Xtreamer vs. NMT
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה מפתה אותך בדיוק? יש לך את המכשיר שעושה כבר כל מה שהXTREAMER עושה כעת לא?shemsha כתב:לרגע חשבתי להתפתתות ולקחת אקסטרימר למרות שיש לי את הפופקורן 110... מפתה שב 700 שקל עד ה 1/8 מקבלים גם אנטנה אלחוטית (למרות שזה ממש לא משהו שאני חייב). מה דעתכם? כדאי?...
מפתה אותי מהירות הדלקה וניווט ,חיבור אלחוטי,ניידות,GUI גרפי יפה...Itay_Pollak כתב:[
"]מה מפתה אותך בדיוק? יש לך את המכשיר שעושה כבר כל מה שהXTREAMER עושה כעת לא?...
אבל ....הבאגים האחרים מרתעים אותי במיוחד סטרימינג וכתוביות.
לכן אני נישאר עם ה HDX.
מה שמרתיע אותך לא צריך להרתיע, כי זה ייפתר מאד בקרוב.
אני במקומך לא הייתי מחליף רק בגלל דבר אחד - YAMJ שיש בNMT, ושום דבר קרוב לזה שצפוי בXT, לא בקרוב לפחות.
הם אמרו בפורום שיש להם כוונה לפתח משהו כזה (כנראה רק 2D), אבל זה ייקח זמן. זה מבחינתי קטע מבאס, כי הייתי בטוח שיש הכנה לזה. הJUKEBOX שהם דיברו עליו הוא בPC בכלל, כשהXT יודע רק להראות PNG בספריה של כל סרט, שמכיל את המידע על הסרט (עטיפה, תקציר וכו'). זה סביר אבל זה לא משתווה לNMT.
אני במקומך לא הייתי מחליף רק בגלל דבר אחד - YAMJ שיש בNMT, ושום דבר קרוב לזה שצפוי בXT, לא בקרוב לפחות.
הם אמרו בפורום שיש להם כוונה לפתח משהו כזה (כנראה רק 2D), אבל זה ייקח זמן. זה מבחינתי קטע מבאס, כי הייתי בטוח שיש הכנה לזה. הJUKEBOX שהם דיברו עליו הוא בPC בכלל, כשהXT יודע רק להראות PNG בספריה של כל סרט, שמכיל את המידע על הסרט (עטיפה, תקציר וכו'). זה סביר אבל זה לא משתווה לNMT.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי מי שיש לו NMT כרגע - לא צריך להכניס לביתו מכשיר שאולי יותר מהיר - אבל עם הרבה יותר בעיות...
תגידו, למה אף אחד פה לא מתייחס ל Egreat EG-M34A?
לי יש אותו יותר מחודשיים ואני מרוצה ממנו עד הגג.
היה לי את ה-WDTV לחצי שנה עד שעברתי לM34A.
את הXTREAMER קניתי מתוך מחשבה שאולי יש מוצר אפילו קצת יותר טוב.
אחרי שעתיים של אכזבה קשה שבהם אף אחת מתכונות שהובטחו שגרמו לי לרצות את המכשיר לא באמת עבדו בכלל, החלטתי למכור אותו (לקח בדיוק יממה).
שורה תחתונה - פחות מ-$200 כולל משלוח - עובד מעולה בדיוק כמו POPCORN וה-HDX1000.
אני עובד עם YAMJ ואין מאושר ממני. אגב - גם כולל DTS Downmix ועברית.
אחרי שעתיים של אכזבה קשה שבהם אף אחת מתכונות שהובטחו שגרמו לי לרצות את המכשיר לא באמת עבדו בכלל, החלטתי למכור אותו (לקח בדיוק יממה).
אני עובד עם YAMJ ואין מאושר ממני. אגב - גם כולל DTS Downmix ועברית.
נערך לאחרונה על ידי woja ב 29/07/2009 16:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46446
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
woja,
אף אחד לא אמר שה-Egreat פחות טוב, הוא בדיוק כמו כל מזרימדיה מבוסס NMT אחר. אני חושב שהוא פחות נפוץ בין חברי הפורום בשל חוסר יבואן, לא חלילה בשל המותג עצמו.
אף אחד לא אמר שה-Egreat פחות טוב, הוא בדיוק כמו כל מזרימדיה מבוסס NMT אחר. אני חושב שהוא פחות נפוץ בין חברי הפורום בשל חוסר יבואן, לא חלילה בשל המותג עצמו.
הוא קורא קבצי ISO (של ריפינג מDVD) וכתוביות בעברית ללא התעסקות בהמרה?woja כתב:תגידו, למה אף אחד פה לא מתייחס ל Egreat EG-M34A?
אני עובד עם YAMJ ואין מאושר ממני. אגב - גם כולל DTS Downmix ועברית....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46446
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
incohen13,
כמובן, הוא זהה בכל פיצ'ר למזרימי מדיה אחרים מבוססי NMT.
כמובן, הוא זהה בכל פיצ'ר למזרימי מדיה אחרים מבוססי NMT.
בקשר לקוד הפתוח. זה אומר שיוכלו תיאורטית להריץ עליו את Boxee, XBMC ודומיו?karpe כתב:עוד יתרון של הX שיהיה לו משקל גדול זה שהתוכנה שלו תהיה בקוד פתוח, מה שייתן אין סוף שדרוגים של הקהילה....
יכול להיות די נחמד...
יאיר במילרע. לא מילעיל
מבין כל הסטרימרים שבדקתי PCH , TVIX , ה X באמת אחד הטובים, והבנתי מהיצרן שהם מוציאים יחידות עם מאוורר משופר, אני יודע שכולם מתחממים בטרוף, אבל האם למישהו נגרם נזק ל X עקב התחממות?
אגב, חיכיתי 3 שבועות שזה יגיע, ועכשיו מישהו כבר מוכר את זה בארץ במחיר טוב.
אגב, חיכיתי 3 שבועות שזה יגיע, ועכשיו מישהו כבר מוכר את זה בארץ במחיר טוב.