דף 1 מתוך 1

האם קיימת אפשרות לראות YES בMYTHTV בעזרת כרטיסי DVB?

נשלח: 07/10/2009 11:18
על ידי shnootz
אני חושב שהכותרת אומרות הכל

נשלח: 07/10/2009 11:30
על ידי oferlaor
עקרונית, אין דרך חוקית להשתמש בכרטיס חכם של יס (ללא כרטיס חכם זו גניבת תוכן) ללא אחד מהממירים שלהם.

טכנית זה אפשרי, אבל זה דורש עקיפה של מנגנוני אבטחה של יס, וזה מסוג הדברים שאנחנו נמנעים מלהיכנס אליהם באתר.

נשלח: 07/10/2009 11:43
על ידי Shed
עופר, אין הבדל בין צפייה ב-myth עם כרטיס DVB + כרטיס חכם של יס לבין פעולה זהה שנעשית עם sage, media portal או מדיה סנטר של מיקרוסופט.
יש כאן כמה וכמה שירשורים שעוסקים בהרחבה בנושא ומסבירים איך להשתמש בקורא כרטיסים + כרטיס חכם של יס + כרטיס DVB על מנת לצפות בתכנים של יס בצורה חוקית (קרי: אין גניבה של תכנים/ שיתוף כרטיסים. כל אחד יכול לצפות רק במה שהוא שילם עליו).
הבעייתיות עם הפתרון הזה הוא שלכאורה הוא מפר חוזה של המשתמש הסופי מול יס. יש הבדל גדול בין פעילות שאינה חוקית, לבין הפרת חוזה שלא בטוח כלל שתעמוד במבחן בית משפט אשר יסתכל על fair use.

נשלח: 07/10/2009 12:21
על ידי zovirax
גם ככה הקבוצת משתמשים היא מאוד קטנה.
כל הסיפור הזה לא זול בכלל , והרבה כאב ראש...
הרבה יותר זול ופשוט לקחת מקס.

נשלח: 07/10/2009 13:10
על ידי shnootz
יש לי מנוי של יס, ואני השמשתי בעבר בSAGE וכיום הMEDIAPORTAL ורואה יס דרכם בעזרת כרטיסי DVB וקורא כרטיסים.

הייתי רוצה לנסות את הפתרון של MYTH ואני מחפש אם קיים מדריך מסודר לזה.

נשלח: 07/10/2009 13:34
על ידי Shed
עדיין אין מדריך מסודר.
יש כמה אנשים שעובדים על העסק הזה בזמנם החופשי (המועט יש לציין). כאשר תהיה אפשרות נורמאלית - יצא מדריך + סורסים.

נשלח: 07/10/2009 13:51
על ידי oferlaor
shed,

צודק.

נשלח: 07/10/2009 14:32
על ידי shnootz
shed, אני יבין לבד את כל העסק של ההתקנה רק תכוון אותי בבקשה במה צריך להשתמש בשביל לקרוא את הכרטיס של יס (לא מתכוון לחומרה).

תודה.

נשלח: 07/10/2009 17:07
על ידי Shed
מלבד חומרה שאליה אתה תכניס את הכרטיס אתה צריך להשתמש בכלים הבאים:
1. oscam / cccam/ newcs - כל אחת מהתוכנות הנ"ל מדברות עם הכרטיס של יס ומנפיקות מפתח שבעזרתו אפשר לפתוח את הסטרים המוצפן שמגיע מהלווין.
2. opensasc-ng - תוכנה זו יוצרת כרטיס DVB וירטואלי על המחשב, אשר מקושר לכרטיס פיזי. כאשר תוכנת צפייה כלשהיא (myth, vlc, whatever) פונה לכרטיס הוירטואלי הוא למעשה מכוון את הכרטיס הפיזי לערוץ/טרנספונדר המתאים, פונה לאחת מהתוכנות בסעיף 1, מפענח את הסטרים המוצפן ומגיש לתוכנת הצפייה סטרים לא מוצפן. למעשה מבחינת תוכנת הצפייה - היא עובדת מול כרטיס DVB לא מוצפן, ולא צריכה להתעסק עם הצפנות, פתיחות וכו'.

נשלח: 07/10/2009 17:11
על ידי zovirax
Shed - זה מסובך?
shnootz יוכל להגיע לתוצאה?

נשלח: 07/10/2009 19:15
על ידי Shed
zovirax כתב:Shed - זה מסובך?
shnootz יוכל להגיע לתוצאה?
...
זה לא מדע טילים, אבל בהחלט לא "next, next, next". אם אין פחד וחשש מלעשות קצת RTFM אפשר להגיע לתוצאה הרצויה. זה כמובן ידרוש השקעה של זמן, התעסקות וכדומה.

נשלח: 08/10/2009 7:58
על ידי shnootz
Zovirax היקר,

מודה לך על הבעת האמון :)

אם לא ננסה לא נדע, ותמיד יש את חברו הטוב של איש המחשבים GOOGLE.

SHED - בעבר ניסיתי את NEWCS על גבי LINUX ושלחתי את המפתחות למחשב WINDOWS ולא פתח לי את כל הערוצים, בעבודה מלאה עם LINUX זה פותח את כולם?

נשלח: 08/10/2009 9:37
על ידי zovirax
תשתמש ב oscam
לא אמורות להיות איתו בעיות