ממיר דיגיטלי 3100 או PEACE 1000
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 204 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
Avivsa,
מתוך 5 ממירים בביתי, 4 היו PACE נותרתי עם pace יחיד שכנראה גם אותו אחליף ל- ADB הישן (dual scart).
הממירים נתקעים, לפעמים אין שמע בערוץ Jetix (תלוי איך מגיעים אליו!!!). לעתים נצפים Macroblocks בזיפזופ, לכל ממירי ה- PACE יש תופעה מעניינת ב- RGB - התמונה זזה וכהה יותר (מנתק רגל 16 כשנמאס או עובר ל- composit). ועוד.
בסופו של דבר !כולם! נתקעו או התחרפנו.
תזכור שאין ל- 3100 Dual Scart. נוח מאד כאשר dvd מחובר במקביל.
מתוך 5 ממירים בביתי, 4 היו PACE נותרתי עם pace יחיד שכנראה גם אותו אחליף ל- ADB הישן (dual scart).
הממירים נתקעים, לפעמים אין שמע בערוץ Jetix (תלוי איך מגיעים אליו!!!). לעתים נצפים Macroblocks בזיפזופ, לכל ממירי ה- PACE יש תופעה מעניינת ב- RGB - התמונה זזה וכהה יותר (מנתק רגל 16 כשנמאס או עובר ל- composit). ועוד.
בסופו של דבר !כולם! נתקעו או התחרפנו.
תזכור שאין ל- 3100 Dual Scart. נוח מאד כאשר dvd מחובר במקביל.
- oferlaor
- מנהל

ב-PACE 1000 יש באג ידוע של מעבר בין שילובים של ערוצים מסויימים שגורם לאיבוד סאונד. זה לא קשור ל-JETIX, אלא פשוט לשילוב של מעבר מערוץ X מסויים לערוץ Y מסויים שתמיד גורם לאיבוד הצליל.
לגבי מאקרובלוקים, לא ידוע לי על זה.
מה הכוונה על תמונה "זזה" ?
לגבי הכהות, כל ממיר דורש כיול, במידה ועשית כראוי (YES IMPACT) לא צריך להיות הבדל ברמות הבהירות של המסכים.
לגבי מאקרובלוקים, לא ידוע לי על זה.
מה הכוונה על תמונה "זזה" ?
לגבי הכהות, כל ממיר דורש כיול, במידה ועשית כראוי (YES IMPACT) לא צריך להיות הבדל ברמות הבהירות של המסכים.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 204 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
oferleor,
יהיה משעשע לדעת מה השילוב.
לגבי ה- Macroblocks בממיר זה התופעה ודאית אך נדירה. הממיר לא ממתין ל- I-FRAME.
כאשר עוברים ל- RGB כל התמונה זזה מספר סנטימטרים שמאלה. זה דומה לשידורי מסך רחב על טלויזיה רגילה שבו נראה "כאילו" ה- Logo יותר מדי ימינה (התמונה בפועל נחתכת) רק כאן זה הפוך. מה שמעניין הוא שהתמונה מלאה - אין פס שחור בצד - כאילו יש חלק מהתמונה שבד"כ לא רואים. אני חושב שרגל 16 בסקרט - אות השחרת מסך FBL היה מנטרל תופעה זו אך כנראה העביר את הטלוויזיה ל- Composite.
אתה צודק שמחייב כיול. הניסיונות הקודמים גרמו לעיוותים בתמונה (נמרח עקב הגברת בהירות או קונטרסט).
ממש חבל שה- 3100 ללא Dual Scart או שה- Max כל כך יקר.
יהיה משעשע לדעת מה השילוב.
לגבי ה- Macroblocks בממיר זה התופעה ודאית אך נדירה. הממיר לא ממתין ל- I-FRAME.
כאשר עוברים ל- RGB כל התמונה זזה מספר סנטימטרים שמאלה. זה דומה לשידורי מסך רחב על טלויזיה רגילה שבו נראה "כאילו" ה- Logo יותר מדי ימינה (התמונה בפועל נחתכת) רק כאן זה הפוך. מה שמעניין הוא שהתמונה מלאה - אין פס שחור בצד - כאילו יש חלק מהתמונה שבד"כ לא רואים. אני חושב שרגל 16 בסקרט - אות השחרת מסך FBL היה מנטרל תופעה זו אך כנראה העביר את הטלוויזיה ל- Composite.
אתה צודק שמחייב כיול. הניסיונות הקודמים גרמו לעיוותים בתמונה (נמרח עקב הגברת בהירות או קונטרסט).
ממש חבל שה- 3100 ללא Dual Scart או שה- Max כל כך יקר.
- oferlaor
- מנהל

לגבי המיקום, יתכן מאוד שזה כיוון סינכרון במסך.
אני בפירוש לא ראיתי תופעה כזו באף אחד מהממירים.
אני בפירוש לא ראיתי תופעה כזו באף אחד מהממירים.