מתלבט בין 2 NAS
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
תקרא יותר באתר www.smallnetbuilder.net
יש שם ביקורות על המון יחידות NAS כולל 2 אלו שהזכרת.
בגדול, ה- promise חדש יותר ומהיר בהרבה מה- QNAP הספציפי שהזכרת.
דווקא לגבי ההבדל שציינת הייתי יותר סקפטי כי לדעתי כולם יכולים לקבל אותם דיסקים, כך שזו לא צריכה להיות הבעיה.
דווקא לגבי ההבדל שציינת הייתי יותר סקפטי כי לדעתי כולם יכולים לקבל אותם דיסקים, כך שזו לא צריכה להיות הבעיה.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
מודיע עד כמה שאני יודעronen61 כתב: יש לי שאלונת לגבי FREENAS, אם אחד הכוננים קורס, התוכנה מודיעה לך על זה? אתה תידע איזה מה4 קרס?...
בכל מקרה, ראיתי את המחירים של הNAS שדיברתם עליהם, במחיר שלהם ללא קשיחים בונים NAS עם קשיחים
geblig כתב:אוקיי..ronen61 כתב:גם אני שמעתי לגבי הרעש, אבל אני לא דואג.
יש לי בבית חדר ששם יושבים הרסיבר+מודם+בלו ריי+סטרימר (אני מעביר בתעלה מהחדר לסלון HOT-LINK), שם גם יישב הNAS, שיהיה מחובר למתג ג'יגה שנמצא גם שם.
אפשר להגיד שהחדר הוא מעיין חדר תקשורת של הבית, כל התעלות שבכל החדרים מגיעים בסוף לחדר הזה.(הסטרימר שבחדר השינה מחובר גם למתג גיגה).
החדר ממוזג, וגם מבודד....
דרך אגב זה בדיוק הסידור אצלי בבית![]()
אבל גם הבלו-ריי בחדר שרתים..איך אתה שולט בו מהסלון?...
http://www.hot-link.com/
iakovl כתב:מודיע עד כמה שאני יודעronen61 כתב: יש לי שאלונת לגבי FREENAS, אם אחד הכוננים קורס, התוכנה מודיעה לך על זה? אתה תידע איזה מה4 קרס?...
בכל מקרה, ראיתי את המחירים של הNAS שדיברתם עליהם, במחיר שלהם ללא קשיחים בונים NAS עם קשיחים...
נכון.
אני מודע לכך שאני אלך לזרוק איזה אלפיים שקל על זה. אבל מה לעשות, האישה לא רוצה להפוך את המחשב הבייתי לNAS ולקנות מחשב חדש.
udif כתב:תקרא יותר באתר www.smallnetbuilder.net
דווקא לגבי ההבדל שציינת הייתי יותר סקפטי כי לדעתי כולם יכולים לקבל אותם דיסקים, כך שזו לא צריכה להיות הבעיה....
אני מכיר את האתר, אתר טוב.
התעניינתי שם לגבי D-LINK 343, אבל לא צויין שם את קצב קריאה וכתיבה שלו.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
אני עכשיו רואה ביקורת על הFREENAS ועוד כמה דברים של http://www.youtube.com/user/jupiterbroadcasting
בסופו של יום החלטה היא שלך אבל אפשר לבנות מחשב NAS שיראה כמו NAS מקצועי אבל יתנהג בצורה עדיפה... ממליץ לך לחטט קצת בנושא ביוטיוב וגוגל
בסופו של יום החלטה היא שלך אבל אפשר לבנות מחשב NAS שיראה כמו NAS מקצועי אבל יתנהג בצורה עדיפה... ממליץ לך לחטט קצת בנושא ביוטיוב וגוגל