2 vincent audio 236 mk

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #21 

123tomer כתב:טוב, זה ידוע שוינסנט זו חברה גרמנית שמתכננת את המוצרים בגרמניה אבל מייצרת בסין.
ידוע גם שמיטב החברות המערביות, בכל התחומים, מתכננות במערב ומייצרות בסין. לדוגמא, אני לא שמעתי בביקורות שקראתי על הטלפון הישראלי החדש "מודו" שום הסתייגות מזה שהמכשיר מיוצר בסין. משום מה בעולם הסטריאו - שבו מורכבות הייצור קטנה יותר אני שומע את זה חדשות לבקרים.
מה שהכי ידוע זה הדעות הקדומות כלפי מוצרים שיוצרו בסין דבר שאני מאמין שיתפוגג עם השנים.

אבל מה שלא ידוע על ידי רוב האנשים פה זה איך נשמע המגבר הנ"ל.
מציע לך לעזוב אותך מבלבולי ביצים וללכת לשמוע במו אזניך.

חתימה טובה
...
(Y)
יש הבדל אם חברה מתכננת את המוצר ומייצרת אותו במקום אחר על מנת להוזיל עלויות לבין ייצור של מוצר שתוכנן ע"י מישהו אחר ומיוצר באותו מקום.
השאלה הגדולה כאן היא האם המוצרים הללו זהים או לא.
אם כן, אז ממש אין טעם לשלם פרמיה בשביל שעל המכשיר יתנוסס השם "וינסנט" במקום שם אחר.
איך אפשר לדעת האם מדובר במוצרים זהים או לא?
לי נאמר מפורשות שוינסנט זה תכנון של החברה הגרמנית והייצור בסין. איזה אינטרס יש לוינסנט הגרמנית להתיר ליצרן הסיני לייצר את אותו מוצר בשם אחר ולהרוס לה את השוק?

ארז

123tomer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #22 

ארז_וחני כתב:
123tomer כתב:טוב, זה ידוע שוינסנט זו חברה גרמנית שמתכננת את המוצרים בגרמניה אבל מייצרת בסין.
ידוע גם שמיטב החברות המערביות, בכל התחומים, מתכננות במערב ומייצרות בסין. לדוגמא, אני לא שמעתי בביקורות שקראתי על הטלפון הישראלי החדש "מודו" שום הסתייגות מזה שהמכשיר מיוצר בסין. משום מה בעולם הסטריאו - שבו מורכבות הייצור קטנה יותר אני שומע את זה חדשות לבקרים.
מה שהכי ידוע זה הדעות הקדומות כלפי מוצרים שיוצרו בסין דבר שאני מאמין שיתפוגג עם השנים.

אבל מה שלא ידוע על ידי רוב האנשים פה זה איך נשמע המגבר הנ"ל.
מציע לך לעזוב אותך מבלבולי ביצים וללכת לשמוע במו אזניך.

חתימה טובה
...
(Y)
יש הבדל אם חברה מתכננת את המוצר ומייצרת אותו במקום אחר על מנת להוזיל עלויות לבין ייצור של מוצר שתוכנן ע"י מישהו אחר ומיוצר באותו מקום.
השאלה הגדולה כאן היא האם המוצרים הללו זהים או לא.
אם כן, אז ממש אין טעם לשלם פרמיה בשביל שעל המכשיר יתנוסס השם "וינסנט" במקום שם אחר.
איך אפשר לדעת האם מדובר במוצרים זהים או לא?
לי נאמר מפורשות שוינסנט זה תכנון של החברה הגרמנית והייצור בסין. איזה אינטרס יש לוינסנט הגרמנית להתיר ליצרן הסיני לייצר את אותו מוצר בשם אחר ולהרוס לה את השוק?

ארז
...
האם ייתכן ששנגיה העתיקו מוינסנט את העיצוב? זאת בטח לא תהייה הפעם הראשונה שחברה סינית מעתיקה עיצובים (ובמקרה הנ"ל מדובר בעיצוב מוצלח למדי לטעמי) מחברות מערביות. אולי מבפנים המגבר שונה ואין כל קשר בין השניים?
אם מישהו יכול לצרף לינק למפרט של השנגיה זה בטח יעזור לפתור את סוגיה המסתורית

אובססיבי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #23 

יש הרבה דוגמאות של מוצרים זהים תחת שמות שנים, ויכולות להיות לכך כמה סיבות. למשל: וינסנט (לעניות דעתי) לא משווקת את המוצרים שלה אלא רק באפיקים יוקרתיים כדי לשמר תדמית. זה די מגביל, ולכן אפשר והם התירו שימוש בעיצוב החיצוני (ואולי גם תכנון הפנימי) כדי לאפשר שיווק באפיקים אחרים בהם הקונים הפוטנציאלים לא מכירים את וינסנט או את הדגם הזה של וינסנט.

שאלת השאלות היא האם גם המפרט הפנימי (יעני, התכלס) זהה. אני מנחש שלפחות במנורות, היצרן הסיני משתמש במנורות זולות כדי לצמצם עלויות. מי יודע?

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #24 

אם תפנה ל SOUNDHOLIC (שמעון ) תקבל תשובות , יש לו הכירות מעמיקה עם מוצרי ווינסנט.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #25 

אובססיבי כתב:יש הרבה דוגמאות של מוצרים זהים תחת שמות שנים, ויכולות להיות לכך כמה סיבות. למשל: וינסנט (לעניות דעתי) לא משווקת את המוצרים שלה אלא רק באפיקים יוקרתיים כדי לשמר תדמית. זה די מגביל, ולכן אפשר והם התירו שימוש בעיצוב החיצוני (ואולי גם תכנון הפנימי) כדי לאפשר שיווק באפיקים אחרים בהם הקונים הפוטנציאלים לא מכירים את וינסנט או את הדגם הזה של וינסנט.

שאלת השאלות היא האם גם המפרט הפנימי (יעני, התכלס) זהה. אני מנחש שלפחות במנורות, היצרן הסיני משתמש במנורות זולות כדי לצמצם עלויות. מי יודע?
...
לגבי מנורות אני לא יודע איך העסק בסטראו אבל במגברי גיטרות למשל ,כמעט כולם משתמשים במנורות תוצרת סין , גם מגברים תוצרת ארה''ב כמו FENDER, MESA, PEAVEY או גרמנים כמו
HUGES & KETTNER, וכו'.....
אני רכשתי GENZ -BENZ תוצרת ארה''ב , כשפתחתי אותו היו שם מנורות זולות תוצרת סין !!!
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #26 

Eyal_W כתב:אם תפנה ל SOUNDHOLIC (שמעון ) תקבל תשובות , יש לו הכירות מעמיקה עם מוצרי ווינסנט.
...
איל , סאונדהוליק זה חנות - אם כן -התואיל בטובך לצרף קישור ?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #27 

SONDHOLIC הוא בחור בשם שמעון מור יוסף .
אני אעביר לך את הטלפון שלו בפרטי .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

Phonics
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 404
קיבל תודות: 0

שליחה #28 

http://www.6moons.com/audioreviews/vincent/vincent.html

כתבה בעניין שתי החברות
כבר חתמתי.

123tomer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #29 

Phonics כתב:http://www.6moons.com/audioreviews/vincent/vincent.html

כתבה בעניין שתי החברות
...
כל הכבוד
ואני מצטט:

Vincent is a trade mark of the German Sintron company. Despite its Teutonic headquarters, Vincent Audio outsources all production to China where the subcontractor is the local Zhongshan ShengYa company. Design and conception are reputedly German and in fact, all Vincent products share strong European values wherein build quality and reliability occupy the top range of all products generally manufactured in China.

מה שנקרא-סוף לתעלומה

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #30 

123tomer ,

סוף לתעלומה ?

מה אתה מבין מההמשך :
So what exactly are Vincent products right now? Rebadged ShengYa or specifically designed for Western markets? Both I think

ארז

oorva
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150

שליחה #31 

ארז_וחני כתב:123tomer ,

סוף לתעלומה ?

מה אתה מבין מההמשך :
So what exactly are Vincent products right now? Rebadged ShengYa or specifically designed for Western markets? Both I think

ארז
...
או מההמשך שהוא יותר בהמשך

Sintron sister brand T.A.C. focuses on valve gear which is also built by Sheng Ya. Sintron further is the Thorens importer for Germany. Having reviewed Thorens electronics designed by Frank Blöhbaum, I had opportunity to interview this engineer. He contributes to T.A.C. as well for whom he has designed an advanced auto-bias board. This 'westernization' of original Chinese circuits is similar to how Marcel Croese earlier authored the Adaptive Auto Bias modules for Prima Luna whose products are built by Spark/Cayin; and how that board also shows up in Mystère models built by Melody. In short, newer T.A.C. products like the V-60 integrated include definite German engineering and it is likely that some of Sintron's parallel Vincent products benefit likewise
נמאס לי להקליד ץ במקום נקודה בסוף משפטץ

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #32 

אם אתיחס לסיפא של הדברים :
In short, newer T.A.C. products like the V-60 integrated include definite German engineering and it is likely that some of Sintron's parallel Vincent products benefit likewise

אז אפשר להסיק שיש הבדל בין המוצרים.

אלא שזה לא מתיישב עם האמירה הקודמת:

ארז

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #33 

אני לא מכיר את הנתונים כאן, לא הטכניים ולא המשפטיים.
אני חושב שמה שמכריע זה מה שיש בקופסאות ותהליך הביקורת.

יש המון מקרים של אלמנטים שמסיבות מסחריות (חיסכון בעלויות) משתמשים בתכנון של מארז שכבר מיוצר, בשינויים קטנים או בלי שינויים.
יצור העתק מדויק במחיר זול יותר היה ללא ספק מקפיץ את החברה הגרמנית שהייתה דואגת לזכויות היוצרים שלה.
יכול להיות כמובן שהמוצרים דומים מבחוץ אבל שונים מבפנים וזאת בהסכמה של החברות המייצרות אותם.

לא הייתי יוצא בהכרזות מעבר לזה...

.

oorva
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150

אני דווקא התכוונתי לזה:

שליחה #34 

This 'westernization' of original Chinese circuits is similar to how Marcel Croese earlier authored the Adaptive Auto Bias modules for Prima Luna whose products are built by Spark/Cayin; and how that board also shows up in Mystère models built by Melody.

מעגלים סיניים במקור אשר מאומצים ע"י חברות נחשבות.
תמיד יש דיונים בפורום על האיכות של המוצרים הסינים.

אה וגם ש Prima Luna מיוצרים בכלל ע"י Cayin הסינית.

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #35 

אולי גם ה - Bella Luna מיוצר בסין ........

אובססיבי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #36 

וינטאג' חברים, רק ווינטאג'. אין הפתעות. אין ניחושים. אין "וואללה לא ידעתי, עבדו עלי". לא ימכרו לכם זיופים.
קנו ווינטאג' ותנו לטכנאי לעבור על הפריט. תחליפו איזה נגד או קבל בגרוש וחצי פלוס מע"מ. תחסכו לנו עוד חתיכת פלאסטיק שתגיע בסוף לזבל. תקבלו מערכת עם אופי ועם יופי. כפתורים אמיתיים שמרגישים כשלוחצים עליהם או מסובבים אותם. (b)

123tomer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #37 

בדיוק נתקלתי בזה והופתעתי:
KRELL מייצרים בסין?? או יותר נכון - KRELL מייצרים בסין!

http://pic8.audiogon.com/i/c/f/1255749483.jpg

מה זה אומר על קרל? על וינסנט? עלינו?

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #38 

כולם כמעט מייצרים בסין.
האמת - בשביל המחיר ש-KRELL דופקים אפשר היה גם להמשיך ליצור בארה"ב

שמעון-מור-יוסף
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1321
שם מלא: שמעון מור יוסף
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים
יצירת קשר:

יש הבדלים

שליחה #39 

יש הבדלים רבים בין ה SHENGYA לבין ה VINCENT מבחינת המבנה החיצוני והפנימי
"בגדול" הם מזכירים אחד את השני, אבל הם שונים
הנה מס' הבדלים שמצאתי ב 5 דקות
ראו תמונה

ההבדלים הנראים
א' VINCENT - צלעות קירור חיצוניות
ב' טרנזיסטורים עומדים ורכיבים שונים
ג' רכיבים, מיקומים שונים {פיוזים בשנגיה}
ד' גוף קירור קטן בשנגיה ובוינסנט רכיבים אחרים
ה' רכיבים הממוקמים אחרת ושונים בין המכשירים ובכלל הקדם מגבר כולו שונה לחלוטין בין הוינסט לשנגיה
ו' ישנה מנורה נוספת בדרגת המגבר אצל השנגיה
ז' רכיבים שונים ומיקומים שונים
ח' כפתור ה POWER {הדלקה של המכשיר} בשנגיה מחובר בכבל {ירוק} שמקיף את המכשיר מהאמצע ורץ ימינה ולאחורי המכשיר ואילו בוינסנט יש מוט ארוך ישירות לספק
ט' בשנגיה ישנה מנורה נוספת בקדם מגבר
י' לוינסנט יש תו תקן ולשנגיה אין
יא' לוינסנט יש 2 יציאות POWER CONTROL
יב' לוינסנט יש 2 יציאות נוספות שלשנגיה אין
1 PRE OUT
2 REC OUT

הקדם מגבר שונה כולו
א' בבורד עצמו.
ב' ברכיבים.
ג' מיקום הרכיבים
גם במגברים עצמם הבורדים שונים ואת זה ניתן ליראות על ידי זה שישנם רכיבים הממוקמים אחרת {אפשר שהכניסות לבורד יהיו זהות ורכיבים שונים} אבל כאן גם הכניסות (המיקומים) וגם הרכיבים עצמם שונים בין המכשירים

וינסנט היא חברה גרמנית המייצרת במזרח כפי שהרבה מאוד חברות עושות בעולם
המוצר אינו סיני כולו ואף אם היה כך לא היתה כל בעיה להציג זאת כך מכוון שמבחן התוצאה הוא הקובע!
Av2 מוצרי סטריאו וקולנוע ביתי מובחרים בהזדמנויות.
www.facebook.com/Av2Av
052-3153-707

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”