אני התכוונתי שזה מוסיף המון בשידורים הרגיליםliranmishani כתב:בתכנים של HD, בתנועה מהירה, אין לך מידי פעם תקיעות של התמונה (שנוצרות רק כאשר הפונקציה הנ"ל פועלת)?asafmor כתב:ביטלת את 100 מגה הרץ והנט'ורל מויט'ן ? חבל לפי דעתי אחרי יומיים כשתתרגל
זה מוסיף המון גם לי בהתחלה זה היה מוזר אבל היום אחרי שהטלויזיה אצלי חודש
אני לא יכול בלי......
שלום-הנני חדש בפורום-ורכשתי פילפס 8404
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
גם אני הפעלתי אותה בתכנים הרגיליםasafmor כתב:אני התכוונתי שזה מוסיף המון בשידורים הרגיליםliranmishani כתב:בתכנים של HD, בתנועה מהירה, אין לך מידי פעם תקיעות של התמונה (שנוצרות רק כאשר הפונקציה הנ"ל פועלת)?asafmor כתב:ביטלת את 100 מגה הרץ והנט'ורל מויט'ן ? חבל לפי דעתי אחרי יומיים כשתתרגל
זה מוסיף המון גם לי בהתחלה זה היה מוזר אבל היום אחרי שהטלויזיה אצלי חודש
אני לא יכול בלי.........
ב- HD לפעמים יש תקיעות אז ויתרתי על זה שם...
Re: כיול 8404 בסרטי HD
ברגע שאקבל את ממיר ה-HD אפרסם...yarinsp כתב:היי,
יש מצב שאתה מפרסם גם את הכיול לצפיה בסרטי 720/1080p HD?
תודה,...
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

ShayR,
אחרי שעבר זמן מה שאתה עם ה 8404,
אשמח אם תשתף אותנו לגבי החוויה עם האמבילייט!
האם האמבילייט אכן מוסיף לחוויה או שזה בעיקר גימיק? שמעתי אנשים שאמרו שזה מעייף את העין אחרי כמה זמן..
האם מרחב הצבעים שהוא נותן אכן מרשים?
בקיצור, תן לנו התרשמות שלך לגבי זה, ואם אתה בכלל משתמש בפונקציה הזו ביום יום.
האם האמבילייט אכן מוסיף לחוויה או שזה בעיקר גימיק? שמעתי אנשים שאמרו שזה מעייף את העין אחרי כמה זמן..
בקיצור, תן לנו התרשמות שלך לגבי זה, ואם אתה בכלל משתמש בפונקציה הזו ביום יום.
חווית אמבילייט
התרשמות ראשוניתבלבד אני יכול לכתוב פה, מכיוון שאין לי ממיר HD עדיין...liranmishani כתב:ShayR,
בקיצור, תן לנו התרשמות שלך לגבי זה, ואם אתה בכלל משתמש בפונקציה הזו ביום יום....
בעקרון אני מחובר אליה רק עם מחשב וPS3,
עד עכשיו ראיתי רק סרטי DIVX וסרטים ממצלמה בייתית
ובנוסף כמה סירטוני הדגמה של HD שהורדתי להתרשמות.
לגבי החוויה... אתה פשוט חייב לשבת לראות בעצמך, לא בחנות, אלא אצל חבר עם טלוויזיה שכזו.
לאחר כמה ערבי משחק פיפה עם חברים אצלי בבית, אני פשוט כבר לא מסוגל לכבות את ה-אמבילייט.
ברגע שמתרגלים, כשמכבים זה פשוט חסר...
חברים שלי לא מסוגלים לשבת ולשחק מבלי אמבילייט, זה פשוט מטורף כמה שזה מוסיף,
כמה שזה מכניס אותך לאווירה, אני נשמע כבר כמו פרסומת, אבל באמת שאתה חייב לנסות לבדך...
וכפי שאתה רואה מהתמונות מעל, מרחב הצבים באמת מרשים.
לגבי עייפות העין...
אנחנו יושבים ומביטים במסך בערך משעה 9 בערב ועד 4 בבוקר, אחרי יום עבודה מתיש
ופשוט לא מסוגלים להתנתק,
אם כבר, הרבה יותר נעים בעין עם האמבילייט דלוק, זה כאילו מרכך את האור שמגיע מהטלוויזיה.
מקווה שעזרתי...
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

אחלה!
תודה.....
תודה.....
קרדיט-לdtown
Ambilight הינו תוספת נורות LED למסגרת המסך החיצונית, לתאורה זו שתי פונקציות: האחת גורמת להרחבת אפקט התמונה מעבר למסגרת המסך והשניה היא לגרום לאישוני עיני הצופה להסגר יותר וכך לגרום לאפקט ניגודיות ושחורים עמוקים יותר בתמונה המוצגת.
בדגמי 2008 עולות יכולות האמבילייט מדרגה נוספת: עתה האור מהווה המשך ישיר של התמונה המוצגת פס התאורה הצדדי מסוגל להציג מספר צבעים בו זמנית אשר משתנים בהתאם לתוכן שמוצג בקירוב אליו.
התוצאה אכן מרשימה ובהחלט מגדילה את שטח התמונה על הקיר, מה המחייב את תליית המסך על הקיר (ולא העמדה על מעמד) על מנת להפיק את מלוא אפקט התאורה.
http://www.dtown.co.il/articles/313.html
Ambilight הינו תוספת נורות LED למסגרת המסך החיצונית, לתאורה זו שתי פונקציות: האחת גורמת להרחבת אפקט התמונה מעבר למסגרת המסך והשניה היא לגרום לאישוני עיני הצופה להסגר יותר וכך לגרום לאפקט ניגודיות ושחורים עמוקים יותר בתמונה המוצגת.
בדגמי 2008 עולות יכולות האמבילייט מדרגה נוספת: עתה האור מהווה המשך ישיר של התמונה המוצגת פס התאורה הצדדי מסוגל להציג מספר צבעים בו זמנית אשר משתנים בהתאם לתוכן שמוצג בקירוב אליו.
התוצאה אכן מרשימה ובהחלט מגדילה את שטח התמונה על הקיר, מה המחייב את תליית המסך על הקיר (ולא העמדה על מעמד) על מנת להפיק את מלוא אפקט התאורה.
http://www.dtown.co.il/articles/313.html
חברים-לידיעה כללית..
לעניות דעתי,לאחר כחודש שיש לי את המכשיר 8404 ,האמבילייט....אכן מוסיף בהחלט לצפייה ,בשעות הלילה זה ממש מאיר את כל הקיר בצדדים שליד המכשיר.. בצבעים משתנים לפי הסצינה.זה חבל על הזמן...
Re: חברים-לידיעה כללית..
מחזק...ביג-בוס כתב:לעניות דעתי,לאחר כחודש שיש לי את המכשיר 8404 ,האמבילייט....אכן מוסיף בהחלט לצפייה ,בשעות הלילה זה ממש מאיר את כל הקיר בצדדים שליד המכשיר.. בצבעים משתנים לפי הסצינה.זה חבל על הזמן......