אני יכול להגיד דבר אחד, מעולם הסדרה הזו לא נמאסה עלי, ומבחינתי היא עדיין מהסדרות הטובות ביותר שיצרו אי-פעם בתחום המד"ב ובטח כסיפור על סופרמן
...
.
בתור אחד שרואה את הסדרה מההתחלה אני לא מסכים. היא איבדה כיוון כבר לפני כמה עונות והפרקים שם חסרי הגיון בעליל ובטח שלא עוקבים כבר אחרי התנהלות העלילה של הקומיקס המקורי.
בנוסף לכך היא בטוח לא אחת מסדרות המד"ב הכי טובות שנוצרו אי פעם. יש הרבה אחרות שמדורגות לפניה.
אני יכול להגיד דבר אחד, מעולם הסדרה הזו לא נמאסה עלי, ומבחינתי היא עדיין מהסדרות הטובות ביותר שיצרו אי-פעם בתחום המד"ב ובטח כסיפור על סופרמן
...
.
בתור אחד שרואה את הסדרה מההתחלה אני לא מסכים. היא איבדה כיוון כבר לפני כמה עונות והפרקים שם חסרי הגיון בעליל ובטח שלא עוקבים כבר אחרי התנהלות העלילה של הקומיקס המקורי.
בנוסף לכך היא בטוח לא אחת מסדרות המד"ב הכי טובות שנוצרו אי פעם. יש הרבה אחרות שמדורגות לפניה.
...
אף אחד לא אמר שהיא נצמדת לקומיקס. איפה קלואי סאליבן קיימת בקומיקס ? דמות שקיימת מעונה 1 ונוצרה בסמולוויל. אין היצמדות לקומיקס - הסדרה מסתמכת על דמויות מהקומיקס אבל בעלת עלילה שונה לגמרי. זה גם מה שיפה בה.
אני התייאשתי מסמולוויל בעונה החמישית. עזבתי אותה ואני לא מתגעגע
הייתה לי רשימה בקובץ TXT של כל הסדרות שאני רואה, באיזה יום הן משודרות, באיזה פרק אני וככה הייתי עוקב אחריהן.
שכחתי לגבות את הרשימה לאחר הפרמוט ואני עכשיו אבוד.
Huber כתב:לגבי הירוז - צודק. לגבי פרינג' לא רשמתי כי זה לא משודר היום אלא ביום שישי. אם אתה רוצה רשימה של כל מה שחוזר החודש ומעניין אותי, הנה:
כל זה בחסות האתר הבא שהפך לחלק בלתי נפרד מסדר יומי:
אני חייב להגיד לך שאתה צריך לקבל פרס נובל לנוחות. גילית לי בדיוק את התוכנה שהייתי זקוק לה. לא צריך יותר לעשות רשימות פרימיטיביות או להסתמך על הזכרון.
תודה תודה תודה!
romanch, השתמשתי בעבר בשני האתרים הללו, לי אישית האתר הראשון יותר נוח כי הוא מציג את התוכניות על גבי לוח שנה בהיר ונוח. לטעמי השיטה הזו יותר נוחה, אבל שכל אחד יבחר בעצמו, טוב שיש אופציות
פרק ראשון - גאוני. הבחור סופסוף "תופס הפסקה" (בכוונה תרגם עילג - מי שראה את הפרק יבין) וממש את זממו. כל שאר הדמויות עושים עבוד גאונית כרגיל. סידרה מעולה.