עזרה עם רסיבר תקוע ב-Overload
-
skalar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
שלום לכולם,
ברגע שחיברתי את ה-DVD החדש שלי (DVP-NS728 של סוני) לרסיבר דנון AVR-3200 בכבל קואקסיאלי, נדלקה נורית ה-Overload ברסיבר ולא ניתן לשמוע בו. ניתקתי את הכבל הקואקסיאלי, ניתקתי את הרסיבר מהחשמל וכלום לא עוזר - הנורית עדיין דולקת... יש למישהו מושג איך משחררים ראשית את ה-Overload ברסיבר? האם לאחר מכן יש לבצע הגדרה מסוימת ברסיבר/DVD, ע"מ להשתמש בכניסה הקואקסיאלית? יש לציין שמעולם לא עשיתי שימוש בכניסה הקואקסיאלית ברסיבר זה. תודה על העזרה.
ברגע שחיברתי את ה-DVD החדש שלי (DVP-NS728 של סוני) לרסיבר דנון AVR-3200 בכבל קואקסיאלי, נדלקה נורית ה-Overload ברסיבר ולא ניתן לשמוע בו. ניתקתי את הכבל הקואקסיאלי, ניתקתי את הרסיבר מהחשמל וכלום לא עוזר - הנורית עדיין דולקת... יש למישהו מושג איך משחררים ראשית את ה-Overload ברסיבר? האם לאחר מכן יש לבצע הגדרה מסוימת ברסיבר/DVD, ע"מ להשתמש בכניסה הקואקסיאלית? יש לציין שמעולם לא עשיתי שימוש בכניסה הקואקסיאלית ברסיבר זה. תודה על העזרה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
איזה רמקולים מחוברים לך? אולי אחד מקצר.
תנתק אותם ותחבר אחד אחד
תנתק אותם ותחבר אחד אחד
-
skalar
-
- חבר שרק התחיל

שאפו על התגובה המהירה...
יש לי סט 5 סאטלייטים + סאב של ENERGY. להצעתך, ניתקתי את כל הרמקולים, למעשה כרגע הרסיבר מחובר רק לחשמל, והנורה עדיין דולקת... אולי יש לבצע Reset?
יש לי סט 5 סאטלייטים + סאב של ENERGY. להצעתך, ניתקתי את כל הרמקולים, למעשה כרגע הרסיבר מחובר רק לחשמל, והנורה עדיין דולקת... אולי יש לבצע Reset?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

תנזב RESET...
תוציא את הרסיבר מהחשמל תחכה טיפה ותחזיר
תוציא את הרסיבר מהחשמל תחכה טיפה ותחזיר
-
skalar
-
- חבר שרק התחיל

הבעיה שאין לי את הוראות ההפעלה, ואין לי מושג כיצד מבצעים Reset.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

ניסית להוציא מהחשמל?
-
skalar
-
- חבר שרק התחיל

כן, הוצאתי למשך 2 דקות, עדיין לא עזר...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

תבדוק באתר היצרן מה הוא אומר על המצב הזה.
(סביר מאוד שבקליק על השלט פותרים את זה)
(סביר מאוד שבקליק על השלט פותרים את זה)
-
skalar
-
- חבר שרק התחיל

חיפשתי גם באתר היצרן ובכלל ברשת, ולא מצאתי שום איזכור לדגם הזה, אלא רק לדגם AVR-3300 שיש לו שלט שונה מהדגם שלי.
לחצתי גם על כל הכפתורים בשלט וברסיבר עצמו - יוק...
HELP חברים, יש למישהו רעיון...? אולי במקרה יש למישהו חוברת הוראות הפעלה של הדגם הזה...?
לחצתי גם על כל הכפתורים בשלט וברסיבר עצמו - יוק...
HELP חברים, יש למישהו רעיון...? אולי במקרה יש למישהו חוברת הוראות הפעלה של הדגם הזה...?
- ZiggyMan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2833