קל להגיד, אפשרי לעשות, עד אשר אתה נכווה פעם אחת ואחרי זה ברוב המקרים כבר לא בטוח שתהיה מוכן לקחת את הסיכון, אבל כמובן שכל אחד בכל נושא תמיד צריך לחשב את עלות התועלת עבורו וחלק מהתחשיב כולל בתוכו מרכיב של סיכון.asaf23 כתב:אני מעדיף לשלם 2300 על טלוויזיה 32 אינץ' במקום 3200 ולקחת את הסיכון שהוא לא כזה סיכון, כי י. שלום מביא מסכים חדשים בקרטון מקורי ובהרבה מקרים גם דגמים אירופאים, לא מוצרים נחותים או משומשים. המותגים הגדולים סך הכל אמינים. כשזה פלזמה 50 זה כבר סיפור אחר....
שאלה על אחריות של מסכי LCD של סמסונג- סמייליין\י.שלום..
אחריות של סמליין לא שווה את הנייר עליה היא כתובה
קניתי פלאסמה 50 עם פיקסלים תקולים שהתגלו ביום ההתקנה לא אפרט אתהתלאות שעברתי אבל לא הסכימו להחליף את המוצר שעלה 11000 ש"ח. פעם אחרונה שקונה מוצר של סמליין.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני מפקפק מאוד באמירה שלך
שיבואנים מקוריים משקיעים במעבדות משהו.כשמדובר בטלביזיות lcd,שאחרי שנתיים שלש איןriji כתב:אין לך בכלל על מה להצטער, השירות של י שלום בעייתי מאוד שלוש שנים או שנה. י. שלום לא הקים מעבדה חדשה ואני מזמין אותך לראות את הקיימת, הוא פשוט התחיל לתת שלוש שנים על מוצרים שונים כדי לשמור על התחרותיות עם היבואנים הרשמיים. אם יש לך עצבים מברזל ומוכנות להלחם אולי כדאי לחסוך את ההפרש, בכל מקרה אחר, עדיף בהחלט להתרחק וזה מניסיון של כמה מוצרים בייבוא י. שלום ומה קרה כשהיה צריך לתקן אותם.
ובכלל מהניסיון שלי עם יבואנים מקבילים בארץ הם לרוב לא מאוד אחראיים ויעשו הכל על מנת שתשדרג למוצר הבא לפני שיתנו לך שירות תיקונים אמיתי, בחלק מהמקרים הם מביאים מוצרים שלא ברור מאיפה הגיעו, בחלק מהמקרים מדובר גם במוצרים מחודשים אז נכון שהם תורמים לתחרותיות והורדת מחירים אבל חשוב לזכור שהיבואנים הגדולים משקיעים במחלקות שירות, מעבדות, ציוד וגם חוברות הפעלה בעברית כל העלויות האלו נחסכות אצל היבואנים המקבילים אבל בסוף החסכון יבוא על חשבונך....
בכלל חלקי חילוף,בודאי מסכים,עדיף להם להתייחס לאחריות כביטוח והם בדרך כלל לא מתקנים,פשוט
מחליפים בדגם חדש,או מציעים שידרוג.