MaxHD - אכזבה. ערוצים רגילים נראים נורא!

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #21 

DC בלק זה חוסם מתח ישיר לצלחת . ולא הלופ המדובר . זה לא מנתק את הסיכוך מהארקה . רק לא נותן למתח של הממיר לצאת . כיא אים יש סליל בדרך זה מקצר את המתח . ולא את מתח החילופין
רק הטכנאי קרמר

kobil
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 631
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #22 

גם לי יש את Q91 וגם אני שדרגתי MAX הרגיל לMAXHD
סוף כל סוף הגיעו אלי הבוקר מיס והחליפו את הMAX ב-MaxHD. הטלוויזיה היא סמסונג 42Q91 וחיבורו לי ב-HDMI.
ערוצי ה-HD נראים מצויין, אבל גיליתי שהערוצים הרגילים נראים עכשיו פשוט מזעזע.
...
זו בדיוק אותה הרגשה שהייתה לי. כאשר חיברתי את הממיר MAXHD דרך הרסיבר, הבעיה נפתרה ואני די מרוצה מהאיכות של SD

evgenyv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #23 

kobil כתב:גם לי יש את Q91 וגם אני שדרגתי MAX הרגיל לMAXHD
סוף כל סוף הגיעו אלי הבוקר מיס והחליפו את הMAX ב-MaxHD. הטלוויזיה היא סמסונג 42Q91 וחיבורו לי ב-HDMI.
...
זו בדיוק אותה הרגשה שהייתה לי. כאשר חיברתי את הממיר MAXHD דרך הרסיבר, הבעיה נפתרה ואני די מרוצה מהאיכות של SD
...
אתה יכול בבקשה לפרט, איך אתה חיברתה את הממיר MAXHD דרך הרסיבר?

kobil
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

evgenyv כתב:
kobil כתב:גם לי יש את Q91 וגם אני שדרגתי MAX הרגיל לMAXHD
...
...
אתה יכול בבקשה לפרט, איך אתה חיברתה את הממיר MAXHD דרך הרסיבר?
...
כנראה שבעיה באי התאמה בין MAXHD לבין מעבד תמונה של Q91 .
חיברתי את הMAXHD לרסיבר , על מנת שהרסיבר יבצע את העיבוד תמונה במקום הQ91 וקיבלתי תוצאות יפות
יש לי HK AVR255

evgenyv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #25 

לי יש HK AVR2500 , אבל אין לו כניסה HDMI. ל HK AVR255 יש כניסה HDMI או שאתה משתמש בכניסה אחרת?

kobil
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #26 

יש לי 3 כניסות HDMI

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #27 

קרמר, מרבית הבעיות של ground loop כיום זה בגלל טכנאי יס ששוכחים להכניס dc block.

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #28 

אדון מנהל ground loop זה בעיות הארקה שנוצרות בממירים של הוט . כאשר מחברים מערכת או מחשב לממיר .
הממיר מקבל הארקה פעמים ויש הפרשי מתח . פעם הארקה של הוט שזה מהשכונה . ופעם זה הארקה של הבית . וזה מיצר הם על התמונה בצורת פסים כהים על המגבר וזימזום ברמקול . ביס זה לא קורה . כי הארקה היא מהביניין
ואין הפרשי מתח בין הארקות

על הממירים של יס מרכיבים חוסם DC . מה זה חוסם DC ? כול ממיר צלחות ולא משנה אים זה ממיר רגיל או יס . הוא שולחת לצלחת 18VDC להפעלת הראש שבצלחת . הרשת של יס בביניין לא צריכה מתח של 18VDC אז חוסמים את זה . כי ליפעמים המפצלים בחוץ לא בנויים למתח DC . הם מקצרים את המתח . והאות בנוי מתדר AC
שלא מיתקצר .

מינוי בודד של יס . המתח משמש לו להפעלת הצלחת . לכן לא שמים חוסם של DC . בבניין גדול הצלחת מקבלת מתח DC מספק שנימצא בגג
רק הטכנאי קרמר

דרדסבא פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #29 

kobil כתב: כנראה שבעיה באי התאמה בין MAXHD לבין מעבד תמונה של Q91 .
חיברתי את הMAXHD לרסיבר , על מנת שהרסיבר יבצע את העיבוד תמונה במקום הQ91 וקיבלתי תוצאות יפות
יש לי HK AVR255
...
kobil, אני מעודד ממה שאתה אומר, כי זה מצביע על כיוון לפתרון, ואני באמת שוקל ללכת על ה-AVR255.
יש לי שאלה שאולי אתה תוכל לענות עליה - האם לAVR יש יכולת של HDMI Passthrough - הכוונה, האם כשאתה מכבה את המגבר, הוא עדיין מעביר אות לטלוויזיה?

תודה

kobil
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #30 

דרדסבא כתב:
יש לי HK AVR255
...
kobil, אני מעודד ממה שאתה אומר, כי זה מצביע על כיוון לפתרון, ואני באמת שוקל ללכת על ה-AVR255.
יש לי שאלה שאולי אתה תוכל לענות עליה - האם לAVR יש יכולת של HDMI Passthrough - הכוונה, האם כשאתה מכבה את המגבר, הוא עדיין מעביר אות לטלוויזיה?

תודה
...
לא .אין לו HDMI Passthrough אבל זה ממש לא קריטי בשבילי כי אני לא אוהב לשמוע דרך רמקולים של הטלוויזיה

evgenyv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #31 

דרדסבא כתב:
יש לי HK AVR255
...

תודה
...
סליחה חבר'ה, אבל זו לא חוצפה שאני צריך לשלם עוד 3000 ש"ח לרסירבר כדי לקבל התמונה נורמלית? לא מספיק שאני משלם 300 ש"ח כל חודש ליס כדי לקבל יחס טוב? לא קניתי את הטלויזיה שלי בשוק האמריקאי, אלא כאן, בארץ. יש עוד המון לקוחות כמוני ליס.

eyalsha
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
שם מלא: eyalsha
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #32 

אצלי היתה בעיית GROUND LOOP ב YES שנפתרה באמצעות איזולטור ליד הממיר הבעייתי.
יש לציין שהבעיה הורגשה רק בפלזמה Q91 , ובפלזמה השניה שלי של LG לא הורגשה בעיה זו.
SONY 65" KD-65XE9005

למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK

evgenyv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #33 

eyalsha כתב:אצלי היתה בעיית GROUND LOOP ב YES שנפתרה באמצעות איזולטור ליד הממיר הבעייתי.
יש לציין שהבעיה הורגשה רק בפלזמה Q91 , ובפלזמה השניה שלי של LG לא הורגשה בעיה זו.
...
אולי בעייה הזות גם אצלי? מה הסימנים? מחר באה אלי טכנאי מיס

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”