה האיכותי שנמכר כבר מלפני שנתיים וזכה לשבחים... ואז נכנסה גם סמסונג לתמונה עם הוויט לד הראשון שהגיע למימדי ייצור מפלצתיים.
אז לדעתי הסמסונג הסוני והפיליפס(שהדגם המוביל שלה כבר זכה בתחרות) צריכים להיות המובילים בקטגוריה.
אבל אי אפשר לדעת אולי טושיבה תחזור בגדול
ושארפ תעקוף את כולם מהצד...תחכה לביקורות....ולירידת המחירים הקרבה.
אולי זה סטיגמות אני לא יודע...אבל לא הייתי בונה על האלג'י והטושיבה בנושא הלד כיוון שהסדרות הרגילות שלהם לא מוצלחות במיוחד, והמחיר הגבוה של הטושיבה לא עושה אותה לתחרותית מול מה שהיא נותנת כחברה
(למרות שהzv האחרונה שלה טלביזיה מצוינת היא נמכרת ב11 אלף 3 אלף יותר מהמתחרים שלה).
לגבי שארפ אי אפשר לדעת הם תמיד מאחורה מבחינת החידושים הטכנולגים אבל מאוד חזקים בתכלע'ס..אז כדאי לשים עין על החברה הזאת.
הלד פותח אצל סוני ופיליפס קפצה מיד עם הrgb שלה האיכותי שנמכר כבר מלפני שנתיים וזכה לשבחים... ואז נכנסה גם סמסונג לתמונה עם הוויט לד הראשון שהגיע למימדי ייצור מפלצתיים.
אז לדעתי הסמסונג הסוני והפיליפס(שהדגם המוביל שלה כבר זכה בתחרות) צריכים להיות המובילים בקטגוריה.
אבל אי אפשר לדעת אולי טושיבה תחזור בגדול
ושארפ תעקוף את כולם מהצד...תחכה לביקורות....ולירידת המחירים הקרבה.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
הלכתי לראות היום את ה9704 בשקם אלקטריק בשבעת הכוכבים.
המוכר נתן לי את השלט ושיחקתי איתה לא מעט.
הטלוויזיה התחברה לWIFI החינמי של הקניון והצלחתי לראות איתה YOUTUBE.
(המוכר שאל אותי איך עשיתי את זה וביקש שאסביר לו איך להגיע לשם בתפריט)
באמת רואים בטלוויזיה טוב מאוד אבל כרגיל היא לא היתה מחוברת לממיר שידורי טלוויזיה רגיל (ניסיתי לקלוט גם דרך ה DTT אבל כנראה שאין קליטה בקניון)
המחירון הרשמי הוא 22000 אבל המוכר אמר לי שהיום היא במבצע
והמחיר אוטומטית ירד ל19000 כולל התקנה. אפשר להוריד עוד כ1000-1500 ש"ח ממחיר המבצע.
אין מה לנסות להשוות אותה לSAMSUNG מתחתיה מכיוון שנראה שמישהו בכוונה שיחק בסמסונג על מנת שיראו מתחת לכל ביקורת.
לסיום, קפץ לי מסך שביקש אישור לעדכון תוכנה אז אישרתי ועדכנתי לגירסא האחרונה.
המוכר נתן לי את השלט ושיחקתי איתה לא מעט.
הטלוויזיה התחברה לWIFI החינמי של הקניון והצלחתי לראות איתה YOUTUBE.
(המוכר שאל אותי איך עשיתי את זה וביקש שאסביר לו איך להגיע לשם בתפריט)
באמת רואים בטלוויזיה טוב מאוד אבל כרגיל היא לא היתה מחוברת לממיר שידורי טלוויזיה רגיל (ניסיתי לקלוט גם דרך ה DTT אבל כנראה שאין קליטה בקניון)
המחירון הרשמי הוא 22000 אבל המוכר אמר לי שהיום היא במבצע
אין מה לנסות להשוות אותה לSAMSUNG מתחתיה מכיוון שנראה שמישהו בכוונה שיחק בסמסונג על מנת שיראו מתחת לכל ביקורת.
לסיום, קפץ לי מסך שביקש אישור לעדכון תוכנה אז אישרתי ועדכנתי לגירסא האחרונה.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

Re: כתבה בכלכליסט על מסכי LED
ממו, תודה רבה לך על העדכון. בתשובה שלך אכן הכנסת לרשימת הדגמים, מהם חשבתי לבחורmamo כתב: ודרך אגב, באתר של שקם אלקטריק מופיע דווקא פיליפס 9704 בגודל 47"...
ימים יגידו......
ולרכוש את המסך הבא שלי, חבר מאד מאד מכובד.
אני בהחלט אלך לאחד הסניפים של שקם כדי להתרשם ולהשוות. ב- ZAP הוא לא מופיע עדיין.
אגב, מהסמסונג ירדתי בינתיים. ה- LED ההקפי אצלם בסך הכל מחליף את הפלורסנט הישן ותו לא. חוץ מחסכון בחשמל
אין לו, להבנתי, כל יתרון.
אנלייזר שבוע טוב,
תודה על התשובה בפרטי. מאד מעריך את התוכן ואת הכנות.
בגלל "מגבלת חבר חדש" לא יכולתי לענות לך בחזרה בפרטי.
בהחלט לקחתי לתשומת ליבי את דבריך.
כעת נכנסה לי הפיליפס גם ל- short list . אני אגש לשקם להתרשם ממנה באופן בלתי אמצעי.
תודה
תודה על התשובה בפרטי. מאד מעריך את התוכן ואת הכנות.
בגלל "מגבלת חבר חדש" לא יכולתי לענות לך בחזרה בפרטי.
בהחלט לקחתי לתשומת ליבי את דבריך.
כעת נכנסה לי הפיליפס גם ל- short list . אני אגש לשקם להתרשם ממנה באופן בלתי אמצעי.
תודה
גם אצלי הפיליפס 9704 במועדפים
לפני זמן מה התחלתי שירשור בחיפוש אחרי מסך 42" איכותי עם תקציב של 15K.
(קישור כאן:http://www.hometheater.co.il/vt94827)
קיבלתי הרבה המלצות ועיצות, אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה, כי בכל בחירה היה צריך להתפשר על משהו.
אמנם הפיליפס 9704 46" גדולה יותר גם בגודל וגם במחיר, אבל בתור השקעה לטווח רחוק, זאת נראית לי הבחירה הטובה ביותר...
אולי אחכה קצת שהמחיר ייתיצב (אחרי הירידה שיש תמיד בתקופה לאחר ההשקה), ואולי גם תופיע ביקורת של מישהו שקנה...
(קישור כאן:http://www.hometheater.co.il/vt94827)
קיבלתי הרבה המלצות ועיצות, אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה, כי בכל בחירה היה צריך להתפשר על משהו.
אמנם הפיליפס 9704 46" גדולה יותר גם בגודל וגם במחיר, אבל בתור השקעה לטווח רחוק, זאת נראית לי הבחירה הטובה ביותר...
אולי אחכה קצת שהמחיר ייתיצב (אחרי הירידה שיש תמיד בתקופה לאחר ההשקה), ואולי גם תופיע ביקורת של מישהו שקנה...
Re: גם אצלי הפיליפס 9704 במועדפים
אני לגמרי באותו ראש איתך.mamo כתב: אמנם הפיליפס 9704 46" גדולה יותר גם בגודל וגם במחיר, אבל בתור השקעה לטווח רחוק, זאת נראית לי הבחירה הטובה ביותר...
אולי אחכה קצת שהמחיר ייתיצב (אחרי הירידה שיש תמיד בתקופה לאחר ההשקה), ואולי גם תופיע ביקורת של מישהו שקנה......
באינטרנט מצאתי רק ביקורות טובות מאד על המסך הזה.
כעת נותר לי להתרשם ממנו "בשטח"