V 2009 עונה ראשונה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
פרק 12 סגר את העונה הראשונה.
הרגשה קצת יבשה, מפרק לפרק חיכיתי שמשהו יקרה, עימות גדול או משהו בסגנון. אפילו הסצנה של פיצוץ הביצים הייתה עלובה למדי. עם איך שהפרק נגמר, אני מקווה מאוד שעונה II תכיל הרבה מאוד אקשן (אך כנראה שהיא לא).
הרגשה קצת יבשה, מפרק לפרק חיכיתי שמשהו יקרה, עימות גדול או משהו בסגנון. אפילו הסצנה של פיצוץ הביצים הייתה עלובה למדי. עם איך שהפרק נגמר, אני מקווה מאוד שעונה II תכיל הרבה מאוד אקשן (אך כנראה שהיא לא).
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 19/05/2010 21:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
זה די ברור איך זה יגמר - הגילוי של הווירוס שפוגע בזוחלים בפרק 11 (ההוא שנוצר כתוצאת לוואי של המחקר של המדען) היה מוקדם מידיי, הרי זה ברור שזו תהיה הדרך שלהם להרוג את כל הלטאות/חייזרים, למה לחשוף את זה כ"כ מוקדם?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
פרק 12 היה יחסית לסידרה בכללותה די מרגש (וזה אומר הרבה על הסידרה). אם הם יצליחו להביא את עונה 2 לרמה של פרק 12 אולי לא יהיה חבל על כל הזמן שביזבזתי על העונה הראשונה. אני עדיין חושב שהמלחמה הסופית והניצחון של בני אדם יבואו דרך ווירוס שיהרוג את הזוחלים (מישהו אמר מלחמת העולמות?).
ד"א - מישהו הבין מה אנה מתכננת? מה היה החומר האדום ששוחרר לעננים? היא מנסה לחסום את אור השמש? ווירוס שיופץ דרך הגשם?
ד"א - מישהו הבין מה אנה מתכננת? מה היה החומר האדום ששוחרר לעננים? היא מנסה לחסום את אור השמש? ווירוס שיופץ דרך הגשם?