אין פה מה "להבין", הוא אכן אחד הטובים, אבל צריך לראות פיזית.
כאמור, יש לו כמה "דפקטים" לדעתי, אבל אם הוא לטעמך - תקנה

יתנו אחריות כנגד צריבת מסך אפשר יהיה מבחינתי להתייחס אליהם כאופציה.michael123 כתב:לא תשמע מינוסים מבעלי פיוניר![]()
![]()
אני לא אהבתי את הצבעים, חדות יתר, איבוד פרטים של האפור..וגם.. כהה מדי (סלון שלי מואר כל הזמן)
וגם תנועה אצלי הרבה יותר חלקה וטבעית
(ואגב, יש לי את מי לנשק לפני השינה)...

אופיר28 כתב:9000es,אופיר28 שלום לך .
מפתיע לשמוע שמי שרוכש מסך די יקר כמו מסך הליד של סמסונג לא יבחן הייטב את המסך לפני הרכישה .
ועד יותר מפתיע איזה בעל חנות יסכים לקחת מסך משומש ולתת תמורתו מסך חדש .
אם כך הדבר קפוץ על העגלה כמה שיותר מהר .
יום טוב לך...
שלא תבין לא נכון. המסך הזה הוא אחד הטובים "שדרכו" בסלון שלי (ויש לי עבר עם פיוניר, פיליפס ועוד כמה לא רעים). הוא באמת לפי דעתי, עומד בגאון באותה שורה עם הקורו. כל מה שגורם לי לחשוב עוד פעם הוא צרוף של נסיבות שצצו. ומה לעשות, בדיקה של מסך בחנות לא יכולה להחליף את המגרש הביתי....
בכל מקרה, היה חשוב לי לשמוע את הדעות של האנשים בעיקר בנושא ה-SD, כי ברור לי שב-HD אין לו מתחרים. וחוץ מזה קצת קשה למצוא חנויות שמציגות את המסך הזה בפומבי.
גם אני לא יחליף, בסופו של דבר אני ישאר מרוצה בכל מקרה, ואולי גם יחסוך כמה שקלים.......

9000es כתב:אופיר28 כתב:9000es,אופיר28 שלום לך .
מפתיע לשמוע שמי שרוכש מסך די יקר כמו מסך הליד של סמסונג לא יבחן הייטב את המסך לפני הרכישה .
ועד יותר מפתיע איזה בעל חנות יסכים לקחת מסך משומש ולתת תמורתו מסך חדש .
אם כך הדבר קפוץ על העגלה כמה שיותר מהר .
יום טוב לך...
שלא תבין לא נכון. המסך הזה הוא אחד הטובים "שדרכו" בסלון שלי (ויש לי עבר עם פיוניר, פיליפס ועוד כמה לא רעים). הוא באמת לפי דעתי, עומד בגאון באותה שורה עם הקורו. כל מה שגורם לי לחשוב עוד פעם הוא צרוף של נסיבות שצצו. ומה לעשות, בדיקה של מסך בחנות לא יכולה להחליף את המגרש הביתי....
בכל מקרה, היה חשוב לי לשמוע את הדעות של האנשים בעיקר בנושא ה-SD, כי ברור לי שב-HD אין לו מתחרים. וחוץ מזה קצת קשה למצוא חנויות שמציגות את המסך הזה בפומבי.
גם אני לא יחליף, בסופו של דבר אני ישאר מרוצה בכל מקרה, ואולי גם יחסוך כמה שקלים.......
אופיר28 .
אם המסך כל כך טוב ואיכותי הייתי ממליץ לך כבר להחליףled 7000 לגודל 55 אינצ' .
ככה תראה את ההבדל בגדול 9 אינצ' זה הפרש רציני ....