שיבוש שידורי הכבלים לשידור מהמחשב לTV

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
alex188 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום,

בהמשך לאשכול הזה
http://www.hometheater.co.il/vt97180.%D ... 7%99%D7%94

עלו מספר שאלות אצלי.

1. הסיבה העיקרית בגינן לא הצלחתי להעביר תמונה מהמחשב לTV לא הייתה נעוצה בכבלים. אלא מסתבר בשידורי הכבלים. כל עוד מחובר כבל של סקארט (הארוך הזה) מהמימר (מג'ק) לTV אני לא מצליח להעביר תמונה מהמחשב לTV. ברגע שאני מסיר את את הכבל פתאום מופיע תמונה חלקה ונורמלית, החזרתו של הכבל גורמת לעיוות רציני. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

2. כעת מהשצלחתי לשדר תמונה לTV בצורה נוראית אבל הצלחתי. השאלה השנייה שלי עולה, כיצד אני יכול לנהל רזולוציות שונות בין המחשב לבין הTV. ככה שבTV תהא רזולוציה אחת ובמחשב שנייה. ההגדרות כרגע (שכפל שולחן עבודה) לא מאפשרות לי לעבוד ברזולוציה הנוחה לי במחשב. והרחבת שולחן עבודה גורמת לכך שאני לא אראה חלק מהתוכן שאני רואה במחשב. מה הפתרון לכך?

תודה רבה על העזרה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

1. הפרעות על האדמה ו/או כבל ארוך שהוא לא איכותי. בד"כ קריאה לטכנאי שישים לפני הממיר מודול קטן (בגודל של כמה ס"מ) שנקרא isolator פותר את הבעייה, אבל לא תמיד.
2. אין לזה פתרון. או שתעבוד במוד הראשון או בשני. בד"כ נהוג לעבוד במוד השני (הרחבה) עם תוכנת מדיה סנטר שאתה אומר לה לרוץ תמיד במסך הטלוויזיה, ושאר התוכנות שלך רצות על מסך המחשב.
בסופו של יום, מה שרוב האנשים מוצאים כנוח זה מחשב נוסף בבית שיהיה dedicated כמחשב לסלון (כלומר, HTPC), או סטרימר שיושב בסלון ומושך את המידע דרך הרשת הביתית מהמחשב בחדר, ואז אין את ההתעסקויות המתסכלות עם מסך מספר 1 ומסך מספר 2.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

alex188 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

pixies כתב:1. הפרעות על האדמה ו/או כבל ארוך שהוא לא איכותי. בד"כ קריאה לטכנאי שישים לפני הממיר מודול קטן (בגודל של כמה ס"מ) שנקרא isolator פותר את הבעייה, אבל לא תמיד.
2. אין לזה פתרון. או שתעבוד במוד הראשון או בשני. בד"כ נהוג לעבוד במוד השני (הרחבה) עם תוכנת מדיה סנטר שאתה אומר לה לרוץ תמיד במסך הטלוויזיה, ושאר התוכנות שלך רצות על מסך המחשב.
בסופו של יום, מה שרוב האנשים מוצאים כנוח זה מחשב נוסף בבית שיהיה dedicated כמחשב לסלון (כלומר, HTPC), או סטרימר שיושב בסלון ומושך את המידע דרך הרשת הביתית מהמחשב בחדר, ואז אין את ההתעסקויות המתסכלות עם מסך מספר 1 ומסך מספר 2.
...
איך אני קובע את זה במדיה סנטר? "מסך מעודף" מופיע הודעה שאינו בשימוש.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

זה נמצא באשף של הגדרות המסך, בתוך המדיה סנטר. הוא שואל שם באחד המסכים - משהו בסגנון של "האם להשתמש במסך הזה או במסך אחר".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”