Huber כתב:
מה שכן - יריד לווח מחירים כזה אומר שבקרוב מאוד נתחיל לראות חדירה הרבה יות רמאסיבית של BD בשוק, אותו דבר בדיוק קרה שהנגני DVD חצו את רף ה 200 דולר ומטה. אני בטוח שאם היום היו משווקים את הדגם הזה ברשתות הגדולות ב 600 ש"ח היית מוצא פתאום הרבה יותר בתי אב בישראל עם נגני BD.
...
אני עדיין מהמר שזה לא יקרה.
צרכני ה HD ( עבורם המוצר אמור היה להיות רלוונטי ) מזמן כבר דילגו לשלב הבא ..
הנגנים האלו הגיעו מאוחר מדי לשוק.
ליאור
...
לדעתי אתה טועה. אם אני צריך להמר אז אין תחליף לבלו-ריי.
מה זה צרכני HD? ה-X% שהם early adopters? מה שמעניין זה מה יקרה שכל השוק ירצה ויצרוך HD? איך הם יצרכו אותו? עם סטרימרים? אין סיכוי. לאמריקאי הממוצע ידחפו בלו ריי ב-$60 בוול-מארט ודיסקים ב-$8 והוא יקנה כמו גדול, כי זה יהיה זול, פשוט וזהה מבחינה תפעולית ל-DVD הטוב והישן שהוא מכיר.
michael123, אם נעזוב רגע את מסעודה, לדעתי רב אנשים שיש להם מסכי HD בבית והתנסו בתוכן HD יוסיפו כם עוד 40 אחוז. לדעתי. אבל ברב המיקרים ההבדל במחיר לא כזה גדול אם אני זוכר נכון (אולי רק בכותרים ממש ממש חמים וחדשים).
Huber כתב:michael123, אם נעזוב רגע את מסעודה, לדעתי רב אנשים שיש להם מסכי HD בבית והתנסו בתוכן HD יוסיפו כם עוד 40 אחוז. לדעתי. אבל ברב המיקרים ההבדל במחיר לא כזה גדול אם אני זוכר נכון (אולי רק בכותרים ממש ממש חמים וחדשים).
...
נכון...
אבל כדי להלחם בפיראטיות הם צריכים להוריד מחירים.
הופעות חיות על בלו-ריי עולות בחנות כ-25$ (ויש יותר יקרות אף ב-35$), DVD זהה עולה כ-15-17$
וזה לא ניחוש שלי, אני קראתי רעיון עם אחד הראשים של SONY שאכן הם בכוונה שומרים על פלטפורמת DVD כדי לתמחר את BLU-RAY כפרמיום.
נכון להיום יש לי ספריית סרטים של בלוקבסטר ממש מתלת לבית, הם עדיין לא מחזיקים סרטי בלו-רי, אבל ביום שזה יהיה הסטנדרט אני אשמח לרדת ולהשכיר סרט לבחירתי ולא לראות את ה את ה TOP 10 של הוליווד ושאר המבחר המוגבל והמצוצמם שיש באתרי הורדות, שלא לדבר על הסיכוי לראות סרטים זרים או סרטי איכות.
מבחינתי, הורדה, סטרימר וכו' דורשים התעסקות כזו או אחרת, אני מעדיף לשלם 10-15 שקלים לסרט פעם בשבוע וזהו.
שאלה לכל מורידי הסרטים: מתי ראיתם לאחרונה סרט שנעשה מחוץ להוליווד? כזה שלא משופע במכות, אלימות, יריות וכו'.
נערך לאחרונה על ידי Adix ב 23/06/2009 0:03, נערך פעם 1 בסך הכל.