אני בדיכאון, שוקל לעבור ל Presam22 כתב:עפר,
כאן זה כבר לא יהיה סמל סטטוס
זה יהיה תלבושת אחידה...
האייפון יימכר בישראל - ברשתות פלאפון ופרטנר, וב iDigital
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Truejoker,
1. כנס לוויקיפדיה תחת הערך סרקזם. חפש גם לפי ערך הומור. ..
2. לפי העדויות, הפרה כולל ממשק מתקדם יותר מהאייפון. אני לא רואה אותו כסמל סטטוס. הוא תוקף את החסרון הגדול ביותר של האייפון -מעבר מהיר בין אפיקציות.
2. לפי העדויות, הפרה כולל ממשק מתקדם יותר מהאייפון. אני לא רואה אותו כסמל סטטוס. הוא תוקף את החסרון הגדול ביותר של האייפון -מעבר מהיר בין אפיקציות.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
1 - ציטוט מהערך שהוזכר "בעברית נפוץ הבלבול בין אירוניה (צחוק הגורל), ציניות (חוסר אמון בטוב לבם של אנשים) וסרקזם (אמירת דבר והתכוונות להיפוכו)."oferlaor כתב:Truejoker,
2. לפי העדויות, הפרה כולל ממשק מתקדם יותר מהאייפון. אני לא רואה אותו כסמל סטטוס. הוא תוקף את החסרון הגדול ביותר של האייפון -מעבר מהיר בין אפיקציות....
2 - נכון , אבל לפי הביקורת שהובר נתן , זה מיועד יותר לאלו שהיו חייבים מחשב כף יד ועכשיו קיבלו סמארטפון שדומה לו . אלו שהתרגלו לאייפון אני מניח שיצטרכו להתרגל לחדש
סביר להניח שהפרה יעלה יותר מהאייפון (גם כשתיקח חבילה , במיוחד אם לא תהיה EARLY ADOPTER )
אפל דורשת מהחברות חלק מהתמורה על התעבורה (עד כמה שידוע לי), אז או שיסבסדו את זה כדי להשיג נפח 0בלי חבילות מרתיעות מידי ), או שהן הולכות להפסיד יותר כסף
dizingof כתב:רציתי להרשם.. אבל יש פה ניסיון ניצול של ההתלהבות מהמוצר לרפד את רשימת המכותבים של אורנג' לקבלתride כתב:בעמוד הראשי של אתר אורנג, יש כבר לינק לרישום מוקדם למתעניינים במכשיר...
דברי פירסום (SPAM) - מהם ומשותפים עיסקיים ... לאימייל שלך בSMS וכו...
קראו את האותיות הקטנות:
אני מסכים לקבל הצעות שיווקיות ופרסומות מפרטנר (של פרטנר ושל שותפים עסקיים) כדי להתעדכן במתנות, בהטבות ובמבצעים באמצעות – sms, חייגן, דואר אלקטרוני
לא תודה....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3742202,00.html