לי יש מעבד 720 מהסדרה החדשה, אני מפעיל אותו בקירור פסיבי, עובד מצויין ולא מתחמחם, אבל יחד עם זאת, אני לא מצליח להריץ אליו את XBMC בצורה חלקה.
חקרתי קצת את הנושא, מסתבר אפילו שהמעבד שאתה רוצה לא מספק וזה בגלל ש xbmc לא עובד טוב עם ati3200 יותר נכון לא עובד כלל, בקיצור מה שאני אומר שאתה צריך להשקיע כסף בכרטיס מסך טוב של המתחרה ולא על מעבד
למישהו פה יש את המעבד פנום Q9850 של AMD?
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אתה טוען שאם אשים למשל 9500 של נבידיה, סיכוי גבוה ש XBMC ירוץ חלק?shaloml כתב:לי יש מעבד 720 מהסדרה החדשה, אני מפעיל אותו בקירור פסיבי, עובד מצויין ולא מתחמחם, אבל יחד עם זאת, אני לא מצליח להריץ אליו את XBMC בצורה חלקה.
חקרתי קצת את הנושא, מסתבר אפילו שהמעבד שאתה רוצה לא מספק וזה בגלל ש xbmc לא עובד טוב עם ati3200 יותר נכון לא עובד כלל, בקיצור מה שאני אומר שאתה צריך להשקיע כסף בכרטיס מסך טוב של המתחרה ולא על מעבד...
בהחלט,
אני בדיוק כמוך חשבתי שהחלפת המעבד ומעבד חזק יותר תפתור לי את בעיית הנגינה של XBMC
אבל מסתבר שטעיתי , בעבר לפני כחודש היה לי מעבד 5200 שנחשב לסביר למדיה סנטר עם מפרט דומה מאוד לשלך. ואז החלפתי ל 720 בתקווה שכל בעיות הנגינה יפתרו, אבל מסתבר שטעיתי, לא הורגש כלל שיפור ביצועים פרט לעליית הנקודות בויסטה
.
ממחקר קטן שביצעתי, מסתבר שעיקר הבעיה היא דבקה ב hd3200 שלא נתמך כלל ב XBMC ולכן בזמן נגינה של תכנים ת XBMC מתנגן כמעט קבוע ב 100% CPU. מה עוד ש XBMC אינו מנצל את ייתר הליבות ועובד על ליבה אחת.
צירפתי POST שמסביר את הבעיה של הכרטיס מסך
http://xbmc.org/forum/showthread.php?t=51946
להערכתי XBMC עובד טוב יותר בתצורת אנטל ועובד טוב יותר עם כרטיס מסך של NVIDIA.
ולכן שווה לשמוע תגובות של חברי הפורום על עבודה עם 9500 ו XBMC.
אני בדיוק כמוך חשבתי שהחלפת המעבד ומעבד חזק יותר תפתור לי את בעיית הנגינה של XBMC
אבל מסתבר שטעיתי , בעבר לפני כחודש היה לי מעבד 5200 שנחשב לסביר למדיה סנטר עם מפרט דומה מאוד לשלך. ואז החלפתי ל 720 בתקווה שכל בעיות הנגינה יפתרו, אבל מסתבר שטעיתי, לא הורגש כלל שיפור ביצועים פרט לעליית הנקודות בויסטה
ממחקר קטן שביצעתי, מסתבר שעיקר הבעיה היא דבקה ב hd3200 שלא נתמך כלל ב XBMC ולכן בזמן נגינה של תכנים ת XBMC מתנגן כמעט קבוע ב 100% CPU. מה עוד ש XBMC אינו מנצל את ייתר הליבות ועובד על ליבה אחת.
צירפתי POST שמסביר את הבעיה של הכרטיס מסך
http://xbmc.org/forum/showthread.php?t=51946
להערכתי XBMC עובד טוב יותר בתצורת אנטל ועובד טוב יותר עם כרטיס מסך של NVIDIA.
ולכן שווה לשמוע תגובות של חברי הפורום על עבודה עם 9500 ו XBMC.