כוכב נולד - הגמר
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לצערי הרב צדקתי...guyezra כתב:לפי זה שהקריאו אותה ראשונה (אל תאמינו, הסדר לא אקראי) אני צופה שהיא גם תנצח בגמר.guyezra כתב:אני מקווה שהשופטים מרוצים מהדחיפה שהם נתנו דלומי, שהיא ללא ספק הזמרת הגרועה ביותר שעשתה את דרכה לגמר בכל התוכניות עד כה.
והפעם מי שנדחק החוצה זה לירן דנינו שהוא כמה רמות מעליה....
אז רצו בהפקה 2 בנות ורצו שבת תזכה, אבל לא בטוח שלילד הזה הם פיללו.
אם אכן דלומי תזכה זה ידפוק להם את העונה הטובה ביותר מאז העונה הראשונה....
ברור שמיי היתה הבחירה שלי אבל מצד שני ניתן להסתכל על הסיפור הזה כך ..
שם התכנית היא כוכב נולד , ניראה לי שבמיקרה של דלומי זה בהחלט עונה על הקטגוריה .
למיי אני לא מודאג ... היא בטוח עם חוזה הקלטה ביד .
שם התכנית היא כוכב נולד , ניראה לי שבמיקרה של דלומי זה בהחלט עונה על הקטגוריה .
למיי אני לא מודאג ... היא בטוח עם חוזה הקלטה ביד .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
לרוני יש אפס יכולות ווקאליות ...השופטים דחפו אותה כל העונה...guyezra כתב:לרוני יש אפס יכולות ווקאליות.
היא פשוט צועקת, מה שהיא לא עשתה כל העונה.
אני די בטוח שההפקה והשופטים מכים על חטא על זה שהם דחפו אותה קדימה גם כשלא הגיע לה (דנינו ומזוז טובים יותר)...
ניראה לי שאני ואתה ראינו תוכניות אחרות השנה .. אין לי מושג מאיפה הבאת את ההבנות שלך אבל כל העונה כולל עכשיו בגמר השופטים רצו להדיח את רוני ותוכנית אחר תוכנית קבעו שהיא מועמדת להדחה. לגבי היכולות הווקאליות שלה , ללא ספק יש לה את הקול הכי טוב השנה , קול מדהים צלול ואיכותי וכיף לשמוע אותה.
בקיצור אין לך מושג על מה אתה מדבר.
אני גם לא שולח SMS , יפה שרוב האנשים שאתה מכיר חושבים כמוך , רוב האנשים בארץ חושבים כמוני ,עובדה שתוכנית אחר תוכנית למרות התנגדות השופטים והצהרות השופטים , הקהל בחר בה כמוצלחת ביותר.
אתה קובע שההפקה דחפה אותה ושדלומי היא הזמרת הגרועה ביותר שעשתה את דרכה לגמר בכל התוכניות עד כה ושהיא צווחת מה שבאמת גורם לי להאמין שאני ואתה לא ראינו את אותה תוכנית.
אף אחד לא מחייב אותך לאהוד את רוני דלומי , אבל לטעמי קצת הגזמת עם התגובות שלך.
שיהיה לך יום טוב.
אתה קובע שההפקה דחפה אותה ושדלומי היא הזמרת הגרועה ביותר שעשתה את דרכה לגמר בכל התוכניות עד כה ושהיא צווחת מה שבאמת גורם לי להאמין שאני ואתה לא ראינו את אותה תוכנית.
אף אחד לא מחייב אותך לאהוד את רוני דלומי , אבל לטעמי קצת הגזמת עם התגובות שלך.
שיהיה לך יום טוב.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
מי שחושב שלרוני דלומי יש "ללא ספק יש לה את הקול הכי טוב השנה , קול מדהים צלול ואיכותי וכיף לשמוע אותה"
בקיצור אין לו מושג על מה הוא מדבר.
בנוסף קול זה לא כל החבילה, וכל פעם שראיתי אותה מנסה לשיר חשבתי שיש לה עצירות, לא יודעת לקחת שיר ולעשות אותו שלה, קיצר ממש לא משהו לכתוב עליו הביתה, סתם ילדה ששרה נחמד, בין זה לבין השוואתה לזמרים אחרים שהיו בעונה (אהיה כנה לפי דעתי עונה משעממת שיא) ולומר שהיא עם הקול הכי טוב ושמגיע לה לזכות מבחינתי הזוי, היה איזה קרקס דלומי אצל קבוצות SMSים משפעיות, בכל תוכנית עם פאנל שופטים שלא מתייפייף ומטיח את האמת גם אם היא כואבת בפנים דלומי היתה טסה בטיסה הראשונה משם.
קיצר תוכנית גרועה שאנשים אוהבים לראות ומגיש אחד שעושה לי אלרגיות.

בקיצור אין לו מושג על מה הוא מדבר.
בנוסף קול זה לא כל החבילה, וכל פעם שראיתי אותה מנסה לשיר חשבתי שיש לה עצירות, לא יודעת לקחת שיר ולעשות אותו שלה, קיצר ממש לא משהו לכתוב עליו הביתה, סתם ילדה ששרה נחמד, בין זה לבין השוואתה לזמרים אחרים שהיו בעונה (אהיה כנה לפי דעתי עונה משעממת שיא) ולומר שהיא עם הקול הכי טוב ושמגיע לה לזכות מבחינתי הזוי, היה איזה קרקס דלומי אצל קבוצות SMSים משפעיות, בכל תוכנית עם פאנל שופטים שלא מתייפייף ומטיח את האמת גם אם היא כואבת בפנים דלומי היתה טסה בטיסה הראשונה משם.
קיצר תוכנית גרועה שאנשים אוהבים לראות ומגיש אחד שעושה לי אלרגיות.
שי