Windows 7 testers to get free copy of Windows 7 Ultimate

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
oded5119
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

אז מה אם אני בפורום של ישראלים ?

יש כאן אחלה אנשים. ואנשים נותנים פתרונות אחד לשני לבעיות תוכנה.

אינני סבור שאני צריך פשוט להשלים עם זה שאנחנו במדינה של גנבים. זה פוגע בכולנו בכל אופן אפשרי. כמו שאתה גאה בזה שאתה פורץ תוכנה של מיקרוסופט, גם המוסכניק שלך גאה בזה שהוא הצליח לעבוד עליך ולהוציא ממך מחיר מופרז.

זה משהו שאפשר לשנות אם אנשים ידברו על זה ויוקיעו את זה. למה שאני אשלים אם זה ?

ואני לא בטוח שיש לך את הזכות להגיד לי היכן ואיפה לכתוב הודעות, ובטוח שלא לדבר בטון שכזה.

roei83
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

Re: הפכנו להיות מדינה של גנבים

שליחה #22 

oded5119 כתב:אנשים כאן גאים שהם הצליחו לפרוץ ולגנוב תוכנה במקום לשלם עליה קצת כסף.

פשוט בזיון. איבדנו את כל הבושה

אחרי זה לא מבינים למה שונאים ישראלים...

תקנו את התוכנה !!!! אם אתם לא רוצים לשלם, אז תתקינו לינוקס.
...
התשובה למה פורצים תוכנות כי הם לא עולות "קצת" כסף אלא המון כסף.
תחשוב מה יהיה אם גם נשלם הרבה כסף על תוכנות וגם המוסכניק ידפוק אותנו - מי ישאר לנו? :wink:
אנחנו הישראלים :מספר1:

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #23 

oded5119
אני מסכים איתך לחלוטין...
אצלי מאז ווינדוס ME הזכורה לרע תמיד היה לי עותק חוקי ME, 2000, XP, וויסטה ויהיה גם 7. כנל לגבי האופיס.

גניבה זאת גניבה זאת גניבה...

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #24 

Star-Blazer -אני מניח שאתה לא הורדת סרט או סידרה ?

shinshin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #25 

staticx כתב:שדרוג זו גרסה מלאה, פשוט צריך להתחיל את ההתקנה מתוך ויסטה או XP
...
לא נכון.
שדרוג זה מבחינת הרשיון שאתה קונה. כלומר, אתה צריך שיהיה ברשותך עותק מקורי של ווינדוס מגירסה ישנה יותר.
כל גירסה מאפשרת שידרוג מגירסאות מסויימות...

את ההתקנה אפשר להתחיל נקי מה BOOT וזה לא דורש שיהיה כבר מותקן משהו על המחשב.
ממליץ לקרוא את חוקי הרשיון לעומק...

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #26 

oded5119 מה זה השטויות האלה??

אתה באמת חושב שמייקרוסופט היו מגיעים לאן שהם היום אם אנשים לא היו מתקינים מערכות פרוצות??
אתה חי בסרט

צריכה להיות פרופורציה לדברים
שדיסקים עלו 80 - 100 שח אף אחד לא קנה
הורידו ל 30 - 60 שח והנה פתאום עלייה חדה בקניות דיסקים, שלא לדבר על אייטיונז וכו שמכניס ים כסף ללהקות ולאפל.

אם WIN הייתה עולה 150 - 200 שח גרסת אולטימייט, תאמין לי שלא הייתי חושב פעמיים
כל זה עוד בסדר לעומת האופיס..נראה לך שאשלם 2000 שח בשביל אופיס פרופשיונל????

ובגלל זה מייקרוסופט גם לא עושה כמעט מאמצים למנוע עותקים לא חוקיים, זו חברה של גאונים, אתה באמת חושב שיש להם בעייה למצא שיטה שאותה לא יפצחו? יש המון תוכנות היום בשוק שפשוט בלתי אפשרי לפרוץ אותן.

אל תתחסד, מייקרוסופט מודים לנו מקרב לב. תאמין לי.
ופעם אחרונה שאני שומע את המילה לינוקס בפורום :wink: :lol:

oded5119
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0

שליחה #27 

staticx, דבר ראשון מישהו שלא חושב כמוך זה לא הופך את זה לשטויות :P :

חוץ מזה, אני חושב שמיקרוסופט לא משקיעים יותר מידי ב- anticrack-ים שלהם מאחר שרוב האנשים לא מתעסקים עם זה, פשוט קונים. וכשאני אומר רוב האנשים אני לא מתכוון על מדינת ישראל הקטנה.

אני חושב שהצידוק הזה, שבגלל שזה יקר אז זה מצדיק את הפריצה הוא לא הגיוני.

גם אוטו יקר. אבל אני לא רואה אותך רץ ברחובות ופורץ (אני מקווה לפחות :lol: )
גם החומרה שאתה קונה, אתה משקיע המון כסף בחומרה שלך. למה אותה אתה לא גונב ? למה על החומרה אתה מוכן לשלם ועל התוכנה לא ?

אני חושב שזאת זכותה המלאה של מיקרוסופט לקבוע איזה תג מחיר שהיא רוצה. העובדה היא, שחוץ מהישראלים (ושאר מדינות עולם שלישי) השאר קונים. אם המחיר לא טוב, אז אפשר לעשות חרם צרכנות. אפשר לעבור ל- Open Source. אני פשוט מנסה להסביר כאן בפורום, שהגישה הזאת שכשמדובר בלפרוץ תוכנה בהיחבא בבית זה לא הופך את זה לבסדר וצודק. זה שווה ערך בדיוק אותו דבר כמו להיכנס לחנות של באג ולגנוב את הקופסא עם ה- CD. אתה מבין ? זה מה שאני מנסה להגיד. זאת גנבה לכל דבר. ההבדל היחיד הוא, שכאן יש מצב שיתפסו אותך וכאן לא. זה הכל. אז מה שאתה בעצם מנסה להגיד זה, שזה בסדר ומוסרי לגנוב, כל עוד אין סיכוי שיתפסו אותך.

מה שניסיתי להסביר כאן, שמשהו בסיסי קרה לנו בתרבות הישראלית. משהו בסיסי נפגע באמות המוסר שלנו. והדבר הבסיסי הזה הוא מה שפוגע בנו מאוד, לא רק באיך שרואים אותנו בשאר העולם, אלא גם בחיי היום יום שלנו כאן בישראל. כולם גונבים מכולם. האינסטלטור שמגיע אליך הביתה. החשמלאי, המוסכניק. כולם מוצאים אחלה תירוצים למה מה שהם עושים זה בסדר. אילו אותם הצדקות שאתה נותן לעצמך כשאתה פורץ תוכנה.

אני פעם לפני המון שנים הייתי בפגישה עיסקית בארה"ב (ואז אני מודה שעוד הורדתי באימיול) וסיפרתי את זה בפגישה כאילו בגאווה. והם הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח. בשעט נפש. לא היה לי מושג. חשבתי שזה נורמלי. מבחינתם פשוט הייתי עבריין ופיראט.

אני חושב ש- itunes זה דבר מעולה. אבל כמה ישראלים אתה באמת חושב קונים שם שירים ? לעומת כמה ישראלים מורידים דיסקים שלמים ב אימיול בחינם. נראה לך ש- itunes היו מצליחים עיסקית בארץ ? לצערי התשובה תהיה שלילית.

העובדה היא שהם כן מצליחים עיסקית. הסיבה לכך, היא שרוב האנשים בעולם אינם מוצאים לנכון לגנוב שירים. הם קונים. אחרת היוצרים לא ירוויחו ורמת המוזיקה תרד. אבל אנחנו כישראלים לא רואים את זה ככה. אנחנו כאילו מרגישים שאנחנו דפקנו את המערכת ושיחקנו אותה, כי הצלחנו להוריד שיר בחינם. או לגנוב את החלוק רחצה מהמלון. או לעקוף מישהו בתור במקום לחכות כמו כולם.

אתם לא רואים כאן משהו בסיסי ??? ההתנהגות הזאת דופקת אותנו בחיי היום יום. זה לא נגמר רק בהתקנה של חלונות. וזה ממש חבל. חיי היום יום שלנו יכולים כלכך להישתפר.

אתם יכולים לצחוק. ולהגיד מי זה העודד הדפוק הזה. ומה הוא רוצה מאיתנו. ואיזה חנון... ועוד ועוד. תאמת על **** שלי. אמרתי את מה שאני חושב. תעשו עם זה מה שתרצו. אבל לדעתי אם תחשבו טוב טוב בינכם לבין עצמכם תיראו שאני צודק.

עודד

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #28 

Software it's like sex - much better when it's free :D

אני קניתי XP PRO ב-2001 משהו כמו 800 ש"ח והאמת - אני מצטער עד היום. אני מודה בזה. גרסה פרוצה מהחמור עם SP3 היא בחינם ומתפקדת אותו הדבר.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #29 

staticx - חבל על המאמץ בדיון הזה.
תמיד יבוא איזה oded5119 שחושב שהוא צדיק כי הוא קנה מערכת הפעלה ב 1000 שקל.
ואנחנו הישראלים הגנבים שאיבדנו כל בושה, ובגלל זה שונאים אותנו.
הבחור הוא טוקבקיסט מעצבן של YNET.

rafid פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1042
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #30 

היום קיבלתי את ההודעה המצורפת ממקרוסופט :D

Thank you for doing your part in making Windows 7 great! As a member of the technical beta program you took the time to download, install and give us your feedback on Windows 7 during development. Over the last 7 months you have participated in chats, live meetings and newsgroups as well as reported bugs to help us find and fix many issues. To recognize your outstanding contribution to the product we are pleased to offer you a complimentary copy of Windows 7 for your personal use.

Details:

As a member of our technical beta program you are eligible.
We are offering you a full (non-upgrade) copy of Windows 7 Ultimate Edition for your own personal use, not to be resold.
You will be able to get access to your copy one of two ways:

A) To get up and running quickly you will be able to download your copy and get your product key via Microsoft Connect. English downloads will be available August 6th. German, Japanese and Arabic will follow as they become available.

B) As a member of our technical beta program you have an alternative. We have reserved a limited amount of boxed retail copies that you can choose to receive instead. These are 'first come, first served'. If you opt to have us ship you the boxed copy you should be aware that it will take much longer until you will be up and running on the final version. We will need time to manufacture and ship the copies to you. This means that you may not receive them until they are available on shelves October 22nd or later. Also, for people outside the United States you may be required to pay duties or other local taxes upon receipt.

Please visit https://connect.microsoft.com/windows7/ ... ntID=13501 for instructions on the above selection.

On behalf of the entire Windows product team, THANK YOU

]

Slior
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #31 

oded5119 כתב:staticx, דבר ראשון מישהו שלא חושב כמוך זה לא הופך את זה לשטויות :P :

חוץ מזה, אני חושב שמיקרוסופט לא משקיעים יותר מידי ב- anticrack-ים שלהם מאחר שרוב האנשים לא מתעסקים עם זה, פשוט קונים. וכשאני אומר רוב האנשים אני לא מתכוון על מדינת ישראל הקטנה.

גם החומרה שאתה קונה, אתה משקיע המון כסף בחומרה שלך. למה אותה אתה לא גונב ? למה על החומרה אתה מוכן לשלם ועל התוכנה לא ?

אני חושב שזאת זכותה המלאה של מיקרוסופט לקבוע איזה תג מחיר שהיא רוצה. העובדה היא, שחוץ מהישראלים (ושאר מדינות עולם שלישי) השאר קונים. אם המחיר לא טוב, אז אפשר לעשות חרם צרכנות. אפשר לעבור ל- Open Source. אני פשוט מנסה להסביר כאן בפורום, שהגישה הזאת שכשמדובר בלפרוץ תוכנה בהיחבא בבית זה לא הופך את זה לבסדר וצודק. זה שווה ערך בדיוק אותו דבר כמו להיכנס לחנות של באג ולגנוב את הקופסא עם ה- CD. אתה מבין ? זה מה שאני מנסה להגיד. זאת גנבה לכל דבר. ההבדל היחיד הוא, שכאן יש מצב שיתפסו אותך וכאן לא. זה הכל. אז מה שאתה בעצם מנסה להגיד זה, שזה בסדר ומוסרי לגנוב, כל עוד אין סיכוי שיתפסו אותך.

מה שניסיתי להסביר כאן, שמשהו בסיסי קרה לנו בתרבות הישראלית. משהו בסיסי נפגע באמות המוסר שלנו. והדבר הבסיסי הזה הוא מה שפוגע בנו מאוד, לא רק באיך שרואים אותנו בשאר העולם, אלא גם בחיי היום יום שלנו כאן בישראל. כולם גונבים מכולם. האינסטלטור שמגיע אליך הביתה. החשמלאי, המוסכניק. כולם מוצאים אחלה תירוצים למה מה שהם עושים זה בסדר. אילו אותם הצדקות שאתה נותן לעצמך כשאתה פורץ תוכנה.

אני פעם לפני המון שנים הייתי בפגישה עיסקית בארה"ב (ואז אני מודה שעוד הורדתי באימיול) וסיפרתי את זה בפגישה כאילו בגאווה. והם הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח. בשעט נפש. לא היה לי מושג. חשבתי שזה נורמלי. מבחינתם פשוט הייתי עבריין ופיראט.

אני חושב ש- itunes זה דבר מעולה. אבל כמה ישראלים אתה באמת חושב קונים שם שירים ? לעומת כמה ישראלים מורידים דיסקים שלמים ב אימיול בחינם. נראה לך ש- itunes היו מצליחים עיסקית בארץ ? לצערי התשובה תהיה שלילית.

העובדה היא שהם כן מצליחים עיסקית. הסיבה לכך, היא שרוב האנשים בעולם אינם מוצאים לנכון לגנוב שירים. הם קונים. אחרת היוצרים לא ירוויחו ורמת המוזיקה תרד. אבל אנחנו כישראלים לא רואים את זה ככה. אנחנו כאילו מרגישים שאנחנו דפקנו את המערכת ושיחקנו אותה, כי הצלחנו להוריד שיר בחינם. או לגנוב את החלוק רחצה מהמלון. או לעקוף מישהו בתור במקום לחכות כמו כולם.

אתם לא רואים כאן משהו בסיסי ??? ההתנהגות הזאת דופקת אותנו בחיי היום יום. זה לא נגמר רק בהתקנה של חלונות. וזה ממש חבל. חיי היום יום שלנו יכולים כלכך להישתפר.

אתם יכולים לצחוק. ולהגיד מי זה העודד הדפוק הזה. ומה הוא רוצה מאיתנו. ואיזה חנון... ועוד ועוד. תאמת על **** שלי. אמרתי את מה שאני חושב. תעשו עם זה מה שתרצו. אבל לדעתי אם תחשבו טוב טוב בינכם לבין עצמכם תיראו שאני צודק.

עודד
...
וואו כמה שטויות בפסקה אחת... 8O
אני חייב להעיר משהו בקשר לשירים - האומנים ממש לא מסכנים, הם עושים מלא מלא כסף מהופעות ומרינגטונים(!) בנאדם...
מי שבאמת דופק וגונב מהאומנים אלו חברות התקליטים ואק"ום שעושקים אותם על בסיס יומיומי ומוכרים דיסק ב-80 שקלים.
אז יאללה חלאס להיות יפה נפש, אתה בישראל ואם לא טוב לך ביי.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73397
שם מלא: ערן
נתן תודות: 649 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #32 

staticx כתב:זה יהיה 80 שח דרך המורים... לא סיפור
...
אתה בטוח? זה יוצא עוד חדש וקצת (ב 22/10) ואף אחד בחותם לא יודע על מה אני מדבר :|

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73397
שם מלא: ערן
נתן תודות: 649 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #33 

staticx כתב:מקסימום אתה קונה ויסטה ואז אתה זכאי לשדרוג 7 בחינם...
http://www.scool.co.il/ness/index.asp?id=1066
...
במקרה אתמול הייתה לנו הדרכה של נציג ממיקרוסופט והובהר לנו בפירוש שהשידרוג ינתן רק למי שרכש מחשב מותג (DELL, HP וכו) עם ויסטה מותקנת מראש (מה שנקרא "רישיון OEM/רישיון מדבקה). אנשים קראו באינטרנט "שידרוג חינם" וכולם פתאום בטוחים שכל מי שיקנה ויסטה גורף יקבל שידרוג חינם ל 7. אני פה בשבי לנפץ את הבועה :lol:

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #34 

oded5119 כתב:staticx, דבר ראשון מישהו שלא חושב כמוך זה לא הופך את זה לשטויות :P :

עודד
...
רשמת משהו שדי מרגיז אותי. שזה רק הישראלים עושים את זה.
בכלל כל הקיטורים האלה של "מה אתה מצפה ישראלים" או "רק ישראלים יעשו ככה ורק בישראל זה יכול לקרות".
זה פשוט מפגר. עובדה יש סיפורים ברשת של אנשים בארה"ב שחטפו בראש בגלל שהורידו. בגלל ששם הם נתפסים אז זה אומר שהם פחות "גנבים" מאיתנו שלא נתפסים?
בכלל כנס לאתרי הטורנט המובילים, מאיפה יש את כל הסרטים? מספר המעלים הישראלים שם הוא מצומצם מאוד.
וכל המשחקים שם שמועלים הם יוצאים לפי התאריך שהוא משתחרר באירופה / ארה"ב ככה שזה לא ישראלים מעלים.
אתר TL הוא ממש לא ישראלי וכך גם אתרים אחרים.
אתה יכול לראות בתגובות שם שיש המון אנשים שמבקשים כל מיני סדרות / כתוביות בשפות שהם ממש לא עברית או אנגלית. אפילו בשפות שם גם לא של מדינות עולם שלישי כמו פינית, גרמנית, הולנדית ספרדית ועוד.
יכול להיות שבארץ אין פיקוח על הדברים האלה אז יש הרבה יותר אנשים שעושים את זה בגלוי, אבל זה ממש לא אומר שיש רק בארץ.
וזה תקף על כל הדברים שכביכול רק ישראלים עושים. אתה פשוט רואה את מה שקורה פה בגלל שאתה גר בארץ ואתה לא מתעניין כ"כ במה שקורה בתוך המדינות האחרות.

אני מערכות הפעלה כבר איזה 6 שנים משתמש במקוריות שאני משיג מכל מיני מבצעים למשל דרך הסתדרות המורים או מקומות עבודה ככה שאני ממש לא משלם את המחיר המופרז אבל עדיין נהנה משקט נפשי שבעדכון הבא לא יהיה לי משהו מעצבן על זה שזה לא genuine. בגלל זה אני מחכה ל W7 בצורה חוקית ורק אז אני אעבור אליו (וגם אליו אני אעבור דרך מבצע ולא אשלם מחיר שלם).
תאמין או לא אבל גם ישראלי מחורבן וקרימינל כמוני קונה מוזיקה ואפילו סרטים כשאני יכול. וגם זה התחיל רק כשהמחירים ירדו כי אם חברות ההפקה חושבות שאני אשלם 80 שקל על דיסק / סרט הם טועים ובגדול.

roei83
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #35 

ואם היית צריך לשלם 1500 שקל למערכת הפעלה גם אז היית קונה? את בא פה להאשים את כולם שהם גבים כי להם את את המבצעים שלך יש ולכן לא מעוניינים לשלם מחירים מופרזים, הם כולם היו יכולים לקנות במחיר שפוי אז אני בטוח שהרבה אנשים היו קונים מקורי.

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #36 

roei83 כתב:ואם היית צריך לשלם 1500 שקל למערכת הפעלה גם אז היית קונה? את בא פה להאשים את כולם שהם גבים כי להם את את המבצעים שלך יש ולכן לא מעוניינים לשלם מחירים מופרזים, הם כולם היו יכולים לקנות במחיר שפוי אז אני בטוח שהרבה אנשים היו קונים מקורי.
...
אני ממש לא באתי להאשים אף אחד. אני "בצד שלכם".
אני רק אומר שהייתי מוריד באופן לא חוקי את הווינדוסים אם לא היו לי את המבצעים. ניסיתי להדגיש שזה מחירים מופרזים.
אם תקרא את ההודעה שלי שוב אז תבין שלא האשמתי אף אחד, ואם לא התנסחתי טוב אז תגיד לי ואני אבהיר למה התכונתי.

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #37 

מה שאתם שוכחים , זה שיש חברות שמנצלות את הצדקנות הזו
למשל זה שחברות כמו EA מוציאות כל שנה FIFA / NBA/ SIMS/NFS בשינויים מינוריים זה בסדר?? ועוד במחיר מלא!
אלה הדברים שגורמים לי לצאת נגד וכן, "לגנוב".
אגב מוזיקה של אמנים ישראלים אני קונה, כדי שהמוזיקה בארץ לא תמות.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”