חיבור wii לאינטרנט
-
liornach
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 308
שלום,
צריך עזרה בחיבור קונסולת wii לאינטרנט.
יש לי קונסולה פרוצה (פריצת תוכנה) ואחרי שהגדרתי את הגדרות הרשת הביתית וראיתי שהקונסולה מדברת עם הראוטר, ניסיתי להיכנס ל- internet channel אבל אני כל הזמן מקבל הודעה שאני צריך לאשר הסכם שימוש בהגדרות הרשת.
כשאני נכנס להגדרות הרשת ומנסה לאשר את ההסכם אני מקבל הודעה ש- WiiConnect24 is not offered או משהו כזה.
למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך גורמים לונסולה להתחבר לאינטרנט?
צריך עזרה בחיבור קונסולת wii לאינטרנט.
יש לי קונסולה פרוצה (פריצת תוכנה) ואחרי שהגדרתי את הגדרות הרשת הביתית וראיתי שהקונסולה מדברת עם הראוטר, ניסיתי להיכנס ל- internet channel אבל אני כל הזמן מקבל הודעה שאני צריך לאשר הסכם שימוש בהגדרות הרשת.
כשאני נכנס להגדרות הרשת ומנסה לאשר את ההסכם אני מקבל הודעה ש- WiiConnect24 is not offered או משהו כזה.
למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך גורמים לונסולה להתחבר לאינטרנט?
- DMaster
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
בשביל להיכנס לחנות אתה צריך קודם כל לעדכן לגרסה האחרונה.
אגב, עוד משהו שצריך בשביל להיכנס לחנות זה להגדיר מדינה שבה השירות פועל.. אני למשל הגדרתי בריטניה.. תנסה גם אתה.
אגב, עוד משהו שצריך בשביל להיכנס לחנות זה להגדיר מדינה שבה השירות פועל.. אני למשל הגדרתי בריטניה.. תנסה גם אתה.
-
liornach
-
- חבר פעיל מאוד

אני מעודכן לגרסה האחרונה.
באמת לא הגדרתי מדינה כי לא ראיתי את ישראל. אני אנסה להגדיר גם בריטניה כשאני אגיע הביתה.
תודה בינתיים.
באמת לא הגדרתי מדינה כי לא ראיתי את ישראל. אני אנסה להגדיר גם בריטניה כשאני אגיע הביתה.
תודה בינתיים.
-
liornach
-
- חבר פעיל מאוד

טוב, אז הגדרתי את בריטניה כמדינה (למה ישראל לא מופיעה ברשימה?) ועכשיו יש לי אפשרות להתחבר ל- WiiConnect24.
איך עכשיו אני יכול לגלוש באינטרנט דרך ה- wii? יש איזו אפליקציה שצריך להתקין כדי לקבל browser?
איך עכשיו אני יכול לגלוש באינטרנט דרך ה- wii? יש איזו אפליקציה שצריך להתקין כדי לקבל browser?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
תתחבר לחנות (shop channel, אם אני זוכר נכון) ותוריד משם את internet channel - זה דפדפן, ואם אני זוכר נכון הוא חינמי כרגע (הייתה תקופה שהוא עלה כסף).
-
liornach
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה
אני אנסה כשאני אגיע הביתה
אני אנסה כשאני אגיע הביתה
-
liornach
-
- חבר פעיל מאוד

ניסיתי להתחבר לחנות אבל אני מקבל הודעה על כך שאני חייב לעשות עדכון ל- wii shop channel דרך wii system update ורק אז תתאפשר גישה לחנות. הבעיה שהקונסולה שלי עם צריבת תוכנה ולכן אין באפשרותי לעשות עדכון FW כי זה ימחק את הפריצה.
מה ניתן לעשות כדי לעקוף את בדיקת העדכון? האם ניתן להתקין את ה- internet channel בדרך אחרת?
מה ניתן לעשות כדי לעקוף את בדיקת העדכון? האם ניתן להתקין את ה- internet channel בדרך אחרת?
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אם הפריצה שלך היא בתוכנה ולא ב WIIKEY
לא ההיתי מנסה לעדכן
חפש ברשת
אולי יש עדכון לתוכנה שלך
לא ההיתי מנסה לעדכן
חפש ברשת
אולי יש עדכון לתוכנה שלך
העם דורש..... כל מיני דברים
- shy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
קרא כאן :
http://wiibrew.org/wiki/WiiSCU
איך להיכנס לSHOP CHANNEL מבלי לעדכן את הגרסה של הWII
בהצלחה
http://wiibrew.org/wiki/WiiSCU
איך להיכנס לSHOP CHANNEL מבלי לעדכן את הגרסה של הWII
בהצלחה
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
אם יש לך homebrew channel, תבדוק אם יש לו דפדפן משלו.