חנות באג בדיוטי פרי בנתב"ג נסגרה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הייתי שם לא פעם וקניתי לא פעם. מעולם לא פספסו בדיקת כרטיס טיסה.
אולי זה מוכרן ספציפי?
אולי זה מוכרן ספציפי?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני לא נתקלתי שם בעסקאות כדאיות כך שאני שובר את הראש מיהם אותם אנשים שהחליטו ששווה להוציא שם כסף ועל מה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני לא יודע האם רלוונטי כמה שווה או לא שווה לקנות שם, אבל אם באמת הם פעלו בניגוד לחוק ותפסו אותם, ההפך שראש הנחש ישלם ולא הש.ג. הגיע הזמן למצות את הדין עם כל הקומבינטורים של המדינה, כל אלו שמנצלים הטבות לרעה ופוגעים בכיס של כולנו, למה בכל תחום צריך לתחמן... מה הבעיה לעבוד ע"פ הספר, זה אפשרי.
מצד שני על מנת לסייג מעט את הדברים, יכול להיות שזו איזו השמצה מצד המתחרים (סקאל) שיושבים ליד ומנסים בכוח למכור קצת מוצרי אלקטרוניקה אחרי שהם איבדו את הזיכיון, מקווה שלא מדובר בהתנהלות הנובעת מתחרות מכוערת.
מצד שני על מנת לסייג מעט את הדברים, יכול להיות שזו איזו השמצה מצד המתחרים (סקאל) שיושבים ליד ומנסים בכוח למכור קצת מוצרי אלקטרוניקה אחרי שהם איבדו את הזיכיון, מקווה שלא מדובר בהתנהלות הנובעת מתחרות מכוערת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני רוצה להאמין בזה, אבל יושבות שם 2 חברות ענק במשך שנים ולא זכור לי שאי פעם רשויות המס סגרו את החנויות שלהם, האם באמת באג כאלה עבריינים ופחות משנה אחרי שהם הקימו את החנות הם עוסקים בחלטורותoferlaor כתב:שטויות, סקאל לא היו עושים כזה דבר....
בעוד שכל האחרים שיושבים שם שנים מקפידים על החוק לעילא ולעילא, נשמע מטריד וחבל שזה המצב ומכאן
שאני משאיר מקום לספק קטן שמדובר בהקשר של תחרות בין הגופים אם כי להערכתי ההסתברות נמוכה.
בשורה הסופית, שמי שצריך לשלם ישלם וביוקר זה ראוי והוגן.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
נפתח לציבור או לעובדי רשות הנמלים?uris כתב:פרסום מדה-מרקר:
פרסום ראשון: חנות באג, הפטורה ממכס בנתב"ג, צפויה להיפתח מחדש היום ב-17:00 אחה"צ...
ניתן לראות את התור משתרך ממגדל הפיקוח, דרך יחידת האבטחה עד הדלת האחורית של החנות