ומשחקים בגודל DVD או שירים?oferlaor כתב:מי אמר שזה חייב להיות סרט בלתי חוקי?
אין סרטים חוקיים ברשת? אין אייטיונז?...
:הל: HOT משיקה אינטרנט המהיר בישראל ובין המהירים בעולם- 100M
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אין דמואים? הורדתי לבן שלי לפני שבוע ומשהו דמו של משחק שגודלו היה 2GB...
חוץ מזה, מישהו אמר שבחינם?
מה עם שירים בתשלום? אני רוכש מלא דברים מאייטיונז (כולל פרקים שלמים של תוכניות - היום הורדתי את כל הפודקסטים של BILL MAHR - חלקם תוכניות באורך מלא של HBO).
מה עם שירים בתשלום? אני רוכש מלא דברים מאייטיונז (כולל פרקים שלמים של תוכניות - היום הורדתי את כל הפודקסטים של BILL MAHR - חלקם תוכניות באורך מלא של HBO).
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אז אנחנו בעניין של "לעצום עיניים"?oferlaor כתב:אין דמואים?
מה עם שירים בתשלום? אני רוכש מלא דברים מאייטיונז (כולל פרקים שלמים של תוכניות - היום הורדתי את כל הפודקסטים של BILL MAHR - חלקם תוכניות באורך מלא של HBO)....
עופר,
לא הצלחתי להבין אם אתה אומר את זה בחצי ציניות או לא?!
הכוונה שלהם הרי ברורה לכולנו
לא הצלחתי להבין אם אתה אומר את זה בחצי ציניות או לא?!
הכוונה שלהם הרי ברורה לכולנו
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73398
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
אתה רציני? הוא בדק בתל אביב, איך זה מקביל ל"מחוץ לערים הגדולות"?levikon כתב:מה הקשר לליצנים? אין עדיין פריסה מלאה של הרשת, עך בחודשים הקרובים (עד סוף 2009), תל אביב כן תיהיה מחוברת. אתה חושב שהוט או בזק מיוחדת? תראה מה קורה בארה"ב, לדוגמא. מחוץ לערים הגדולות באמת, האינטרנט המהיר זוחל והקצבים עוד יותר בזיוניים מבארץ. תן להם חודשיים וגם בתל אביב יהיה UFI.dizingof כתב:לצערנו, שירות UFI אינו זמין בתל אביב. אתה מוזמן לשוב ולבדוק בעתיד אם שירות UFI זמין באזור זה.
![]()
ליצנים......
כן - חברה שמשיקה שירות שלא זמין בעיר הכי מרכזית בישראל מבחינתי נחשבת ללא רצינית.
- Huber
- חבר במועדון HT

אנשים, עופר צודק, כל עוד הם לא ציינו מאפא מורידים את התכנים להניח שזה תכנים לא חוקיים זה להסתכל על הפרסומת מעיניים פיראטיות. אנחנו מכניסים להם מילים לפה בקונטקסט שאנחנו מכירים. אני די בטוח שהם מכוסים 
בתל אביב עוד חודש חודשיים יהיה UFI. ומי אמר שתל אביב היא העיר הכי מרכזית? גם בירושלים - בירת ישראל - השירות לא זמין עדיין. אבל בחיפה כן....Huber כתב:אתה רציני? הוא בדק בתל אביב, איך זה מקביל ל"מחוץ לערים הגדולות"?levikon כתב:מה הקשר לליצנים? אין עדיין פריסה מלאה של הרשת, עך בחודשים הקרובים (עד סוף 2009), תל אביב כן תיהיה מחוברת. אתה חושב שהוט או בזק מיוחדת? תראה מה קורה בארה"ב, לדוגמא. מחוץ לערים הגדולות באמת, האינטרנט המהיר זוחל והקצבים עוד יותר בזיוניים מבארץ. תן להם חודשיים וגם בתל אביב יהיה UFI.dizingof כתב:לצערנו, שירות UFI אינו זמין בתל אביב. אתה מוזמן לשוב ולבדוק בעתיד אם שירות UFI זמין באזור זה.
![]()
ליצנים......
כן - חברה שמשיקה שירות שלא זמין בעיר הכי מרכזית בישראל מבחינתי נחשבת ללא רצינית....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
בת"א הרבה מהתשתית של HOT עוברת דרך תשתית של בזק, זה מסבך את העינינים.
הם שדרגו איפה שהיה להם יותר פשוט, במקומות שהתשתית במלואה של HOT.
בכל אופן הצטרפתי ל-12Mb
היה לי קשה לסרב להצעה של נטויז'ן 3 חודשים ללא תשלום וללא התחייבות(!)
היות שאני לא לקוח של HOT בטלויזיה, אין להם מבצע בשבילי, אז לקחתי במחיר מחירון - 119 ש"ח ללא התחייבות.
נראה כמה חודשים אם אני מנצל את זה ואם אני צריך את זה.
בכל אופן הצטרפתי ל-12Mb
היות שאני לא לקוח של HOT בטלויזיה, אין להם מבצע בשבילי, אז לקחתי במחיר מחירון - 119 ש"ח ללא התחייבות.
נראה כמה חודשים אם אני מנצל את זה ואם אני צריך את זה.
של מי ההצעה ? חבילה אחת מHOT או שתי הצעות בנפרד?yes-man כתב:בת"א הרבה מהתשתית של HOT עוברת דרך תשתית של בזק, זה מסבך את העינינים.
בכל אופן הצטרפתי ל-12Mb
נראה כמה חודשים אם אני מנצל את זה ואם אני צריך את זה....
- Huber
- חבר במועדון HT

בדיקת "גלובס" במוקדים של 14 חברות (22/10/2009)
מקור: עיתון "גלובס"
בדיקת "גלובס" במוקדים של 14 חברות מגלה פערים משמעותיים בין זמן ההמתנה למוקד שירות הלקוחות למוקד המכירות.מהבדיקה עולה כי בחב' בזק בינ"ל,הניצבת במקום 5 בדירוג,זמן ההמתנה במוקד השירות עומד על 02:00 דק' ואילו זמן ההמתנה במוקד המכירות 01:13 דק'.
מחירי ספקיות האינטרנט לתשתית HOT (22/10/2009)
מקור: עיתון "כלכליסט"
בעקבות השקת רשת האינטרנט המהיר של HOT,שבה היא תציע מהירויות של עד 100 מגה,פרסמו ספקיות האינטרנט את תמחור חבילות הגלישה שציעו על גבי התשתית החדשה.כך,חבילת 12 מגה למשל,מתומחרת בבזק בינ"ל ב-94.9 ש',לעומת 74.95 ש' בנטוויז'ן ו-74.9 ש' ב-012 סמיי
מקור: עיתון "גלובס"
בדיקת "גלובס" במוקדים של 14 חברות מגלה פערים משמעותיים בין זמן ההמתנה למוקד שירות הלקוחות למוקד המכירות.מהבדיקה עולה כי בחב' בזק בינ"ל,הניצבת במקום 5 בדירוג,זמן ההמתנה במוקד השירות עומד על 02:00 דק' ואילו זמן ההמתנה במוקד המכירות 01:13 דק'.
מחירי ספקיות האינטרנט לתשתית HOT (22/10/2009)
מקור: עיתון "כלכליסט"
בעקבות השקת רשת האינטרנט המהיר של HOT,שבה היא תציע מהירויות של עד 100 מגה,פרסמו ספקיות האינטרנט את תמחור חבילות הגלישה שציעו על גבי התשתית החדשה.כך,חבילת 12 מגה למשל,מתומחרת בבזק בינ"ל ב-94.9 ש',לעומת 74.95 ש' בנטוויז'ן ו-74.9 ש' ב-012 סמיי