התחדשתי בחדר קולנוע - דור 2 :!:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
liornach
המלצה ראשונה לפני רכישות - בדוק אם יש חנות שתסכים להשאיל לך מכשיר - גם אם מדובר במכשיר יותר "ישן" - ולו רק בשביל להחליט על גודל התמונה, תמונה אנאמורפית או לא וכד'.
המלצה ראשונה לפני רכישות - בדוק אם יש חנות שתסכים להשאיל לך מכשיר - גם אם מדובר במכשיר יותר "ישן" - ולו רק בשביל להחליט על גודל התמונה, תמונה אנאמורפית או לא וכד'.
-
zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
מה שהתכוונתי שנראה לי שהתקציב לא מאוזן. ב 20K אתה קונה מקרן מדהים אבל עוד כמה שנתיים תרצה 3D ואח"כ 4K וכו'.
רמקולים ב6K נראה לי נמוך. אני לא מכיר רמקולים במחירים האלו. אני מציע לך פשוט ללכת לכמה חנויות מתמחות בתחום ופשוט לשמוע.
רמקולים ב6K נראה לי נמוך. אני לא מכיר רמקולים במחירים האלו. אני מציע לך פשוט ללכת לכמה חנויות מתמחות בתחום ופשוט לשמוע.
יופי של ק"ב 
לגבי מיקום הרמקולים מקדימה, זה תלוי גם במידות החדר ובגודל המסך. יש מקרים שהחדר רחב ואין בעיה למקם את הרמקולים כך שהם לא יהיו בפינות ועדיין לא תהיה את ההגבלה בהצבתם קרוב לקיר האחורי (אלא אם כן החדר גם מאוד ארוך ואז אין בעיה).
אם אפשר לשאול, מה העלות של כורסא חשמלית בודדת ועד כמה המנגנון לתמיכה בראש יעיל? האם כשנשכבים ומרימים רק את הראש לא מרגישים לחץ בצוואר?
לגבי מיקום הרמקולים מקדימה, זה תלוי גם במידות החדר ובגודל המסך. יש מקרים שהחדר רחב ואין בעיה למקם את הרמקולים כך שהם לא יהיו בפינות ועדיין לא תהיה את ההגבלה בהצבתם קרוב לקיר האחורי (אלא אם כן החדר גם מאוד ארוך ואז אין בעיה).
אם אפשר לשאול, מה העלות של כורסא חשמלית בודדת ועד כמה המנגנון לתמיכה בראש יעיל? האם כשנשכבים ומרימים רק את הראש לא מרגישים לחץ בצוואר?
-
zork17
- חבר פעיל במיוחד

התמיכה בראש היא טובה מאד - החלק של המשענת מאחורי הראש ניתן למשיכה כלפי מעלה ואז בהטיה/שכיבה זה נח.
בזמנו היו כורסאות כאלו ב ZMAX הרצליה אתה יכול לנסות שם. אני קניתי ישירות מהיבואן בראשון שם אפשר לקבל הנחה גדולה יותר והוא גם עשה לי מחזיק לשלטים וכוסות שמתלבש על הידיות בחינם.
המחיר הרישמי היה 6K ש"ח לכורסא חשמלית מעור.
בזמנו היו כורסאות כאלו ב ZMAX הרצליה אתה יכול לנסות שם. אני קניתי ישירות מהיבואן בראשון שם אפשר לקבל הנחה גדולה יותר והוא גם עשה לי מחזיק לשלטים וכוסות שמתלבש על הידיות בחינם.
המחיר הרישמי היה 6K ש"ח לכורסא חשמלית מעור.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הייzork17 כתב:התמיכה בראש היא טובה מאד - החלק של המשענת מאחורי הראש ניתן למשיכה כלפי מעלה ואז בהטיה/שכיבה זה נח.
המחיר הרישמי היה 6K ש"ח לכורסא חשמלית מעור....
לצערו שתי הכורסאות שהיו ב ZMAX בהרצליה עברו אלי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
zork17 כתב:גדול. מצאת את המסטיק שהדבקתי למטה?
סתם...
יכול להיות שיש גם ליבואן בראשון כורסאות. ZMAX לא הביאו חדשות במקומן? הם לא מוכרים יותר כאלו?...
אין לי מושג יכול להיות שהם מוכרים. בזמנו היו שם שתי כורסאות עם מנגנון ידני שרק הגיעו. היבואן/יצרן מראשון הביא לי אותם משם + שתי חשמליות ממנו בראשון.
-
zork17
- חבר פעיל במיוחד

החלק של משענת הראש לא מתכוון חשמלית אלא ידנית. אני לא זוכר אם זה 2 מצבים או יותר. חוץ מהיום הראשון לא נגעתי בזה.
הכי טוב ללכת ולנסות. אתה יכול גם לדבר עם היבואן http://www.idanktv.com/ תבקש את דודי
הכי טוב ללכת ולנסות. אתה יכול גם לדבר עם היבואן http://www.idanktv.com/ תבקש את דודי
-
zork17
- חבר פעיל במיוחד

מחיר מחירון לכורסא חשמלית מעור היה 6000 ש"ח ללא הובלה. בד מוזיל את העיניין וכמובן שאם זה ידני אז זה גם מוזיל.
אני קניתי 4 וקיבלתי מחיר הרבה יותר טוב, אתה יכול לבקש מדודי את המחיר שנתן לי (או יותר טוב).
אני קניתי 4 וקיבלתי מחיר הרבה יותר טוב, אתה יכול לבקש מדודי את המחיר שנתן לי (או יותר טוב).