אני לא מאמין שוב בעית פיקסלים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מטלית מיקרופייבר נראית כמו מטלית רגילה רק שהסיבים שלה מאוד מאוד דקים. מטליות שמשתמשים לניקוי משקפיים עשויות מיקרופייבר.
כל הכבוד לשרות של יניר
זו לא הפעם הראשונה שנתקלים בבעיות שעולות פה באתר בפלאזמות
אבל בולטת לטובה במיוחד תגובתם של יניר וטל שחר במיוחד שעולה לאתר...נותן תשובות ...דואג לטפל במהירות ובצורה ענינית...ממש כל הכבוד והלוואי וילמדו מכך רבים אחרים...כולל אלו המוכרים פלאזמות המתימרות להיות מותג על בתחום ולפחות מובילים במחיר ...והמבין יבין...כדאי ללמוד מיניר שרות מהו!!!!
אבל בולטת לטובה במיוחד תגובתם של יניר וטל שחר במיוחד שעולה לאתר...נותן תשובות ...דואג לטפל במהירות ובצורה ענינית...ממש כל הכבוד והלוואי וילמדו מכך רבים אחרים...כולל אלו המוכרים פלאזמות המתימרות להיות מותג על בתחום ולפחות מובילים במחיר ...והמבין יבין...כדאי ללמוד מיניר שרות מהו!!!!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אמנם אתה צודק וככה זה צריך להיות אבל זה לא בדיוק ככה אצל חברות רבות , כנראה התרגלת לטוב, ורק שתדע שבמקומות מסוימים גם אם המסך באחריות והקריאה לטכנאי לא מוצדקת ( כמו במקרה שלך ) אז אתה מחוייב בתשלום דבר שהוא הגיוני מאוד וזה מתאים למדינתנו מאחר והרבה צרכנים ( ואני לא טוען שהמקרה שלך הוא דוגמא ) חושבים שאם הם קנו מוצר מסויים הם קנו את החברה עצמה.המלך כתב:השרות זה חלק מהרכישה ואם נותנים את השרות כמו שצריך זה לא משהו מיוחד....
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
קודם כל איפה ראית שהאשמתי את החברה בחוסר אמינות?
אולי לא הבנת.
ולגבי הקריאה הלא מוצדקת,אם היית רואה את מה שאני ראיתי היית בטוח שזה פיקסלים שרופים ולא היית מתאר לעצמך שככה נראה אבק על מסך.
כמובן שיש כאלה שיש להם ניסיון רב במסכים כאלה היה מנקה קודם.
וחוץ מזה הם הציעו שהטכנאי יבוא לא אני.
יכלו לומר לי לנסות לנקות ואז לראות אם צריך טכנאי.
אולי לא הבנת.
ולגבי הקריאה הלא מוצדקת,אם היית רואה את מה שאני ראיתי היית בטוח שזה פיקסלים שרופים ולא היית מתאר לעצמך שככה נראה אבק על מסך.
כמובן שיש כאלה שיש להם ניסיון רב במסכים כאלה היה מנקה קודם.
וחוץ מזה הם הציעו שהטכנאי יבוא לא אני.
יכלו לומר לי לנסות לנקות ואז לראות אם צריך טכנאי.