Iphone 3GS - בדרך אליי :)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
kingshoko,
אני מעדיף לא להתעסק בדברים האלה. מינימום התעסקות ופריצות ומקסימום הנאה מהמכשיר. שווה לי עוד 100 דולר.
אני מעדיף לא להתעסק בדברים האלה. מינימום התעסקות ופריצות ומקסימום הנאה מהמכשיר. שווה לי עוד 100 דולר.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
גם לי, אבל זה ממש לא עוד 100$.oferlaor כתב:kingshoko,
אני מעדיף לא להתעסק בדברים האלה. מינימום התעסקות ופריצות ומקסימום הנאה מהמכשיר. שווה לי עוד 100 דולר....
סיםפריי עולה באיטליה 700 יורו וזה לא 100$.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני חושב שמי שרוצה לקנות
עדיף שיחכה ויראה מה יציעו החברות בארץ
ומן הסתם גם לא צריך לחכות להצעה הראשונה
כמו שאמר עפר,
מכשיר שלא צריך לפרוץ ולהתעסק איתו שווה עוד כסף
אני רואה את כל ההתעסקות של האנשים כאן אם השדרגו
אני מביןם שזה כיף, אבל זה מצריך זמן מטורף
שלא נדבר על סוללות נוספות לקוצב לב
עדיף שיחכה ויראה מה יציעו החברות בארץ
ומן הסתם גם לא צריך לחכות להצעה הראשונה
כמו שאמר עפר,
מכשיר שלא צריך לפרוץ ולהתעסק איתו שווה עוד כסף
אני רואה את כל ההתעסקות של האנשים כאן אם השדרגו
אני מביןם שזה כיף, אבל זה מצריך זמן מטורף
שלא נדבר על סוללות נוספות לקוצב לב
העם דורש..... כל מיני דברים
פלאפון ופרטנר חייבות למכור 200000 מכשירים כל שנה. הן יהיו חייבות לתת סבסוד עמוק על המכשיר או שזה לא ילך... ברגע שאתה דוחף כמות כזאת של מכשירים לשוק, הוא מאבד את הקוליות שלו... בקיצור, חכו קצת בסבלנות תקבלו את המכשיר בחצי חינם בלי פריצות ובלי עניינים.
מצד שני אם מה שכתוב בכלכליסט נכון ואפל מזהירה את לקוחותיה להחזיק את המכשיר מקורר אם הטמפרטורה מעל 35 מעלות, אז צפוי לנו קיץ פיצוץ.
מצד שני אם מה שכתוב בכלכליסט נכון ואפל מזהירה את לקוחותיה להחזיק את המכשיר מקורר אם הטמפרטורה מעל 35 מעלות, אז צפוי לנו קיץ פיצוץ.
אם מה שכתוב בכלכליסט , נכון אזי לחברות יש בעיה קטלנית , כי לקוחות שהמכשיר יתפוץץ , יתבעו את הביטוח של החברות
ולגבי מחיר סים פריי אם זה עולה 700 יורו פחות 15% מע"מ זה יוצא נטו 610 יורו שע"פ שער של 5.5 זה שווה ל 3350 שזה יותר מ2600 שזה עולה בלי סים פרי
אבל עדיין כדאי להמתין לחברות , כי כאן אולי תקבלו במחיר חו"ל אבל גם עם תשלומים ל36 חודש , ולזה יש משמעות כלכלית לא קטנה (למרות הריבית השקלית הנמוכה
ולגבי מחיר סים פריי אם זה עולה 700 יורו פחות 15% מע"מ זה יוצא נטו 610 יורו שע"פ שער של 5.5 זה שווה ל 3350 שזה יותר מ2600 שזה עולה בלי סים פרי
אבל עדיין כדאי להמתין לחברות , כי כאן אולי תקבלו במחיר חו"ל אבל גם עם תשלומים ל36 חודש , ולזה יש משמעות כלכלית לא קטנה (למרות הריבית השקלית הנמוכה
kingshoko כתב:650$ ללא התחייבות, לא מחנויות אפל כמובן, ששום אי אפשר לקנות ללא אזרחות מקומית.שח_מט כתב:650 דולר כולל ביטול ההתחייבות ל AT&T ?kingshoko כתב:וואו קצת יקר.
תתחדש!
אני קניתי בניו יורק, ב650$ 16G.3gs
עבר jailbrake + ultrasnow ועובד מעולה בorange.
אין קשר לחבילת DATA, זה בנפרד מספק התקשורת שלך, אני ב80שח ל5G....
80 שח ל 5 גיגה באיזו חברה וכמה התחייבות?...
מחיר טוב
החמש גיגה זה סים דור 2.5 או 3?
כי נדמה לי סים דור שלוש ניתן רק עם התחייבות וכו
יש כבר חנויות תקשורות\טלפונים במנהטן שיש להם מכשירים חדשים ואם לא אז ebay, משלוח למנהטן ממנהטן
ובמזוודה לארץ...
80שח ל5 גיגה data לא wap כמובן, באורנג', ללא התחייבות....
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3741364,00.html
מעניין עד כמה הן ידעו למה הם נכנסים
מצד אחד.. חברות מנוסות מאוד ויודעות עסקים
מצד שני - התקשרות דרקונית שלא נשמע כמוהה וכניעה לפאניקה
מעניין עד כמה הן ידעו למה הם נכנסים
מצד אחד.. חברות מנוסות מאוד ויודעות עסקים
מצד שני - התקשרות דרקונית שלא נשמע כמוהה וכניעה לפאניקה
העם דורש..... כל מיני דברים
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ממש לא מדויק, החברות הסלולריות מוכרות מיליון וחצי מכשירים כל שנה, כל אחת, אז לא נראה לי שתהיה להם בעיה למכור 100 אלף חתיכות מהטלפון הכי שווה בעולם.truejoker כתב:אם מה שכתוב בכלכליסט , נכון אזי לחברות יש בעיה קטלנית , כי לקוחות שהמכשיר יתפוץץ , יתבעו את הביטוח של החברות
אבל עדיין כדאי להמתין לחברות , כי כאן אולי תקבלו במחיר חו"ל אבל גם עם תשלומים ל36 חודש , ולזה יש משמעות כלכלית לא קטנה (למרות הריבית השקלית הנמוכה...
אם זה כבר פה ולא ננחק, בכמה אתה מוכר? מגיע לנו לדעת...RUJI כתב:הבאתי עוד 4 מכשירים, למי שמעוניין שיפנה אליי בהודעה פרטית....
מה זה המחירים האלה..
לא היה כתוב שבהתחיבות לחברת סלולר המחיר שלו יהיה משהו כמו 200 או 300 דולר?
מאיפה הגיעו הסכומים של 2000 ו 3000 שקל?!
מאיפה הגיעו הסכומים של 2000 ו 3000 שקל?!
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

Re: מה זה המחירים האלה..
או 4300yossikfir כתב:לא היה כתוב שבהתחיבות לחברת סלולר המחיר שלו יהיה משהו כמו 200 או 300 דולר?
מאיפה הגיעו הסכומים של 2000 ו 3000 שקל?!...
מהחוסר סבלנות (חודש בערך) וחוסר היכולת להיות צרכן נבון