הצעה לטיפול בתמחור מופרז.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אני מוכן לשלם הרבה יותר לקבל שירות אמיתי.
אם המוצר לא טוב בעיני , יוחלף ללא בעיות (כל עוד לא גרמתי לו נזק והזמן סביר)
אחריות מלאה , כולל החלפה אם צריך.
אין לי סבלנות רצון וכח להתווכח ולריב , אם יבואן/חנות אכזבה אותי , חד משמעית לא אקנה ממנה שוב ואשמיץ אותה בכל הזדמנות!! אני צרכן שלא מנג'ס, מבין ומסתדר לבד , אם פניתי כבר לחנות זא שבאמת יש בעיה ואני מצפה ליחס.
ההפסד הוא של החנות כך אני מסתכל על זה (ואני צרכן דיי כבד במוצרי מולטימדיה /מחשוב ) למרות שברור שלא בגללי/בזכותי החנות תעלה/תיפול.
אני מוכן לשלם יותר ולקבל שקט נפשי.
אם המוצר לא טוב בעיני , יוחלף ללא בעיות (כל עוד לא גרמתי לו נזק והזמן סביר)
אחריות מלאה , כולל החלפה אם צריך.
אין לי סבלנות רצון וכח להתווכח ולריב , אם יבואן/חנות אכזבה אותי , חד משמעית לא אקנה ממנה שוב ואשמיץ אותה בכל הזדמנות!! אני צרכן שלא מנג'ס, מבין ומסתדר לבד , אם פניתי כבר לחנות זא שבאמת יש בעיה ואני מצפה ליחס.
ההפסד הוא של החנות כך אני מסתכל על זה (ואני צרכן דיי כבד במוצרי מולטימדיה /מחשוב ) למרות שברור שלא בגללי/בזכותי החנות תעלה/תיפול.
אני מוכן לשלם יותר ולקבל שקט נפשי.
נערך לאחרונה על ידי uris ב 17/10/2009 20:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
michael123,
אם זה מספק אותך, אז מה הבעיה? מישהו עוצר בעדך מלעשות כך?
אם זה מספק אותך, אז מה הבעיה? מישהו עוצר בעדך מלעשות כך?
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
תרשה לי לחלוק על דעתך עופרoferlaor כתב:לא הבנתי מה הקשר. נניח והמכשיר הוא הטוב ביותר בעולם, עדיין יש סיכוי לתקלה.
במקרה של תקלה, המשלוח והבלבול מח עצומים.
כשמדובר במסך, ניחא (יש מעבדות שאולי ידעו להתמודד עם זה), אבל מי יסתכן לגעת ברמקולים יוקרתיים?...
במקרה של מסכים תיקון יכול להיות יקר מאוד עד בלתי אפשרי, יש הרבה יבואנים פה בארץ שפשוט לא שווה להם לתקן מסכים ומחליפים במקרה של תקלה. ככל שהמוצרים גדולים ויקרים יותר כך רמת הסיכון עולה.
לפני כמה שנים רכשתי IPOD דור 5 מארה"ב וזה יצא לי כדאי אבל אחרי משלוח ומיסים יצא לי חסכון של 800 ש"ח לערך. 2200 בהשוואה ל 3000 ש"ח, אם הייתה תקלה כלשהיא העסק היה הופך לבלתי כדאי.
אני אפילו לא רוצה לחשוב מה קורה עם רמקולים או טלויזיה שבירים וגדולים.
כאשר רוכשים בארה"ב מוצרים שמיועדים לאירופה 220V ו 50HZ אז החיסכון קטן משמעותית.
כבר לא מדובר במוצרים קטנים ש"מבריחים" במכס לבד או באמצעות הדוד או החבר לעבודה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יש גם מוצרים אמריקאים "רגילים" עם שנאי אוניברסלי וגם אלה שתומכים ב-PALכאשר רוכשים בארה"ב מוצרים שמיועדים לאירופה 220V ו 50HZ אז החיסכון קטן משמעותית....
דוגמאות? כל המסכי פיוניר, פנסוניק כמה סדרות, מכשירי DVDO, נגנים של OPPO
..וגם משטחים כמובן של AURALEX ששמעון סקר.. 50$ מול 400 שקלים? סליחה?
למה אבל רק ארה"ב? בהרבה מקרים משתלם להביא גם מאנגליה, גרמניה במיוחד אחרי שמקבלים החזר VAT
יש גם הונג קונג, תאילנד..
עפר
לי אישית אין שום בעיה.
אני אכן לא קניתי נגן HDI ב-3300 בעולם הדיגיטלי, אבל קניתי במקום HTPC ב-7000 שקלים
אני יודע מה הסיכונים, ויודע לחשב לעצמי את הכדאיות.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
michael123
כפי שכבר כתבתי אשרי לך טוב לך
רוב האנשים ואני בתוכם רוכשים מוצרים במחירי הארץ.
אגב אני כבר עברתי מזמן את הקטע של HTPC באיזה שלב נשבר לי.
אני עדיין מעדיף בסלון את הנוחות של מזרימדיה על פני הגמישות של HTPC.
וכן מחשב ממוצע שרכשתי בארץ לא עלה לי מעולם פחות מ 5000 ש"ח לא כולל מסך.
כפי שכבר כתבתי אשרי לך טוב לך
רוב האנשים ואני בתוכם רוכשים מוצרים במחירי הארץ.
אגב אני כבר עברתי מזמן את הקטע של HTPC באיזה שלב נשבר לי.
אני עדיין מעדיף בסלון את הנוחות של מזרימדיה על פני הגמישות של HTPC.
וכן מחשב ממוצע שרכשתי בארץ לא עלה לי מעולם פחות מ 5000 ש"ח לא כולל מסך.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
היום אפשר לקנות מחשב מאוד מהיר ב-2500 ש"ח (ב-KSP למשל)
למזרימדה הייתה תקופה של יתרון טכנולוגי על HTPC בגלל HDMI 1.3, אבל זה כבר לא המצב אחרי ש-ASUS הוציאה את הכרטיס קול שלה.
יש לי מעט מאוד התעסקות עם HTPC: כיוון שיש לי עוד איזה 6-7 מחשבים בבית - HTPC הוא רק לסרטים והופעות חיות/ריפים וזהו.
TOTAL MEDIA THEATER 3 תוכנה מאוד נחמדה, כמו גם MEDIA PORTAL ו-MPC-HOME CINEMA
יש לי יכולת לעשות ריפ של בלו-ריי על HTPC, לא בטוח שיש עוד מזרימדיה שעושים זאת. כמו גם אני מוציא LPCM מפסקול של DTS-HD ו-TRUE HD, שרק DUNE נדמה לי יודע לעשות. וכמובן, ביצועים של HTPC אצלי - פשוט טס.
למזרימדה הייתה תקופה של יתרון טכנולוגי על HTPC בגלל HDMI 1.3, אבל זה כבר לא המצב אחרי ש-ASUS הוציאה את הכרטיס קול שלה.
יש לי מעט מאוד התעסקות עם HTPC: כיוון שיש לי עוד איזה 6-7 מחשבים בבית - HTPC הוא רק לסרטים והופעות חיות/ריפים וזהו.
TOTAL MEDIA THEATER 3 תוכנה מאוד נחמדה, כמו גם MEDIA PORTAL ו-MPC-HOME CINEMA
יש לי יכולת לעשות ריפ של בלו-ריי על HTPC, לא בטוח שיש עוד מזרימדיה שעושים זאת. כמו גם אני מוציא LPCM מפסקול של DTS-HD ו-TRUE HD, שרק DUNE נדמה לי יודע לעשות. וכמובן, ביצועים של HTPC אצלי - פשוט טס.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
אנו סוטים מהנושא של השרשור
הגישה לדעתי היא מכשיר יפה,קטן פרקטי ונוח לשימוש לשאר בני הבית בסלון כלומר מזרימדיה.
ומחשב שמשמש להורדות, ריפים והכנת החומר למזרימדיה.
אני יכול לומר לך שהיום לייצר מחשב HTPC קטן יפה ושקט עם כונן BD שגם מנגן BD עם צליל היקפי מלא אפשרי אבל לא זול.
בתחום המחשבים לעומת זאת היבוא והיצע כו גדול ומתח הרווחים הוא כל כך קטן (עד 10%) בממוצע שאין בכלל טעם לקנות בחו"ל.
אם היינו מוכרים מזרימדיה בכמויות כאלה כבר מזמן המכשירים האיכותיים היו עולים פחות מ 800 ש"ח
ועוד היה נשאר רווח נאה.
הגישה לדעתי היא מכשיר יפה,קטן פרקטי ונוח לשימוש לשאר בני הבית בסלון כלומר מזרימדיה.
ומחשב שמשמש להורדות, ריפים והכנת החומר למזרימדיה.
אני יכול לומר לך שהיום לייצר מחשב HTPC קטן יפה ושקט עם כונן BD שגם מנגן BD עם צליל היקפי מלא אפשרי אבל לא זול.
בתחום המחשבים לעומת זאת היבוא והיצע כו גדול ומתח הרווחים הוא כל כך קטן (עד 10%) בממוצע שאין בכלל טעם לקנות בחו"ל.
אם היינו מוכרים מזרימדיה בכמויות כאלה כבר מזמן המכשירים האיכותיים היו עולים פחות מ 800 ש"ח
ועוד היה נשאר רווח נאה.