ז''א (במקרה שלך) הרסיבר מעבד את התמונה ולא טלוויזיה?brizer כתב:מחובר כבל HDMI לרסיבר של פיוניר LX70
שמעביר לפלזמה...
בעלי סמסונג פלזמה B-450 עידכון התוכנה החדש פתר את הבעיה .?
תחזור עם תשובה אם זה חוזר.
כי לפי מה שהבנתי הבעיה היא בעיבוד התמונה ב50HZ, אבל אם הריסביר שלך מבצע עיבוד תמונה הבעיה לא אמורה לקרות...
אולי יש לך אפשרות ברסיבר בנוגע לעיבוד התמונה והוא לא מוגדר כמו שצריך?
בכל מקרה אם זה לא חוזר אז אכן הבעיה בפילם מוד(הבעיה הנפוצה מה שנקרא), וכמו כן תבדוק ברסיבר שלך אם יש משהו, בוא נגיד שהרסיבר שלך ממש לא פשוט אז לדעתי צריך להיות משהו בנוגע לזה
כי לפי מה שהבנתי הבעיה היא בעיבוד התמונה ב50HZ, אבל אם הריסביר שלך מבצע עיבוד תמונה הבעיה לא אמורה לקרות...
בכל מקרה אם זה לא חוזר אז אכן הבעיה בפילם מוד(הבעיה הנפוצה מה שנקרא), וכמו כן תבדוק ברסיבר שלך אם יש משהו, בוא נגיד שהרסיבר שלך ממש לא פשוט אז לדעתי צריך להיות משהו בנוגע לזה
טוב כרגע נראה שהתמונה לא רועדת לאחר כיבוי של פילים מוד, צפתי גם בהקלטה שהקלטתי בזמן שהופיעו רעידות בערוץ 2 וגם בהקלטה אין רעידות , מקווה מאוד שהתקלה לא תחזור .תודה לכולם.tamos2009 כתב:תחזור עם תשובה אם זה חוזר.
בכל מקרה אם זה לא חוזר אז אכן הבעיה בפילם מוד(הבעיה הנפוצה מה שנקרא), וכמו כן תבדוק ברסיבר שלך אם יש משהו, בוא נגיד שהרסיבר שלך ממש לא פשוט אז לדעתי צריך להיות משהו בנוגע לזה...
לא עם כל המסכים יש בעיה .Yondalar כתב:עדיין לא הבנתי מה בדיוק
הבעיה בסדרת הפלזמות B430/450/550
ובאלו תנאים היא מתרחשת.
האם ההמלצה הגורפת היא לא לקנות את המסכים הללו נכון לעכשיו?...
יש לי B450 ולא ידוע לי באלו תנאים בדיוק רואים את הביעה כי לי עדיין זה לא קרה
כיבוי מצב פילם מוד אמור לפתור את הבעיה
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
kobil שלום לך .kobil כתב:לא עם כל המסכים יש בעיה .Yondalar כתב:עדיין לא הבנתי מה בדיוק
הבעיה בסדרת הפלזמות B430/450/550
ובאלו תנאים היא מתרחשת.
האם ההמלצה הגורפת היא לא לקנות את המסכים הללו נכון לעכשיו?...
יש לי B450 ולא ידוע לי באלו תנאים בדיוק רואים את הביעה כי לי עדיין זה לא קרה
כיבוי מצב פילם מוד אמור לפתור את הבעיה...
יש בעלי מסכים שמתעקשים לכבות את מצב הפילם מוד . ועדיין לא רוצים להבין שזה מקור הבעיה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"