Xtreamer, מישהו מכיר?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #1101 

היום אני אמור לקבל את ה xtreamer, לאיזה גרסת תוכנה כדאי לעדכן? 1.0.3 או 2.0.2?
דבר נוסף לא הבנתי בדיוק איך עובד העניין של ה Movie juke box

Falcon1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 527
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1102 

Mrg,
יש טלויזיות שיש בעיות איתם, החברה מודעת ואת יכול לפתוח באג בפורום שלהם. תנסה אולי לשחק עם הרזולוציה של המכשיר בטלויזיה שכן עובדת.

ds123,
2.0.2 מתקנת בעיות תרגום בעברית. אני הייתי הולך עליה, אלא אם לא איכפת לך לקבל באגם כמו שזיו תאר בסקירה שלו על המכשיר.
עד כמה שאני יודע Movie jukebox לא נתמך במכשיר.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #1103 

Falcon1 כתב:Mrg,
יש טלויזיות שיש בעיות איתם, החברה מודעת ואת יכול לפתוח באג בפורום שלהם. תנסה אולי לשחק עם הרזולוציה של המכשיר בטלויזיה שכן עובדת.

ds123,
2.0.2 מתקנת בעיות תרגום בעברית. אני הייתי הולך עליה, אלא אם לא איכפת לך לקבל באגם כמו שזיו תאר בסקירה שלו על המכשיר.
...
אבל בסקירה של המכשיר השתמשו בגרסת 1.0.3.
לגבי ה movie jukebox, הבנתי שיש איזושהי תוכנה שצריכים להוריד למחשב והיא כן עובדת עם ה xtreamer,רק לא הבנתי איך כל העניין הזה עובד.

davidler
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1104 

ds123 כתב:
Falcon1 כתב:Mrg,

ds123,
...
אבל בסקירה של המכשיר השתמשו בגרסת 1.0.3.
לגבי ה movie jukebox, הבנתי שיש איזושהי תוכנה שצריכים להוריד למחשב והיא כן עובדת עם ה xtreamer,רק לא הבנתי איך כל העניין הזה עובד.
...

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #1105 

הגיע ה xtreamer. עדיין לא הפעלתי MKV , אבל מהתרשמות ראשונית הוא נראה קטן מכפי שחשבתי . המאורר על בינוני ולא שומעים בכלל.
מחכה לתשובה לגבי איזה גרסה מומלץ לשדרג
אגב כרגע הגרסה היא הגרסה הראשונית של המכשיר (נדמה לי 1.0.1). אם אני מעדכן ל 2.0.2 צריך להתקין את כל הגרסאות שיצאו לפני או שישר להתקין 2.0.2?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”