MaxHD - אכזבה. ערוצים רגילים נראים נורא!
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
DC בלק זה חוסם מתח ישיר לצלחת . ולא הלופ המדובר . זה לא מנתק את הסיכוך מהארקה . רק לא נותן למתח של הממיר לצאת . כיא אים יש סליל בדרך זה מקצר את המתח . ולא את מתח החילופין
רק הטכנאי קרמר
גם לי יש את Q91 וגם אני שדרגתי MAX הרגיל לMAXHD
זו בדיוק אותה הרגשה שהייתה לי. כאשר חיברתי את הממיר MAXHD דרך הרסיבר, הבעיה נפתרה ואני די מרוצה מהאיכות של SDסוף כל סוף הגיעו אלי הבוקר מיס והחליפו את הMAX ב-MaxHD. הטלוויזיה היא סמסונג 42Q91 וחיבורו לי ב-HDMI.
ערוצי ה-HD נראים מצויין, אבל גיליתי שהערוצים הרגילים נראים עכשיו פשוט מזעזע....
אתה יכול בבקשה לפרט, איך אתה חיברתה את הממיר MAXHD דרך הרסיבר?kobil כתב:גם לי יש את Q91 וגם אני שדרגתי MAX הרגיל לMAXHDזו בדיוק אותה הרגשה שהייתה לי. כאשר חיברתי את הממיר MAXHD דרך הרסיבר, הבעיה נפתרה ואני די מרוצה מהאיכות של SDסוף כל סוף הגיעו אלי הבוקר מיס והחליפו את הMAX ב-MaxHD. הטלוויזיה היא סמסונג 42Q91 וחיבורו לי ב-HDMI.
ערוצי ה-HD נראים מצויין, אבל גיליתי שהערוצים הרגילים נראים עכשיו פשוט מזעזע.......
כנראה שבעיה באי התאמה בין MAXHD לבין מעבד תמונה של Q91 .evgenyv כתב:אתה יכול בבקשה לפרט, איך אתה חיברתה את הממיר MAXHD דרך הרסיבר?kobil כתב:גם לי יש את Q91 וגם אני שדרגתי MAX הרגיל לMAXHDזו בדיוק אותה הרגשה שהייתה לי. כאשר חיברתי את הממיר MAXHD דרך הרסיבר, הבעיה נפתרה ואני די מרוצה מהאיכות של SDסוף כל סוף הגיעו אלי הבוקר מיס והחליפו את הMAX ב-MaxHD. הטלוויזיה היא סמסונג 42Q91 וחיבורו לי ב-HDMI.
ערוצי ה-HD נראים מצויין, אבל גיליתי שהערוצים הרגילים נראים עכשיו פשוט מזעזע..........
חיברתי את הMAXHD לרסיבר , על מנת שהרסיבר יבצע את העיבוד תמונה במקום הQ91 וקיבלתי תוצאות יפות
יש לי HK AVR255
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
קרמר, מרבית הבעיות של ground loop כיום זה בגלל טכנאי יס ששוכחים להכניס dc block.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
אדון מנהל ground loop זה בעיות הארקה שנוצרות בממירים של הוט . כאשר מחברים מערכת או מחשב לממיר .
הממיר מקבל הארקה פעמים ויש הפרשי מתח . פעם הארקה של הוט שזה מהשכונה . ופעם זה הארקה של הבית . וזה מיצר הם על התמונה בצורת פסים כהים על המגבר וזימזום ברמקול . ביס זה לא קורה . כי הארקה היא מהביניין
ואין הפרשי מתח בין הארקות
על הממירים של יס מרכיבים חוסם DC . מה זה חוסם DC ? כול ממיר צלחות ולא משנה אים זה ממיר רגיל או יס . הוא שולחת לצלחת 18VDC להפעלת הראש שבצלחת . הרשת של יס בביניין לא צריכה מתח של 18VDC אז חוסמים את זה . כי ליפעמים המפצלים בחוץ לא בנויים למתח DC . הם מקצרים את המתח . והאות בנוי מתדר AC
שלא מיתקצר .
מינוי בודד של יס . המתח משמש לו להפעלת הצלחת . לכן לא שמים חוסם של DC . בבניין גדול הצלחת מקבלת מתח DC מספק שנימצא בגג
הממיר מקבל הארקה פעמים ויש הפרשי מתח . פעם הארקה של הוט שזה מהשכונה . ופעם זה הארקה של הבית . וזה מיצר הם על התמונה בצורת פסים כהים על המגבר וזימזום ברמקול . ביס זה לא קורה . כי הארקה היא מהביניין
ואין הפרשי מתח בין הארקות
על הממירים של יס מרכיבים חוסם DC . מה זה חוסם DC ? כול ממיר צלחות ולא משנה אים זה ממיר רגיל או יס . הוא שולחת לצלחת 18VDC להפעלת הראש שבצלחת . הרשת של יס בביניין לא צריכה מתח של 18VDC אז חוסמים את זה . כי ליפעמים המפצלים בחוץ לא בנויים למתח DC . הם מקצרים את המתח . והאות בנוי מתדר AC
שלא מיתקצר .
מינוי בודד של יס . המתח משמש לו להפעלת הצלחת . לכן לא שמים חוסם של DC . בבניין גדול הצלחת מקבלת מתח DC מספק שנימצא בגג
רק הטכנאי קרמר
kobil, אני מעודד ממה שאתה אומר, כי זה מצביע על כיוון לפתרון, ואני באמת שוקל ללכת על ה-AVR255.kobil כתב: כנראה שבעיה באי התאמה בין MAXHD לבין מעבד תמונה של Q91 .
חיברתי את הMAXHD לרסיבר , על מנת שהרסיבר יבצע את העיבוד תמונה במקום הQ91 וקיבלתי תוצאות יפות
יש לי HK AVR255...
יש לי שאלה שאולי אתה תוכל לענות עליה - האם לAVR יש יכולת של HDMI Passthrough - הכוונה, האם כשאתה מכבה את המגבר, הוא עדיין מעביר אות לטלוויזיה?
תודה
לא .אין לו HDMI Passthrough אבל זה ממש לא קריטי בשבילי כי אני לא אוהב לשמוע דרך רמקולים של הטלוויזיהדרדסבא כתב:kobil, אני מעודד ממה שאתה אומר, כי זה מצביע על כיוון לפתרון, ואני באמת שוקל ללכת על ה-AVR255.kobil כתב: כנראה שבעיה באי התאמה בין MAXHD לבין מעבד תמונה של Q91 .
יש לי HK AVR255...
יש לי שאלה שאולי אתה תוכל לענות עליה - האם לAVR יש יכולת של HDMI Passthrough - הכוונה, האם כשאתה מכבה את המגבר, הוא עדיין מעביר אות לטלוויזיה?
תודה...
סליחה חבר'ה, אבל זו לא חוצפה שאני צריך לשלם עוד 3000 ש"ח לרסירבר כדי לקבל התמונה נורמלית? לא מספיק שאני משלם 300 ש"ח כל חודש ליס כדי לקבל יחס טוב? לא קניתי את הטלויזיה שלי בשוק האמריקאי, אלא כאן, בארץ. יש עוד המון לקוחות כמוני ליס.דרדסבא כתב:kobil, אני מעודד ממה שאתה אומר, כי זה מצביע על כיוון לפתרון, ואני באמת שוקל ללכת על ה-AVR255.kobil כתב: כנראה שבעיה באי התאמה בין MAXHD לבין מעבד תמונה של Q91 .
יש לי HK AVR255...
תודה...
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אצלי היתה בעיית GROUND LOOP ב YES שנפתרה באמצעות איזולטור ליד הממיר הבעייתי.
יש לציין שהבעיה הורגשה רק בפלזמה Q91 , ובפלזמה השניה שלי של LG לא הורגשה בעיה זו.
יש לציין שהבעיה הורגשה רק בפלזמה Q91 , ובפלזמה השניה שלי של LG לא הורגשה בעיה זו.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
אולי בעייה הזות גם אצלי? מה הסימנים? מחר באה אלי טכנאי מיסeyalsha כתב:אצלי היתה בעיית GROUND LOOP ב YES שנפתרה באמצעות איזולטור ליד הממיר הבעייתי.
יש לציין שהבעיה הורגשה רק בפלזמה Q91 , ובפלזמה השניה שלי של LG לא הורגשה בעיה זו....