הכי אהבתי את "ההפרטה של המאבטח"
פולישוק - סידרה נהדרת
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אני חייב לציין שגם אני נהנה מכול רגע, לדעתי אחת ההברקות של השנה, בתחלה חשבתי שזו הולך להיות בזבוז זמן, אבל אני מוצא את עצמי מתגלגל מצחוק כול פרק מחדש.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
תוכנית מצוינת 
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
סידרה שנונה עים ליהוק שחקנים מצויין ומיוחד ששון גבי רב הכישרונות שמיתמודד ניפלא עים התפקיד היותר קומי בהשוואה לביקור התיזמורת הבלתי נישכח
שם הוא עושה דמות עים הבעות ומישחק בפרטי פרטים מקרו ומיקרו ברמה שלא תאמן ועוד לאור העובדה שהוא שחקן תיאטרון ועל הבמה זה הפוך מולויזיה וקולנוע שם הכל הופך להיות מוקצן ומוגדל בכוונה.
שחק מדהים.
שם הוא עושה דמות עים הבעות ומישחק בפרטי פרטים מקרו ומיקרו ברמה שלא תאמן ועוד לאור העובדה שהוא שחקן תיאטרון ועל הבמה זה הפוך מולויזיה וקולנוע שם הכל הופך להיות מוקצן ומוגדל בכוונה.
שחק מדהים.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.