בעיה ראשונה עם ה8404 !!!!
תודה על ההעדכון!ironman כתב:אמנם יש עדכון באתר מיום 02.07.09 !!!
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... k_Software
...
עשיתי את העדכון דרך USB, מגרסת - 29.6 (מאפריל 2009) שהיה במסך, לגרסה החדשה 33.15

Q5481_0. 26.33.15
 A vertical green line appears on the left side of the screen in “Unscale” picture format
through HDMI connection.
 Video drop-out when you change channel on the Philips/Pace set-top-box through HDMI
connection.
 TV hang-up while navigating in Net TV environment.(Only applicable for Net TV models)
 No audio & video in TV mode after TV lost signal from the website while watching a movie
from the Net TV services.(Only applicable for Net TV models)
 The radio channel background disappeared with a message “Video not supported”
displayed when you change the radio channels.
נראה אם אני ארגיש איזה שהוא שינוי.
ד"א משום מה כשעושים חיפוש עדכון - CHECK UPDATE דרך אינטרנט של המסך , הוא כתב לי שהמסך מעודכן לגרסה הכי חדישה , למרות שהייתה כבר גרסה הרבה יותר חדשה (של ironman)
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
scsa-למד אותי איך אתה מעלה לפה תמונה בגודל הזה ?
סחתיין ,scsa כתב:תודה על ההעדכון!ironman כתב:אמנם יש עדכון באתר מיום 02.07.09 !!!
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... k_Software
...
עשיתי את העדכון דרך USB, מגרסת - 29.6 (מאפריל 2009) שהיה במסך, לגרסה החדשה 33.15
Q5481_0. 26.33.15
 A vertical green line appears on the left side of the screen in “Unscale” picture format
through HDMI connection.
 Video drop-out when you change channel on the Philips/Pace set-top-box through HDM
connection.
 TV hang-up while navigating in Net TV environment.(Only applicable for Net TV models)
 No audio & video in TV mode after TV lost signal from the website while watching a movie
from the Net TV services.(Only applicable for Net TV models)
 The radio channel background disappeared with a message “Video not supported”
displayed when you change the radio channels.
נראה אם אני ארגיש איזה שהוא שינוי.
ד"א משום מה כשעושים חיפוש עדכון - CHECK UPDATE דרך אינטרנט של המסך , הוא כתב לי שהמסך מעודכן לגרסה הכי חדישה , למרות שהייתה כבר גרסה הרבה יותר חדשה (של ironman)...
תעדכן אם רואים את השיפור שהם מציינים גם בעין.
נערך לאחרונה על ידי ironman ב 16/07/2009 1:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
התמונה שצילמת, תקטין לרזולוציה של 640 (לא יותר!) , תעלה אותה ל http://imageshack.us/ ושים אותה בפורום.silver_poison כתב:scsa-למד אותי איך אתה מעלה לפה תמונה בגודל הזה ?...
לא תומך ,עד כמה שאני יודע NTFS עובד בחלונות בלבדFenrir כתב:תגיד scsa, זה לא קשור לנושא ממש אבל זה שאלה לגבי ה8404, הוא תומך בUSB של פורמט NTFS?
יש לי USB של 16 ג'יגה אבל לאחרונה פירמטתי אותו לNTFS כדי שהוא יעביר קבצים יותר גדולים, אבל אני חושב שרוב הטלוויזיות תומכות בFAT 32...
-------------------Fenrir כתב:תגיד scsa, זה לא קשור לנושא ממש אבל זה שאלה לגבי ה8404, הוא תומך בUSB של פורמט NTFS?
יש לי USB של 16 ג'יגה אבל לאחרונה פירמטתי אותו לNTFS כדי שהוא יעביר קבצים יותר גדולים, אבל אני חושב שרוב הטלוויזיות תומכות בFAT 32...
חברה קבלו תיקון! הוא כן תומך בNTFS !!! למרות שבספר כתוב שרק בFATyaronkle כתב:המסך יודע לקרא EXT3 במקום NTFS?...
יש לי הרדיסק נייד WD PASSPORT 250 GIGA והוא בפורמט NTFS.
ניסיתי לחבר אותו היום, והוא כן עובד כמו גדול ומפעיל וידאו והכל ללא בעיה!
WD PASSPORT

- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
Re: תומך. פיליפס תומך בmkv החל מסידרה 5
לא תומך וזה בדוק גם דרך USB וגם דרך רשת ביתית. כשיש בתיקיה MKV , הוא אפילו לא מראה את הקבצים האלה.israeli1948 כתב:תבדוק טוב....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
sky1sky10 כתב:האם יש מצב שיתמוך בכתוביות בעברית?...
לא היה לו מושג..
בתכל'ס , אם המסך לא יכול להפעיל קובץ תרגום בעברית , אז כל הפיצ'ר של הפעלת סרטים איתו מבחינתי מיותרת..
גם ככה מבחינתי זה רק עוד פיצ'ר נחמד, אני משתמש בזה רק לצפיה בכל מיני הופעות חיות. אין כמו מחשב מחובר למסך! יש לך הרבה יותר שליטה על הצפיה בתכנים (דוגמה: לא הכי נוח להריץ סרט קדימה ואחורה) . וגם כמובן תמיד מעודכן בכל הקודקים .jacko-il כתב:sky1sky10 כתב:האם יש מצב שיתמוך בכתוביות בעברית?...אחת השאלות החשובות מבחינתי. גם אני שאלתי את המוכר את זה והוא נתן לי פרצוץ של
![]()
לא היה לו מושג..
בתכל'ס , אם המסך לא יכול להפעיל קובץ תרגום בעברית , אז כל הפיצ'ר של הפעלת סרטים איתו מבחינתי מיותרת.....
אם יש אפשרות כזו בממיר, הייתי ממליץ לבדוק איך לחבר את הממיר למסך בצורה כזו שתיתן לך 5.1, ואת היציאה האופטית מהמסך לחבר לרסיבר עצמו - ככה אתה אמור לקבל את הסאונד בדיליי שמותאם לתמונה בטלוויזיה.silver_poison כתב: ממיר הוט דוקסיס חדש שתומך בAC-3 מחובר למסך בחיבור SCART TO SCART שתומך בRBG.
ובנוסף יוצא כבל אופטי מהממיר אל הרסיבר....