תגובות לההנהלה - מכתב פתוח לנשות חובבי אודיו וקולנוע ביתי
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
אבל אני לא מחשבן-אני נכנס הביתה עם האקדח מהפורום ההוא נותן צרחה וכולם רועדים בפינות
אני מתיישב ליד השולחן,נותן מכה איומה על השולחן וצועק-אשה אוכל!!!!
ותוך שאני אוכל עם הידיים ומנגב במכנסיים הזוגה מחליפה דיסקים לפריץ-וולס לדבי-פרנק סינטרה
זה טוב לאיכול(ע)
אני מתיישב ליד השולחן,נותן מכה איומה על השולחן וצועק-אשה אוכל!!!!
ותוך שאני אוכל עם הידיים ומנגב במכנסיים הזוגה מחליפה דיסקים לפריץ-וולס לדבי-פרנק סינטרה
זה טוב לאיכול(ע)
אמן מייסר
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ומעניין לעניין באותו עניין :
אשמח לקבל מהמומחים כאן לעניני דיומא , מספר נימוקים משכנעים המתייחסים לשידרוג מוצדק ( ולא משנה מהו ) - מול ההנהלה
על הנימוקים להתייחס למצב בו השידרוג בוצע וזה הזמן להודיע להנהלה עליו ,
על הנימוקים להתייחס למצב בו השידרוג יבוצע , ויש להכין את הרקע לכך ולקבל אישור מוקדם מההנהלה לביצוע.
אני מודה לכם על ההתייחסות .
אשמח לקבל מהמומחים כאן לעניני דיומא , מספר נימוקים משכנעים המתייחסים לשידרוג מוצדק ( ולא משנה מהו ) - מול ההנהלה
על הנימוקים להתייחס למצב בו השידרוג יבוצע , ויש להכין את הרקע לכך ולקבל אישור מוקדם מההנהלה לביצוע.
אני מודה לכם על ההתייחסות .
רונן כתב:ומעניין לעניין באותו עניין :
אשמח לקבל מהמומחים כאן לעניני דיומא , מספר נימוקים משכנעים המתייחסים לשידרוג מוצדק ( ולא משנה מהו ) - מול ההנהלה![]()
אני מודה לכם על ההתייחסות ....
מצטרף לבקשה
הכתבה של עופר- ההנהלה
עופר תודה לך!
כתבת עבורנו את המילים בצורה שנונה מעניינת ואמיתית.
שלחתי מיידית להנהלה הבכירה. (אגב נאלצתי להחליף הנהלה כשזו טענה שפסנטר כנף??!!, רק עם הנהלה אחרת - אז בתור פקוד ממושמע הלפתי את ההנהלה).
עלי לאמר שהנהלה ליברלית נותנת כיף בקנייה ואחר כך בשימוש. יתרה מזו האחריות פתאם עוברת אלי (כמה כסף כדאי\צריך- ומצאתי שבשידרוג האחרון אני בחרתי ללכת על מוצרים במחצית המחיר).
בכל מקרה (כמו נעמי שמר) הצלחת לנסח את הקונצנזוס!!
כתבת עבורנו את המילים בצורה שנונה מעניינת ואמיתית.
שלחתי מיידית להנהלה הבכירה. (אגב נאלצתי להחליף הנהלה כשזו טענה שפסנטר כנף??!!, רק עם הנהלה אחרת - אז בתור פקוד ממושמע הלפתי את ההנהלה).
עלי לאמר שהנהלה ליברלית נותנת כיף בקנייה ואחר כך בשימוש. יתרה מזו האחריות פתאם עוברת אלי (כמה כסף כדאי\צריך- ומצאתי שבשידרוג האחרון אני בחרתי ללכת על מוצרים במחצית המחיר).
בכל מקרה (כמו נעמי שמר) הצלחת לנסח את הקונצנזוס!!
אני מודה שזה אתגר מעניין אם כי אינני יכול להעיד על אפקטיביות של טיעון כזה או אחר.רונן כתב:ומעניין לעניין באותו עניין :
אשמח לקבל מהמומחים כאן לעניני דיומא , מספר נימוקים משכנעים המתייחסים לשידרוג מוצדק ( ולא משנה מהו ) - מול ההנהלה![]()
אני מודה לכם על ההתייחסות ....
ראשית ולפני הכל יש לוודא שהתקציב המשפחתי מממן גם תחביבים/הוצאות של ההנהלה כגון: קוסמטיקה, מספרה, מספר תיקים/נעליים/חליפות/מעילים/אביזרי אופנה אחרים שיכולים להספיק למחלקה/גדוד של נשים.
הרי ברור ומובן שהקניות הללו לא נועדו לספק צורך אמיתי אלא נועדו לספק צורך של חווית קנייה/התחדשות וכו'.
תחת הנחה זו אפשר להמשיך שגם לנו, הגברים, יש צורך בחווית קנייה שנועדה לספק צרכים שלנו בהתאם לתחביבים של כל אחד. חשוב להדגיש את הלגיטימיות של הקניות של ההנהלה ובהתאמה את הלגיטימיות של הקניות שלנו.
נימוקים למצב שבו השדרוג בוצע:
- היתה מכירת חיסול לא נורמלית ובמחיר הזה תמיד אוכל למכור אותו ביד 2 - זה אמור להיות טיעון מנצח.
- זו הייתה הזדמנות בלתי חוזרת. מדובר בפריט נדיר ובאיכות יוצאת דופן. זה אמור לתת מענה למספר שנים אלא אם יהיה שינוי מהותי בפורמטים עתידיים. תגובה צפויה תהיה : " אז כל פעם שיהיו פורמטים חדשים תחליף את הציוד היקר? תקנה ביוקר ותמכור בזול?" תשובה:" וכל שנה שיש אופנה חדשה חייבים לרכוש מלתחה? ואפילו לא מקבלים כלום על המלתחה הקודמת...".
- אין לי צורך לחכות עד שאהיה בן 80 . היום, כשאני עוד שומע היטב ורואה היטב, אני יכול להנות מזה. זה מרגיע אותי ונותן לי נחת רוח.
נימוקים למצב שבו השדרוג יבוצע:
כל מה שנאמר לעיל בתרחיש הקודם בוודאי תקפים גם כאן רק במקום להתשתמש בלשון עבר יש להשתמש בלשון הווה.
- הולך להיות סייל לא-נורמלי וברור שמחירים יעלו לאחר מכן. חבל לפספס וממילא המגבר הנוכחי כבר לא תומך בפורמטים החדשים וכו'.
- הדגמים עומדים להתחלף והמחירים של הדגמים החדשים יעלו הרבה יותר. אין צורך לשלם על דגם הכי חדש. אפשר להסתפק בדגם שעומד להיות מוחלף וכעת הוא במחיר אטרקטיבי. חבל לפספס. (מוכר לי מסייל של מסכים דקים).
- הדגמים עומדים להתחלף ואז לא אקבל על הציוד שלי מחיר טוב. עדיף למכור אותו כעת, כאשר הוא עדיין נחשב ואפשר לקבל עליו מחיר טוב , להמתין זמן מה ואז לרכוש משהו חדש.
מקווה שעזרתי או פתחתי פתח לרעיונות בכיוון.
אגב, רונן, מה לגבי הבדיקה שרצית לעשות איך נשמע פורמט חדש ב HDMI לעומת פענוח בנגן והעברה למגבר שלא תומך ב HDMI ? הנה דגומא לציוד (מגבר ק"ב) שלא נמכר בזמן ועכשיו תקבל עליו מחיר נמוך.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני כנראה בר מזל אז שאשתי ממש, אבל ממש לא מתעניינת באף פריט שהזכרת פה..יש לוודא שהתקציב המשפחתי מממן גם תחביבים/הוצאות של ההנהלה כגון: קוסמטיקה, מספרה, מספר תיקים/נעליים/חליפות/מעילים/אביזרי אופנה אחרים שיכולים להספיק למחלקה/גדוד של נשים....
המסקנה שלי ממה שנכתב זה פשוט לא לקנות דברים שמתיישנים אחרי כמה שנים, אלא לשים את הכסף ברכיבים מבוססי טכנולוגיה יציבה יותר - שככה זה לרוב בהיי-אנד
לשיטתך, אתה אמור להיות עדיין עם טלביזיה CRT כי הרי הפלזמה הוכרזה כטכנולוגיית האתמול, ה LED עדיין לא מסחרי וה LCD צפוי להכחד כאשר ה LED יהיה מסחרי. אז אין כרגע מסך מבוסס טכנולוגיה יציבה לפי הגדרתך ולכן נגזר עליך להשאר עם CRT ....michael123 כתב:אני כנראה בר מזל אז שאשתי ממש, אבל ממש לא מתעניינת באף פריט שהזכרת פה..יש לוודא שהתקציב המשפחתי מממן גם תחביבים/הוצאות של ההנהלה כגון: קוסמטיקה, מספרה, מספר תיקים/נעליים/חליפות/מעילים/אביזרי אופנה אחרים שיכולים להספיק למחלקה/גדוד של נשים....![]()
המסקנה שלי ממה שנכתב זה פשוט לא לקנות דברים שמתיישנים אחרי כמה שנים, אלא לשים את הכסף ברכיבים מבוססי טכנולוגיה יציבה יותר - שככה זה לרוב בהיי-אנד...
האם הבנתי נכון?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
שוק הוידאו זה משהו אחר, אני התיחסתי לאודיו אם שמת לב.
ודווקא כאשר אני כן קונה מסך, אני קונה את הטכנולוגיה החדשה בד"כ שתחזיק הרבה שנים.
לא בא לי להחליף כל כמה שנים שום דבר
ודווקא כאשר אני כן קונה מסך, אני קונה את הטכנולוגיה החדשה בד"כ שתחזיק הרבה שנים.
לא בא לי להחליף כל כמה שנים שום דבר