Xtreamer, מישהו מכיר?
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
Mrg,
יש טלויזיות שיש בעיות איתם, החברה מודעת ואת יכול לפתוח באג בפורום שלהם. תנסה אולי לשחק עם הרזולוציה של המכשיר בטלויזיה שכן עובדת.
ds123,
2.0.2 מתקנת בעיות תרגום בעברית. אני הייתי הולך עליה, אלא אם לא איכפת לך לקבל באגם כמו שזיו תאר בסקירה שלו על המכשיר.
עד כמה שאני יודע Movie jukebox לא נתמך במכשיר.
יש טלויזיות שיש בעיות איתם, החברה מודעת ואת יכול לפתוח באג בפורום שלהם. תנסה אולי לשחק עם הרזולוציה של המכשיר בטלויזיה שכן עובדת.
ds123,
2.0.2 מתקנת בעיות תרגום בעברית. אני הייתי הולך עליה, אלא אם לא איכפת לך לקבל באגם כמו שזיו תאר בסקירה שלו על המכשיר.
עד כמה שאני יודע Movie jukebox לא נתמך במכשיר.
אבל בסקירה של המכשיר השתמשו בגרסת 1.0.3.Falcon1 כתב:Mrg,
ds123,
עד כמה שאני יודע Movie jukebox לא נתמך במכשיר....
לגבי ה movie jukebox, הבנתי שיש איזושהי תוכנה שצריכים להוריד למחשב והיא כן עובדת עם ה xtreamer,רק לא הבנתי איך כל העניין הזה עובד.
ds123 כתב:אבל בסקירה של המכשיר השתמשו בגרסת 1.0.3.Falcon1 כתב:Mrg,
ds123,
עד כמה שאני יודע Movie jukebox לא נתמך במכשיר....
לגבי ה movie jukebox, הבנתי שיש איזושהי תוכנה שצריכים להוריד למחשב והיא כן עובדת עם ה xtreamer,רק לא הבנתי איך כל העניין הזה עובד....
הגיע ה xtreamer. עדיין לא הפעלתי MKV , אבל מהתרשמות ראשונית הוא נראה קטן מכפי שחשבתי . המאורר על בינוני ולא שומעים בכלל.
מחכה לתשובה לגבי איזה גרסה מומלץ לשדרג
אגב כרגע הגרסה היא הגרסה הראשונית של המכשיר (נדמה לי 1.0.1). אם אני מעדכן ל 2.0.2 צריך להתקין את כל הגרסאות שיצאו לפני או שישר להתקין 2.0.2?
מחכה לתשובה לגבי איזה גרסה מומלץ לשדרג
אגב כרגע הגרסה היא הגרסה הראשונית של המכשיר (נדמה לי 1.0.1). אם אני מעדכן ל 2.0.2 צריך להתקין את כל הגרסאות שיצאו לפני או שישר להתקין 2.0.2?