הדלקה של המחשב אחרי נפילת מתח - איך?
michael123 כתב:ו-PVR זאת לא תוכנה?eyal_123 כתב:mp3lll, אתה צריך לקחת שיעורי לשון, כי כנראה אתה לא יודע מה פירוש המילה "מצב", במקרה של השאלה של MartinHSabag, המילה מתייחסת להאם המחשב פועל או לא, ואיך גורמים לו לחזור לפעילות, אין שום קשר או איזכור לאילו תוכנות רצות באותו זמן, ולכן, כשכותבים שהמחשב יחזור למצב שבו הוא היה קודם, הכוונה היא למצב הפעולה שלו(דלוק/כבוי)....
לעשות boot ל-Windows זה לא "לחזור לפעילות".
צריך לוודא כי גם התוכנה שה-appliance מריץ למעלה, שהנתונים לא נדפקו וכו'
אבל זאת גם פונקציה של התוכנת PVR עצמה, אם היא מספיק resilient...
אולי תפסיקו לחפור כבר?
נשאלה שאלה:
"הדלקה של המחשב אחרי נפילת מתח - איך?"
ניתנה תשובה:
"בביוס ניתן להגדיר שהמחשב יחזור למצב שבו הוא שהה לפני נפילת המתח."
השאלה מתייחסת למצב פעולת החשמל ולכן גם התשובות הרלוונטיות שהוא קיבל מתייחסות לאותו נושא, הוא לא שאל על sleep, hibernate, שחזור הקלטות או כל דבר אחר שהכנסתם ללא צורך לדיון הזה, אם היה שואל, זה כבר סיפור אחר, אבל הוא לא, אז למה סתם לנסות "לתקן" את התשובות הנכונות שהוא קיבל?
ואני לא יודע איך זה אצלך, אצלי לעשות boot מחזיר את המערכת לפעילות, אחרת מה הטעם?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
אייל,
הגדרה של מחשב כאשר אתה אומר "יחזור למצב שבו הוא היה לפני הפסקת החשמל" הבעיה היא בניסוח!
במחשבים כאשר אתה אומר" שבו היה לפני" זה נשמע כולל מערכת הפעלה.
מה שלא נכון.
קפיש?
הגדרה של מחשב כאשר אתה אומר "יחזור למצב שבו הוא היה לפני הפסקת החשמל" הבעיה היא בניסוח!
במחשבים כאשר אתה אומר" שבו היה לפני" זה נשמע כולל מערכת הפעלה.
מה שלא נכון.
קפיש?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
mp3lll, אם אתה מתעקש להמשיך לפתח את הדיון החסר תועלת הזה....יש בעברית חוקים תחביריים, והמילה "מצב" בתשובה שלי ושל creed מתייחסת באופן ישיר לשאלה, לא לכל מיני השערות ספציפיות של קורא כזה או אחר, אם גם בפעם השלישית שאני מנסה להסביר לך את זה אתה עדיין לא מבין אז אין לי יותר מה לעשות בנידון.
אולי כדאי שקודם כל תדע עברית כמו שצריך לפני שאתה קופץ לשפות אחרות?mp3lll כתב:קפיש?...
בגרסת הביוס אצלי, מופיעה השורה - after power loss, ומתוכה ניתן לבחור - on, off, previous state.
אני תרגמתי את previous state - ל"מצב האחרון שבו הוא שהה". אם הניסוח שלי היה מטעה אני מתנצל, בכל אופן הכוונה הייתה כפי ש - eyal123 פירש.
לגבי הערתו של michael123, כמובן שיש לדאוג שהתוכנה שמטפלת בהקלטות מוגדרת לעלות עם עליית המחשב (חשבתי שזה ברור מאליו, ובכל אופן אצלי היא עולה בברירת מחדל מאז שהותקנה)
אני תרגמתי את previous state - ל"מצב האחרון שבו הוא שהה". אם הניסוח שלי היה מטעה אני מתנצל, בכל אופן הכוונה הייתה כפי ש - eyal123 פירש.
לגבי הערתו של michael123, כמובן שיש לדאוג שהתוכנה שמטפלת בהקלטות מוגדרת לעלות עם עליית המחשב (חשבתי שזה ברור מאליו, ובכל אופן אצלי היא עולה בברירת מחדל מאז שהותקנה)