איזה מפח נפש עצום...
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
אני שמח לשמוע על סיום טוב של הפרשה, וכמובן שירות טוב של יורוקום.
תתחדש ותהנה.
ערן
תתחדש ותהנה.
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
Re: אל תדאג הם בטח יחליפו לך את המכשיר מיד..
il62 כתב:ובכלל מה אתה מתפלא
לא אחד ולא שניים כתבו פה שזה מכשיר פיצוץ![]()
אל תדאג עד שבוע הבא תשכח מהחוויה האורקולית ותהנה ממסך מעולה שדוקא נחשב אמין
תדרוש באמת הסבר למה שקרה אוליי יש לך הפרעות חשמל בבנין -שלא יקרה לך שוב....
אמרתי לך שיחליפו לך בלי בעיות ותוך פחות משבוע הבעיה תיפתר
וכך אכן היה
תתחדש ותהנה
ישראל
קראתי את הפוסט של יורם לפני מס' שבועות...
והיה לי קצת קשה איתו.
זו רק דעתי, ונמנעתי מלפרסם אותה בפוסט של יורם כדי לא לפגוע ברגשותיו (בין אם חושבים שיורם צדק או טעה בנוגע לפרשה, היה דיי ברור שהוא הרגיש פגוע מדרך הטיפול של יורוקום). אבל...הוא בסה"כ קיבל הצעת מחיר מוטעית, זה הכול, לא יותר מזה, אפשר לנפח את זה למימדים היסטריים אבל אני לא מכיר הרבה חברות שהיו עומדות מאחרי ההצעה מרגע שהתברר שהיא מוטעית, אם הוא היה מממש את ההצעה ורק אז היו עולים על הטעות אפשר היה לצעוק "לא הוגן", אבל לתת הצעה ומס' ימים אח"כ לא לאפשר ללקוח לממש אותה, אני יודע שזה לא נעים, אבל בעיני זה עדיין בתחום ההתנהגות הסבירה (מה גם שהיה דיי ברור גם ליורם שמשהו לא תקין בהצעה).
וכן, בסה"כ אני מרוצה מדרך הטיפול של יורוקום בבעיה (כמובן שאני הייתי מעדיף לקבל מייד למחרת מסך חדש אבל ברור לי שזה לא מציאותי).
אין לי מוסר השכל מהסיפור שלי שלא ידוע לכול אחד - חסכתי הרבה מהפרטים של הטיפול בפרשה כדי לא ליגע את כולם (למשל - הטכנאי לא הגיע ביחד עם המסך החדש והסיבה שהוא מיהר להגיע היא שלא הייתי מוכן לשחרר את המסך התקול לידי המובילים עד שהטכנאי יתקין את החדשה וכיו"ב) - בסה"כ אם יושבים ליורוקום על הזנב, מזהים ומגיעים לאנשים הנכונים ויש לכם קצת מזל, אזי יורוקום יעשו עבודה טובה בשבילכם.
תודה לכולכם על התמיכה תוך כדי התהליך.
ברוך.
זו רק דעתי, ונמנעתי מלפרסם אותה בפוסט של יורם כדי לא לפגוע ברגשותיו (בין אם חושבים שיורם צדק או טעה בנוגע לפרשה, היה דיי ברור שהוא הרגיש פגוע מדרך הטיפול של יורוקום). אבל...הוא בסה"כ קיבל הצעת מחיר מוטעית, זה הכול, לא יותר מזה, אפשר לנפח את זה למימדים היסטריים אבל אני לא מכיר הרבה חברות שהיו עומדות מאחרי ההצעה מרגע שהתברר שהיא מוטעית, אם הוא היה מממש את ההצעה ורק אז היו עולים על הטעות אפשר היה לצעוק "לא הוגן", אבל לתת הצעה ומס' ימים אח"כ לא לאפשר ללקוח לממש אותה, אני יודע שזה לא נעים, אבל בעיני זה עדיין בתחום ההתנהגות הסבירה (מה גם שהיה דיי ברור גם ליורם שמשהו לא תקין בהצעה).
וכן, בסה"כ אני מרוצה מדרך הטיפול של יורוקום בבעיה (כמובן שאני הייתי מעדיף לקבל מייד למחרת מסך חדש אבל ברור לי שזה לא מציאותי).
אין לי מוסר השכל מהסיפור שלי שלא ידוע לכול אחד - חסכתי הרבה מהפרטים של הטיפול בפרשה כדי לא ליגע את כולם (למשל - הטכנאי לא הגיע ביחד עם המסך החדש והסיבה שהוא מיהר להגיע היא שלא הייתי מוכן לשחרר את המסך התקול לידי המובילים עד שהטכנאי יתקין את החדשה וכיו"ב) - בסה"כ אם יושבים ליורוקום על הזנב, מזהים ומגיעים לאנשים הנכונים ויש לכם קצת מזל, אזי יורוקום יעשו עבודה טובה בשבילכם.
תודה לכולכם על התמיכה תוך כדי התהליך.
ברוך.
bater-זה שני מקרים שונים לחלוטין
במקרה שלך הכל ברור-בוצעה עיסקה -יש אחריות-ארעה תקלה בסמוך לרכישה
אין רשלנות והתוצאה החלפת מסך מידית-כאן אין מקום לספק או שיקול דעת.
במקרה של יורם -ניתנה הצעה בכתב למסך -הוא הטריח את עצמו ביום אחר למשרדי החברה והם נסוגו מההצעה.
יש כאן כמעט תנאים מושלמים לחוזה בין שני צדדים כשצד אחד נסוג ברגע האמת.
וכאן מגיע שיקול הדעת של החברה -האם להפסיד כמה שקלים ולעמוד בהצעה שניתנה תוך חיזוק מוניטין ואמינות החברה אשר למרות הטעות עמדה במילה
או להתחיל להסתחרר כמה שבועות סביב הענין תוך כדי הסבת נזק לשמה הטוב של החברה.
זה כל הסיפור.
אין רשלנות והתוצאה החלפת מסך מידית-כאן אין מקום לספק או שיקול דעת.
במקרה של יורם -ניתנה הצעה בכתב למסך -הוא הטריח את עצמו ביום אחר למשרדי החברה והם נסוגו מההצעה.
יש כאן כמעט תנאים מושלמים לחוזה בין שני צדדים כשצד אחד נסוג ברגע האמת.
וכאן מגיע שיקול הדעת של החברה -האם להפסיד כמה שקלים ולעמוד בהצעה שניתנה תוך חיזוק מוניטין ואמינות החברה אשר למרות הטעות עמדה במילה
או להתחיל להסתחרר כמה שבועות סביב הענין תוך כדי הסבת נזק לשמה הטוב של החברה.
זה כל הסיפור.
il62
תרשה לי לא להסכים איתך, מאחר והיה ברור לחלוטין שההצעה מוטעית ביסודה ונבעה ממוכרן חסר נסיון ולא "חכם".
כל מי שבעניין (עופר עלה על זה בשניה, וגם יורם הבין שהמחיר אינו הגיוני מלכתחילה) מבין שאין הגיון במחיר.
וחברה שאמורה להרויח כסף אינה ויצו, אני מניח שלתרומות יש להם סעיף תקציבי שונה.
גם שיש חוזה - צריך להיות תם לב משני הצדדים.
עד כאן אני עם החברה.
המשך הטיפול שלהם ביורם היה סקאנדל ומבייש.
תרשה לי לא להסכים איתך, מאחר והיה ברור לחלוטין שההצעה מוטעית ביסודה ונבעה ממוכרן חסר נסיון ולא "חכם".
כל מי שבעניין (עופר עלה על זה בשניה, וגם יורם הבין שהמחיר אינו הגיוני מלכתחילה) מבין שאין הגיון במחיר.
וחברה שאמורה להרויח כסף אינה ויצו, אני מניח שלתרומות יש להם סעיף תקציבי שונה.
גם שיש חוזה - צריך להיות תם לב משני הצדדים.
עד כאן אני עם החברה.
המשך הטיפול שלהם ביורם היה סקאנדל ומבייש.
laluka אני מרשה לך-אבל אם יורשה גם לי ויורשה לי!!!
לא מכובד שאתה כותב מוכר לא "חכם"
אני ממש לא בטוח שאתה מכיר אותו-אבל אני שדיברתי איתו אומר לך שהוא היה מקצועי נחמד ואדיב והטעות נעשת ממש בתום לב.
אין קשר בין אם הטעות בוצעה בתום לב או לא-היא בוצעה...וההצעה היתה חדה וברורה ולא מתפרשת לשני פנים
אני יכול להבטיח לך שבארצות הברית וגם באירופה שמעתי לא פעם ולא פעמיים על חברות שטעו בפירסום או בתג המחיר שהיה על הפריט ועמדו בהתחייבות כמו גדולים.
אני לא רוצה להרחיב בענין מאחר וגם אני הייתי מעורב בסיפור וקיבלתי בכתב הצעת מחיר דומה בזמן התערוכה מהם-אך בפעם האחרונה שכתבתי על הנושא כמעט חסמו אותי מגישה לאתר....
אז די הנושא נדון כל כך הרבה וכדאי לפרגן לטיפול המהיר והיסודי במקרה הזה
וזהו מבחינתי.
אני ממש לא בטוח שאתה מכיר אותו-אבל אני שדיברתי איתו אומר לך שהוא היה מקצועי נחמד ואדיב והטעות נעשת ממש בתום לב.
אין קשר בין אם הטעות בוצעה בתום לב או לא-היא בוצעה...וההצעה היתה חדה וברורה ולא מתפרשת לשני פנים
אני יכול להבטיח לך שבארצות הברית וגם באירופה שמעתי לא פעם ולא פעמיים על חברות שטעו בפירסום או בתג המחיר שהיה על הפריט ועמדו בהתחייבות כמו גדולים.
אני לא רוצה להרחיב בענין מאחר וגם אני הייתי מעורב בסיפור וקיבלתי בכתב הצעת מחיר דומה בזמן התערוכה מהם-אך בפעם האחרונה שכתבתי על הנושא כמעט חסמו אותי מגישה לאתר....
אז די הנושא נדון כל כך הרבה וכדאי לפרגן לטיפול המהיר והיסודי במקרה הזה
וזהו מבחינתי.
אין לי בעייה לסיים עם העניין.
לא הייתה לי כוונה לפגוע באף אחד לא הובנתי כהלכה.
עניין "חכם" הכוונה לא הייתה לאדם אלא להתנהלות לכן "גרשתי" את המילה.
(גם אני עושה עושה הרבה שטויות, מחזיקים אותי בעבודה כי אני עושה הכי מעט.)
עוד משהו קטן שאני לא יכול להתאפק: במקרה הזה זאת לא טעות החברה אלא המוכרן.
אם זה היה תג מחיר על המכשיר. הייתי תולה שלט מחאה על חלון המשרד שלי
כי אני מול הבניין שלהם.
לא הייתה לי כוונה לפגוע באף אחד לא הובנתי כהלכה.
עניין "חכם" הכוונה לא הייתה לאדם אלא להתנהלות לכן "גרשתי" את המילה.
(גם אני עושה עושה הרבה שטויות, מחזיקים אותי בעבודה כי אני עושה הכי מעט.)
עוד משהו קטן שאני לא יכול להתאפק: במקרה הזה זאת לא טעות החברה אלא המוכרן.
אם זה היה תג מחיר על המכשיר. הייתי תולה שלט מחאה על חלון המשרד שלי
כי אני מול הבניין שלהם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני יודע שזה כבר OT
אבל רק רציתי להוסיף שקרה לי מקרה דומה לזה של יורם בתהליך הקנייה שלי - הגעתי לחנות וקיבלתי הצעת מחיר של 12900 ל PW8 + מעמד ורמקולים.
למחרת אני האישה והילדות נסענו כדי לסגור את העסקה (כל הדרך הילדות התלהבו וזמזמו "טלוויזה ע-נ-ק-ית") ישבנו עם בעל החנות (שנתן את ההצעה אתמול) והוא התקשר לבצע את ההזמנה ואז התברר שהוא "שכח?" את מחיר המעמד, מה שהקפיץ את המחיר ל13300.
כמובן שלא ביצענו את הרכישה (הצעות בסדר גודל זהה כבר היו לי מחנויות שמתמחות בנושא, וברור שעדיף לקנות מהן ולא מסתם חנות שמוכרת גם מקררים, תנורים...).
הרגשתי *** עם הסיפור וגם הבנות נורא התאכזבו אבל היה לי ברור שזו עדיין זכותו של המוכר לשנות את המחיר עד לרגע ביצוע הרכישה (מה גם שהיה ברור שהוא באמת לא לקח את המעמד בחשבון, הטעות נבעה מחוסר המיקצועיות שלו ולא מרצון לרמות אותי).
ברוך
למחרת אני האישה והילדות נסענו כדי לסגור את העסקה (כל הדרך הילדות התלהבו וזמזמו "טלוויזה ע-נ-ק-ית") ישבנו עם בעל החנות (שנתן את ההצעה אתמול) והוא התקשר לבצע את ההזמנה ואז התברר שהוא "שכח?" את מחיר המעמד, מה שהקפיץ את המחיר ל13300.
כמובן שלא ביצענו את הרכישה (הצעות בסדר גודל זהה כבר היו לי מחנויות שמתמחות בנושא, וברור שעדיף לקנות מהן ולא מסתם חנות שמוכרת גם מקררים, תנורים...).
הרגשתי *** עם הסיפור וגם הבנות נורא התאכזבו אבל היה לי ברור שזו עדיין זכותו של המוכר לשנות את המחיר עד לרגע ביצוע הרכישה (מה גם שהיה ברור שהוא באמת לא לקח את המעמד בחשבון, הטעות נבעה מחוסר המיקצועיות שלו ולא מרצון לרמות אותי).
ברוך