כולי צמרמורות - קיבלתי תKRP-500 אחרי שנה וחצי של חסכונות
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
spacedude כתב:תתחדש,
אני חושב שהגיע זמנה של המערכת מיני שנמצאת שם.
לראות סרטים על מסך כזה בלי מערכת טובה זה לא מתקבל על הדעת.
![]()
תהנה...
צודק ,הגיע הזמן באמת לאיזה LX90 שישלים מעגל של חוויה מצמררת מבית פיוניר .
תתחדש !!!
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
בחנות בירושלים... מחיר בפרטי
dodi88 כתב:מדוע אתה לא עונה?dodi88 כתב:כמה עלה לך? דרך איפה נרכש?......
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
bossgt6 שלום לך .bossgt6 כתב:spacedude כתב:תתחדש,
אני חושב שהגיע זמנה של המערכת מיני שנמצאת שם.
לראות סרטים על מסך כזה בלי מערכת טובה זה לא מתקבל על הדעת.
![]()
תהנה...
צודק ,הגיע הזמן באמת לאיזה LX90 שישלים מעגל של חוויה מצמררת מבית פיוניר .
תתחדש !!!...
את מי אתה היית מעדיך את הפיוניר LX-90 או את הימהה z-11
אשמח לקבל את תשובתך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אהלן 9000 .
את שני המכשירים לא שמעתי לכן ספציפית לשאלתך אין לי תשובה , מצד שני אני לא מוצא כל עניין ופרקטיות בפיזור של 9.2 או 11.2 רמקולים בסלוני , זה מבחינתי להגדיש את הסאה , ולפי כך הרסיברים הנ''ל די מיותרים עבורי
ה - DPL IIz שמיושם ברסיברים החדשים ,אונקיו ודנון , דווקא כן נראה לי תאורטית , ופרקטית יותר קל
בכל אופן ה LX-90 נתפס בעיני רבים כרסיבר אולטימטיבי ,וחברים כתבו שהוא סוף הדרך, אבל מצד שני הוא בעל הגברת ICE ,ומביקורות ומתגובות של חברים כאן באתר ששמעו את ה - LX - 71 / 81 לדוגמא, נאמר לא פעם אחת שהסאונד יבש , קר וכו'..... עקב אותה הגברה , ואפילו שהם מחזיקים סטראו בנוסף משורשר לרסיבר הם לא רוצים שאפילו לסנטר שלהם הוא יחובר - לכן יש פה פרדוקס
אני לא יודע איזה "קסם" עשו בפיוניר לגבי הפרוססינג שהוא נשמע כך , השאלה היא אם במחיר הזה פרוססור ק''ב stand alone שרק את זה הוא יודע לעשות, ומגבר כח כפול 5 או 7 שרק זה תפקידו , לא יניבו תוצאה טובה יותר ?
את שני המכשירים לא שמעתי לכן ספציפית לשאלתך אין לי תשובה , מצד שני אני לא מוצא כל עניין ופרקטיות בפיזור של 9.2 או 11.2 רמקולים בסלוני , זה מבחינתי להגדיש את הסאה , ולפי כך הרסיברים הנ''ל די מיותרים עבורי
ה - DPL IIz שמיושם ברסיברים החדשים ,אונקיו ודנון , דווקא כן נראה לי תאורטית , ופרקטית יותר קל
בכל אופן ה LX-90 נתפס בעיני רבים כרסיבר אולטימטיבי ,וחברים כתבו שהוא סוף הדרך, אבל מצד שני הוא בעל הגברת ICE ,ומביקורות ומתגובות של חברים כאן באתר ששמעו את ה - LX - 71 / 81 לדוגמא, נאמר לא פעם אחת שהסאונד יבש , קר וכו'..... עקב אותה הגברה , ואפילו שהם מחזיקים סטראו בנוסף משורשר לרסיבר הם לא רוצים שאפילו לסנטר שלהם הוא יחובר - לכן יש פה פרדוקס
אני לא יודע איזה "קסם" עשו בפיוניר לגבי הפרוססינג שהוא נשמע כך , השאלה היא אם במחיר הזה פרוססור ק''ב stand alone שרק את זה הוא יודע לעשות, ומגבר כח כפול 5 או 7 שרק זה תפקידו , לא יניבו תוצאה טובה יותר ?
- bossgt6
- חבר מביא חבר

9000
ועוד משהו , כמה סרטים כבר יצא לך לראות שמגיעים עם מידע בפיזור של 7.1 ?
אז מה יש לעשות עם 9 , 11 וכו'......?
ויותר חשוב - לא פעם אני רואה אנשים שמעלים תמונות עם מערכות אדירות, רסיברים מפלצתיים, רמקולים ענקים וכו'... בסלון ישראלי ממוצע בגדל קופסת גפרורים ..........
ועוד משהו , כמה סרטים כבר יצא לך לראות שמגיעים עם מידע בפיזור של 7.1 ?
אז מה יש לעשות עם 9 , 11 וכו'......?
ויותר חשוב - לא פעם אני רואה אנשים שמעלים תמונות עם מערכות אדירות, רסיברים מפלצתיים, רמקולים ענקים וכו'... בסלון ישראלי ממוצע בגדל קופסת גפרורים ..........
- 9000es
- חבר במועדון 10K

bossgt6
שלום לך .
ראשית תודה על ההתיחסות והתשובות .
את יכול להמליץ לי על פרוססור חדיש לסלון שתומך בפורמטים החדשים .
שיהיה איכותי .
תודה ויום טוב לך .
שלום לך .
ראשית תודה על ההתיחסות והתשובות .
את יכול להמליץ לי על פרוססור חדיש לסלון שתומך בפורמטים החדשים .
שיהיה איכותי .
תודה ויום טוב לך .
- bossgt6
- חבר מביא חבר

9000
אין בעד מה , בסך הכל חוויתי את דעתי .
שמע, לגבי פרוססורים -אני בטוח שאם תפתח נושא תקבל ייעוץ מעוד אנשים , ולא רק ממני וממי שרואה את התרד הזה - שלמעשה "גנבנו" אותו
בכל אופן אם יש לך סבלנות ,ואינך מעונין להוציא סכום גבוה יחסית {איני יודע מה תקציבך} ואינך צריך 2 יציאות
HDMI , הייתי ממליץ לך לחכות לאימוטיבה .
מצד שני , גם רסיבר טוב יכול לשמש אותך כפרוססור + כל האקסטרות שלו ,ובנוסף תוסיף הגברה איכותית ל -9/7/5 ערוצים כרצונך ותקבל חבילה יפה .
שמע, לגבי פרוססורים -אני בטוח שאם תפתח נושא תקבל ייעוץ מעוד אנשים , ולא רק ממני וממי שרואה את התרד הזה - שלמעשה "גנבנו" אותו
בכל אופן אם יש לך סבלנות ,ואינך מעונין להוציא סכום גבוה יחסית {איני יודע מה תקציבך} ואינך צריך 2 יציאות
מצד שני , גם רסיבר טוב יכול לשמש אותך כפרוססור + כל האקסטרות שלו ,ובנוסף תוסיף הגברה איכותית ל -9/7/5 ערוצים כרצונך ותקבל חבילה יפה .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

bossgt6bossgt6 כתב:9000
מצד שני , גם רסיבר טוב יכול לשמש אותך כפרוססור + כל האקסטרות שלו ,ובנוסף תוסיף הגברה איכותית ל -9/7/5 ערוצים כרצונך ותקבל חבילה יפה ....
שלום לך.
תודה על ההתיחסות .
כמה זמן אני אמור להמתין לאימוטיבה .
יום טוב לך
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים