Geohot שיחרר פריצת JailBreak לגרסה 3.1.2 שמתאימה ל-windows
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
כן, אבל למי שיש simfree אין שום בעיה.yaronkle כתב:לא הייתי מתקין אף אחד מהם!
כמו שאמרו לפני:
1. הגירסה ללא אקטיוציה.
2. אין unlock ל- baseband. מכשירים שאינם simfree יהפכן ל- iPod יקר....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
AviBiton
- גורו HTmobile

אני האחרון שחושש,Shayosef כתב:באמת שאין סיבה לחשוש ובאמת שאין סיבה לא לעדכן, לך על זה.theAman כתב:אני עוד חושב אם לעדכן או לא...![]()
אני כרגע עם 3.01.......
פשוט אין לי כח להתקין את כל מה שיש לי על האייפון שוב, אחרי שעשיתי אתה זה בגרסה 3 ו-3.01.
עצלנות גרידא
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
מה זאת אומרת ? חוץ מתוכנות שהתקנת דרך ה JB / CYDIA אתה יכול לשחזר את המכשיר אחד לאחד...הרי הוא מגבה אותו כל פעם שאתה מחבר אותו למחשב ומריץ אייטונס.theAman כתב:אני האחרון שחושש,Shayosef כתב:באמת שאין סיבה לחשוש ובאמת שאין סיבה לא לעדכן, לך על זה.theAman כתב:אני עוד חושב אם לעדכן או לא...![]()
אני כרגע עם 3.01.......
פשוט אין לי כח להתקין את כל מה שיש לי על האייפון שוב, אחרי שעשיתי אתה זה בגרסה 3 ו-3.01.
עצלנות גרידא...
שי
-
AviBiton
- גורו HTmobile

ידוע, יש לי לא מעט דברים מ-CYDIA ודברים פרוצים אחרים, מה אני אעשה? אני מכור, נראה לי שניסיתי כמעט כל תוכנה לאייפוןShayosef כתב:מה זאת אומרת ? חוץ מתוכנות שהתקנת דרך ה JB / CYDIA אתה יכול לשחזר את המכשיר אחד לאחד...הרי הוא מגבה אותו כל פעם שאתה מחבר אותו למחשב ומריץ אייטונס.theAman כתב:אני האחרון שחושש,Shayosef כתב:באמת שאין סיבה לחשוש ובאמת שאין סיבה לא לעדכן, לך על זה.theAman כתב:אני עוד חושב אם לעדכן או לא...![]()
אני כרגע עם 3.01.......
עצלנות גרידא......
ד"א, ה-APPSYNC עובד ב-3.1.2?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא יודע אם APPSYNC עובד (עוברים דברים רעים על INSTALLEOUS, הוא לא מתפקד), אבל הוא מתקין את עצמו כראוי...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

אומר לך את האמת, לא בדקתי זאת מדעית אבל עד פריצת ה JB האחרונה הייתי תקופה עם מכשיר ללא אפליקציות "פרוצות" וכו', העברית כבר יותר מבסדר, כל ההגדרות של הרשת כבר מוזנות והמכשיר הרגיש לי בפעם הראשונה יציב, לא קורס, זמן בטריה טוב יותר ובכלל הרגשתי שכמעט כל תוכנה שרציתי ניתן למצוא ב ITUNES, אולי אפליקציות כמו SBSETTINGS לא נראה בזמן הקרוב בחנות בגלל מדיניות אפל אבל עדיין, נוכחתי לדעת שזה לא סוף העולם בלי CYDIA ושאני מאוד מבסוט ממכשיר שלא מלא בעשרות אפליקציות טובות וטובות פחות שברובן אני לא משתמש...theAman כתב:ידוע, יש לי לא מעט דברים מ-CYDIA ודברים פרוצים אחרים, מה אני אעשה? אני מכור, נראה לי שניסיתי כמעט כל תוכנה לאייפוןShayosef כתב:מה זאת אומרת ? חוץ מתוכנות שהתקנת דרך ה JB / CYDIA אתה יכול לשחזר את המכשיר אחד לאחד...הרי הוא מגבה אותו כל פעם שאתה מחבר אותו למחשב ומריץ אייטונס.theAman כתב:אני האחרון שחושש,Shayosef כתב:באמת שאין סיבה לחשוש ובאמת שאין סיבה לא לעדכן, לך על זה.theAman כתב:אני עוד חושב אם לעדכן או לא...![]()
אני כרגע עם 3.01.......
עצלנות גרידא......![]()
ד"א, ה-APPSYNC עובד ב-3.1.2?...
סתם מתוך סקרנות....על כמה תוכנות אנחנו מדברים פה?
ובנוגע ל APPSYNC - http://xsellize.com/showthread.php?p=287238#post287238
שי
-
AviBiton
- גורו HTmobile

זה קצת קשה לומר כמה אפליקציות,
על המכשיר יש לי 6 דפים בספרינגבורד (אחרי דילול עצבני), במחשב שלי יש קצת יותר מ-250 אפליקציות (ספרתי עכשיו) שעברו מתישהו באייפון וניסיתי אותן (לפחות את רובן המכריע).
זה חוץ ממה שיש לי מסידיה, ומדברים שמחקתי כבר מהמחשב.
אני בד"כ מנסה דברים ואז מוחק אותם, מלבד כמה אפליקציות שהולכות איתי כמעט מהתחלה ועוד כמה שמתווספות בדרך.
מכור, כבר אמרתי
על המכשיר יש לי 6 דפים בספרינגבורד (אחרי דילול עצבני), במחשב שלי יש קצת יותר מ-250 אפליקציות (ספרתי עכשיו) שעברו מתישהו באייפון וניסיתי אותן (לפחות את רובן המכריע).
אני בד"כ מנסה דברים ואז מוחק אותם, מלבד כמה אפליקציות שהולכות איתי כמעט מהתחלה ועוד כמה שמתווספות בדרך.
מכור, כבר אמרתי
- Shayosef
- חבר מכור קשה

וואו זה באמת המוןtheAman כתב:זה קצת קשה לומר כמה אפליקציות,
מכור, כבר אמרתי...
שי
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
תעדכנו בבקשה לגבי Appsync ו- Crackulous.
בלי זה סיבה לשדרג..
בלי זה סיבה לשדרג..