סקין Dizingof החדש - 6/11/2009 - למוביג'וקבוקס 1.5 YAMJ
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
קורה פה משהו מוזר.. ברגע שאני מפעיל את הפלאג בצורה רגילה כלומר ע"יי הקלקה על My_YAMJ.cmd אני מקבל את התפריטים והפוסטרים בעיברית אבל אם אני עושה את זה דרך MYIHOME אז אני מקבל הכל באנגלית ולא רק זה אלא שגם איכשהו תוכנת MYIHOME משנה את קובץ ה PROPERTIES! (משאירה רק את השורות ללא ה #)
נתקלת בתופעה כזאת דיזינגוף?
נתקלת בתופעה כזאת דיזינגוף?
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
שאלה בבקשה.
היו לי לאחרונה המון בעיות לתוכנה. ( נתקעת לאחר זמן רב )
לפעמים על סרט אחד, לפעמים על סדרה.
הכנסתי את הקוד של אתר סרטים איפה שצריך להכניס והכל מוגדר כרגיל. כמו אצל כולם ( למעט זה שאני מעלה גם כתוביות לאתר OPENSUBTITLE )
עכשיו מה ששמתי לב זה כך:
אם אני לא רוצה לקבל את התקציר מסרטים, פתאום כל התהליך טס!!! מה שלקח נאמר 7 דקות מתבצע בשתי דקות לצורך העניין.
האם אני צודק בעניין?
ואם כן, ולא מעניינים אותי התקצירים אלא רק התמונות בעברית, איזה פרמטר אני צריך לשנות?
הכנסתי את הקוד של אתר סרטים איפה שצריך להכניס והכל מוגדר כרגיל. כמו אצל כולם ( למעט זה שאני מעלה גם כתוביות לאתר OPENSUBTITLE )
עכשיו מה ששמתי לב זה כך:
אם אני לא רוצה לקבל את התקציר מסרטים, פתאום כל התהליך טס!!! מה שלקח נאמר 7 דקות מתבצע בשתי דקות לצורך העניין.
האם אני צודק בעניין?
ואם כן, ולא מעניינים אותי התקצירים אלא רק התמונות בעברית, איזה פרמטר אני צריך לשנות?
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
זו לא פעם ראשונה שדיזינגוף מתנהג בגסות רוח למנהלים.ממה שהבנתי דיזינגוף נחסם ע"י המנהלים ולא פרש....
אני אישית מאוד מחבב את הבחור אבל לעיתים יש לו קטעים משונים!
למה לריב עם עופר? עופר אינו רב עם אף אחד! הוא לא אדם כזה.
ביקשו ממנו יפה לא לדבר בשפה כזו - והוא לא היה מוכן!
אז בשבילי זה - פרש!
אולי בשבילך זה נחסם.
אם היה מתנהג בהתאם לפורום - לא היה נחסם/פורש
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חבר'ה, מכיוון ש dizingof לא מסוגל להגיב על הדברים שנאמרים כאן, אני מבקש כי לא תדונו בעיניינו.
סובל מאותה הבעיה, מריץ את ה YAMJ ולפעמים נתקע...tobenary כתב:שאלה בבקשה.
עכשיו מה ששמתי לב זה כך:
האם אני צודק בעניין?
ואם כן, ולא מעניינים אותי התקצירים אלא רק התמונות בעברית, איזה פרמטר אני צריך לשנות?...
לא יודע לגבי פרמטר של תקצירים, אבל אני שיחקתי עם מספר התרדים שרצים והגעתי לאופטימלי (כלומר סיכוי שיתקע הכי נמוך) - אצלי זה על 4.