:מבולבל: טלפון סלולרי מומלץ לשימוש עם HTPC
סתם ככה כתרומה צנועה לדיון...
ברשותי נוקיה 5800, הוא לא מגיע עם כל הישומים שעסקיים שמגיעים עם ה e71, אבל כן אפשר להתקין את כולם עליו (חלק בתשלום חלק לא).
בקשר ל waze לדעתי הם עושים טעות ענקית עם הגרסא החדשה, אני מאמין שהם יאבדו הרבה משתמשים בצורה זו
ברשותי נוקיה 5800, הוא לא מגיע עם כל הישומים שעסקיים שמגיעים עם ה e71, אבל כן אפשר להתקין את כולם עליו (חלק בתשלום חלק לא).
בקשר ל waze לדעתי הם עושים טעות ענקית עם הגרסא החדשה, אני מאמין שהם יאבדו הרבה משתמשים בצורה זו
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
תסלחו לי שאני מנג'ס אבל אני חייב לספר למה לפי דעתי הנוקיה e90 טוב יותר מכל הטלפונים שהוזכרו (בשבילי לפחות)
אני משתמש בו "כבד" מאוד ב Gps עם תוכנת mcguider המצוינת (ללא שום תשלום חודשי).
יש בו תמיכה מלאה ל Gmail מיילים דרך exchange וגם כמובן gmail.
office מלא. quickoffice
zip
מצלמה לא רעה (2 מצלמות ...)
Pdf
ועוד מלא תוכנות חלקם בחינם חלקם בתשלום .
אחד הדברים שאני הכי אוהב בו שהוא קודם כל טלפון . עם מקשי מספרים בלבד וצג נוח ושימושי לפעולה זו.
פתיחה שלו (בסגנון של לפטופ) חושפת מסך עם רזלוציה של 352X800
רואים את כל האתרים (כולל פלאש) ללא שום בעיה ללא שום חיתוך ממש כמו במחשב (הגלילה היחידה היא למעלה למטה ולא ימינה שמאלה) הנתון בסוגריים הוא נתון חשוב , לא ראיתי עוד סלולרי שעובד כך.
היו לי המון מכשירים (של נוקיה htc Iphone) אין מכשיר עם נוחות דומה.
אישית אני לא אוהב מסכי מגע בסלולריים.
אני משתמש בו "כבד" מאוד ב Gps עם תוכנת mcguider המצוינת (ללא שום תשלום חודשי).
יש בו תמיכה מלאה ל Gmail מיילים דרך exchange וגם כמובן gmail.
office מלא. quickoffice
zip
מצלמה לא רעה (2 מצלמות ...)
ועוד מלא תוכנות חלקם בחינם חלקם בתשלום .
אחד הדברים שאני הכי אוהב בו שהוא קודם כל טלפון . עם מקשי מספרים בלבד וצג נוח ושימושי לפעולה זו.
פתיחה שלו (בסגנון של לפטופ) חושפת מסך עם רזלוציה של 352X800
רואים את כל האתרים (כולל פלאש) ללא שום בעיה ללא שום חיתוך ממש כמו במחשב (הגלילה היחידה היא למעלה למטה ולא ימינה שמאלה) הנתון בסוגריים הוא נתון חשוב , לא ראיתי עוד סלולרי שעובד כך.
היו לי המון מכשירים (של נוקיה htc Iphone) אין מכשיר עם נוחות דומה.
אישית אני לא אוהב מסכי מגע בסלולריים.
- uris
- מורעל האתר

קודם כל כי אני שונא מסכי מגע (בסלולרי)
רוב השימוש בסלולרי (לפחות 50 אחוז) זה שיחות . אח"כ כל השאר (שכבודם במקומם מונח והם חשובים מאוד)
e71 לטעמי נראה יותר cool ולא צעצוע לילדים, יש בו את כל הישומים שהוזכרו (ועוד המון אחרים להורדה ישירות מלינק בסלולרי)
רוב השימוש בסלולרי (לפחות 50 אחוז) זה שיחות . אח"כ כל השאר (שכבודם במקומם מונח והם חשובים מאוד)
e71 לטעמי נראה יותר cool ולא צעצוע לילדים, יש בו את כל הישומים שהוזכרו (ועוד המון אחרים להורדה ישירות מלינק בסלולרי)
זה נכון שה5800 יותר מזכיר צעצוע ויכול בהחלט לתפקד כאחד.
העניין הוא שאני צריך מכשיר שיכול לשלב ביניהם והמכשיר האולטימטיבי הוא בהחלט N97, שאני לא רוצה לשים עליו 4.5K.
עניין חשוב שלדעתי חשוב לציין הוא שאני בן 24. ככה שאני גם צריך את "השטויות"...
אבל לא מוכן להתפשר על הפיצ'רים העסקיים.
העניין הוא שאני צריך מכשיר שיכול לשלב ביניהם והמכשיר האולטימטיבי הוא בהחלט N97, שאני לא רוצה לשים עליו 4.5K.
עניין חשוב שלדעתי חשוב לציין הוא שאני בן 24. ככה שאני גם צריך את "השטויות"...
- uris
- מורעל האתר

שמע .. אחרי שכתבתי את ההודעה אז חשבתי לעצמי שגם לגיל ול"סטטוס" יש חשיבות...ואז ענית....אז בגילי המופלג (נושק ל 40) ובהתאם לטעמי ה e71 עדיף.
אבל אם אתה רוצה מכשיר "צעיר" יותר עם ישומים מתקדמים ואתה "בעד" מסך מגע , אז בהחלט 5800 הוא בחירה מתאימה ולא רעה בכלל.
אבל אם אתה רוצה מכשיר "צעיר" יותר עם ישומים מתקדמים ואתה "בעד" מסך מגע , אז בהחלט 5800 הוא בחירה מתאימה ולא רעה בכלל.
תראה... לי אישית אין נסיון בכלל עם סלולרי חכם. בזמן הצבא היה לי מכשיר שתקשרתי איתו וירטואלית דרך תוכנת מחשב שתפקד כמו טלפון נייד חכם. כשאני בעבודה אני גם צריך מכשיר חכם כלשהו בשביל לנהל את הזמן ואת המשאבים, כי בדרך כלל אני מאוד משקיע בעבודה (לצערי, יותר מידי). כיום, למרבה הצער, אני לא עובד בגלל מצב השוק.
ה-E71 נראה כמו מכשיר מאוד סולידי ובנוי ממש טוב. הכפתורים שלו מול המסך מגע לא מהווים מבחינתי שיקול מכיוון שאצטרך להתרגל לשניהם. מעבר לזה לדעתי השימוש יכול להיות זהה עם ההתאמות המתאימות. יתרון בולט לדעתי הוא מערכת ההפעלה החדישה יותר 6.3 לאומת 6.5 אשר הולכת להיות משותפת גם עם ה-N97.
ה-E71 נראה כמו מכשיר מאוד סולידי ובנוי ממש טוב. הכפתורים שלו מול המסך מגע לא מהווים מבחינתי שיקול מכיוון שאצטרך להתרגל לשניהם. מעבר לזה לדעתי השימוש יכול להיות זהה עם ההתאמות המתאימות. יתרון בולט לדעתי הוא מערכת ההפעלה החדישה יותר 6.3 לאומת 6.5 אשר הולכת להיות משותפת גם עם ה-N97.
האמת, אף פעם לא השתמשתי ב E71 ולכן אני לא יכול ממש להמליץ, מה גם שאני חושב שמסך מגע זה המצאת המאה ושלדעתי כל הפלאפונים צריכים להיות עם מסך מגע (מה שיקרה בסופו של דבר ואפילו תוך כמה שנים ספורות לדעתי) ולכן אני לא ממש הממליץ האובייקטיבי בנושא הזה.
אני אישית מאוד מרוצה ולדעתי האישית, אין שום פיצ'ר שאני צריך שלא יכול להיות מיושם בטלפון הזה, אם ברכישה של תוכנות צד שלישי, אם זה תוכנות חינמיות שרצות ברשת ואם זה בפיצ'רים שכבר מגיעים עם המכשיר.
נ"ב כבר קיימות כמה תוכנות בשוק שמייצרות מסך בית אלטרנטיבי שמציע את כל קיצורי הדרך שרק תרצה לכל פיצ'ר בטלפון ואני בטוח שעם הזמן תוכל למצוא כל מה שרק תוכל להעלות על דעתך.
אני אישית מאוד מרוצה ולדעתי האישית, אין שום פיצ'ר שאני צריך שלא יכול להיות מיושם בטלפון הזה, אם ברכישה של תוכנות צד שלישי, אם זה תוכנות חינמיות שרצות ברשת ואם זה בפיצ'רים שכבר מגיעים עם המכשיר.
נ"ב כבר קיימות כמה תוכנות בשוק שמייצרות מסך בית אלטרנטיבי שמציע את כל קיצורי הדרך שרק תרצה לכל פיצ'ר בטלפון ואני בטוח שעם הזמן תוכל למצוא כל מה שרק תוכל להעלות על דעתך.
אני בהחלט תומך בדעתך אסף.
זו הסיבה שאני ככל הנראה אלך על ה-5800.
אשמח לקבל ממך תוכנות מומלצות שהתקנת במכשירך ובמיוחד את WAZE במידה וזו גרסה ששומרת את המפות במכשיר!
ד"א, יצאה כבר גרסה מלאה של ה-QUICKOFFICE למסכי מגע כמו ה-5800?
תודה!
זו הסיבה שאני ככל הנראה אלך על ה-5800.
אשמח לקבל ממך תוכנות מומלצות שהתקנת במכשירך ובמיוחד את WAZE במידה וזו גרסה ששומרת את המפות במכשיר!
ד"א, יצאה כבר גרסה מלאה של ה-QUICKOFFICE למסכי מגע כמו ה-5800?
תודה!