:הל: הוט מצמצמת את השרות האנלוגי - והמשמעויות לצרכנים
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
זה מדליף אחר . שעובד בהוט . וסיפר לי על הממיר . עוד ליפני כחודש . מאוד פשוט .
המדליף הראשון גם סיפר כי השידור הדגיטלי חלש בהרבה מקומות . יש לבזק כ60 משדרי רחוב בהספק לרחוב . איפו שתהייה צעקה שלא רואים יתקינו משדרון קטן . רוצים להחזיר משדר בחזרה על מיגדל שלום . עריית ת"א מתנגדת .
על מיגדל שלום זה טוב בזמונו המשדר כיסה שטח גדול מאוד . חלק מת"א מוסתרת על ידי הרבי קומות .
אתה רותה תיקנה את הסחורה שלי . לא רוצה . אל תיקנה את הסיפורים שלי
המדליף הראשון גם סיפר כי השידור הדגיטלי חלש בהרבה מקומות . יש לבזק כ60 משדרי רחוב בהספק לרחוב . איפו שתהייה צעקה שלא רואים יתקינו משדרון קטן . רוצים להחזיר משדר בחזרה על מיגדל שלום . עריית ת"א מתנגדת .
על מיגדל שלום זה טוב בזמונו המשדר כיסה שטח גדול מאוד . חלק מת"א מוסתרת על ידי הרבי קומות .
אתה רותה תיקנה את הסחורה שלי . לא רוצה . אל תיקנה את הסיפורים שלי
רק הטכנאי קרמר
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אני חושב שככה הוט מאבדת יתרון שעוד היה לה על יס...
הנוחות שבשידורים האנאלוגים, שיכולים להקלט ע"י כל טלויזיה ללא ממירים וכו', ובראש ובראשונה היכולת להקליט ערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר, שלי אישית תחסר מאוד...
הנוחות שבשידורים האנאלוגים, שיכולים להקלט ע"י כל טלויזיה ללא ממירים וכו', ובראש ובראשונה היכולת להקליט ערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר, שלי אישית תחסר מאוד...
אולי היא מאבדת יתרון, אבל מרוויחה הרבה יתרונות אחרים - צמצום הפירטיות, שחרור רוחב פס...roypeles כתב:אני חושב שככה הוט מאבדת יתרון שעוד היה לה על יס...
הנוחות שבשידורים האנאלוגים, שיכולים להקלט ע"י כל טלויזיה ללא ממירים וכו', ובראש ובראשונה היכולת להקליט ערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר, שלי אישית תחסר מאוד......
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
levikon,
אוי ואבוי אם שימוש בטכנולוגיה של שנות השמונים זה מה שנותן לה את היתרון...
אוי ואבוי אם שימוש בטכנולוגיה של שנות השמונים זה מה שנותן לה את היתרון...
על מה אתה מדבר? השירות האנלוגי של הוט אכן היה יתרון, ולא קטן. העובדה שבאתר אנשים נמצאים בשנת 2013, לא אומר שהאוכלוסייה הכללית בארץ עומדת בקצב. אתה לא תאמין לכמה אנשים יש עדיין וידאו שנמצא בשימוש יומיומי, לדוגמא...oferlaor כתב:levikon,
אוי ואבוי אם שימוש בטכנולוגיה של שנות השמונים זה מה שנותן לה את היתרון......
מעניין שבארץ חברת הכבלים מצליחה לקבל אישור לסגירת האנלוגי בעוד שבארצות הברית עדיין יש חברות כבלים שמשדרות אנלוגי...
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אני למשל משתמש בוידאו בשימוש כמעט יומיומי... הסיבה פשוטה. עוד לא מצאתי פורמט הקלטה נוח, אמין ומהיר יותר מזה.levikon כתב:על מה אתה מדבר? השירות האנלוגי של הוט אכן היה יתרון, ולא קטן. העובדה שבאתר אנשים נמצאים בשנת 2013, לא אומר שהאוכלוסייה הכללית בארץ עומדת בקצב. אתה לא תאמין לכמה אנשים יש עדיין וידאו שנמצא בשימוש יומיומי, לדוגמא...oferlaor כתב:levikon,
אוי ואבוי אם שימוש בטכנולוגיה של שנות השמונים זה מה שנותן לה את היתרון.........
יש לי גם דיוידי מקליט שעלה הון תועפות. מלבד העובדה שפעם בשנה הוא נמצא במעבדה להחלפת הטרנספורט שלו, ושחלק מהפעמים כתקין הוא לא מזהה דיסקים, גם טעינת הדיסקים לוקחת שעות שזה פשוט מייגע ולא פרקטי בעליל. הזמן מרגע ההדלקה ועד ההלקטה הוא כמעט דקה יקרה מאוד מאוד. וזה לא ניסיון ראשון ואחרון שלי עם מכשירים מהסוג הזה...
לכן מבינתי, סגירת השידור האנלוגי היא חדשות רעות, כיוון שעדיין עובדת כמו שצריך ומספקת את הסחורה.