נו באמת, נראה לך שמישהו שכותב את המודעות הוא קופירייטר מקצועי. תתעללם מהמודעה ותתמקד במוצר ובמחיר שלו.Avi_h כתב:תודה על הלינקים.
אני מתרחק באופן אוטומטי ממודעות שרשום בהם "אגדי"![]()
יאיר,
כרגע אין ממש מערכת. יש רמקולים סבבי והשאר סברס כאשר המטרה העיקרית היא סטריאו.
אני צריך להמשיך אבל אני מתחיל להפנים שלא משנה לאן אלך ההגברה\הנגן יעכבו אותי עד שאשדרג את שניהם יחד.
כרגע זה לא אפשרי ואני מקציב 2-3K גג לפריט שיתן הכי הרבה שיפור.
אני רוצה להתחיל ממשהו כי אני לא רואה תקציב של 10K מחכה לי לשדרוג כולל....
שדרוג הגברה? מפרט בפנים
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
- danlior
- חבר מכור קשה

לזה בדיוק רמזתי, ממש לא שטויות. רק לא לשכוח להשקיע באינטרקונקטים סבירים על מנת לחבר את ה-CD לאינטגרייטד. לפחות 400 ש"ח.Avi_h כתב:צץ במוחי הקט רעיון:
האם קניית המרנץ CD (מחיר באיזור ה500) + האודיולאב ב2000 +- יהיה בסיס טוב יותר לעבוד איתו או שחבל לשחק בשטויות?...
ודרך אגב, לא הייתי פוסל את הפיוניר. אין קשר בינו לבין מגברי המיקי-מאוס שפיוניר שמה ברסיברים ק"ב שלה.
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 21/06/2009 2:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- danlior
- חבר מכור קשה

נכון, אך חדש יותר זה ממש לא אומר טוב יותר. דווקא ה-6000 נראה יותר מבטיח. הנה כתבת מבחן עליו:Avi_h כתב:שאלת תם נוספת לגבי 2 המרנצים, יש את ה5400 וה6000. ה5400 נראה דגם חדש יותר. האם כך הדבר?...
http://www.tnt-audio.com/sorgenti/marantz6000_e.html
לא נראה לי שבתקציב הזה תצליח למצוא משהו טוב יותר. ואני שוב אומר, לא לשכוח להשקיע סכום קרוב באינטרקונקטים אחרת חבל על כל העניין.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
דעתי שונה.danlior כתב: ואני שוב אומר, לא לשכוח להשקיע סכום קרוב באינטרקונקטים אחרת חבל על כל העניין....
בדרך כלל, הבדלי האיכות בין כבלי חיבור מתבטאת במערכות בעלות רמת פירוט התחלתית מסוימת. יש לי ספק אם במערכת כזאת יישמעו הבדלים בין כבלי חיבור שונים, או שהשקעה בהם תהיה מוצדקת.
תמיד אפשר לנסות.
בכל מקרה חשוב לנסות רכיבים במערכת, טרם הקנייה הסופית.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אבי שלום
הייתי באותם לבטים לגבי סדר שדרוג.
במקום מגבר קולנוע ביתי YAMAHA 495 חיברתי תחילה CD פשוט למגבר משולב AUDIOLAB 8000LX
ולרמקולים רצפתיים של מורלUSA.
השינוי דרמטי בכל הפרמטרים ומשמעותי יותר כולל נסיון עם מקורות איכותיים שהיו צריכים לעלות הרבה יותר מהמגבר.
מגבר ששווה כל גרוש. כמוהו ה- 8000A או 8000S החדיש יותר.
תשתמש ב- PRE OUT של הדנון. האודיולאב יכול לשמש גם כפוור/משולב ופרה לבחירתך.
בהמשך תוכל להוסיף DAC איכותי אחרי המקור שלך ותהייה לך אופציה להשתמש בעוד מקור דיגיטלי כמו סטרימר.
או לחלופין לשדרג את ה- CD כמובן. (אח"כ)
לסיכום לדעתי- קודם מגבר משולב או פוור משורשר למגבר ק"ב. יתן את השיפור הניכר ביותר למחיר. כבלים סבירים הם גם השקעה טובה למחיר.
בהמשך הוספתי מעבד/פרה LEXICON והחגיגה בעיצומה.
הייתי באותם לבטים לגבי סדר שדרוג.
במקום מגבר קולנוע ביתי YAMAHA 495 חיברתי תחילה CD פשוט למגבר משולב AUDIOLAB 8000LX
ולרמקולים רצפתיים של מורלUSA.
השינוי דרמטי בכל הפרמטרים ומשמעותי יותר כולל נסיון עם מקורות איכותיים שהיו צריכים לעלות הרבה יותר מהמגבר.
מגבר ששווה כל גרוש. כמוהו ה- 8000A או 8000S החדיש יותר.
תשתמש ב- PRE OUT של הדנון. האודיולאב יכול לשמש גם כפוור/משולב ופרה לבחירתך.
בהמשך תוכל להוסיף DAC איכותי אחרי המקור שלך ותהייה לך אופציה להשתמש בעוד מקור דיגיטלי כמו סטרימר.
או לחלופין לשדרג את ה- CD כמובן. (אח"כ)
לסיכום לדעתי- קודם מגבר משולב או פוור משורשר למגבר ק"ב. יתן את השיפור הניכר ביותר למחיר. כבלים סבירים הם גם השקעה טובה למחיר.
בהמשך הוספתי מעבד/פרה LEXICON והחגיגה בעיצומה.