צריך הגברה לB&w 685

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #41 

datto כתב:יכול להיות שאתה מסתכל באתרים של חנויות בחו"ל שהן כמו פיוז, אני פשוט מסתכל בebay
2Mx2 Van Den Hul VDH M.C. MAGNUM HYBIRD Speaker Cable
http://cgi.ebay.com/Van-Den-Hul-VDH-M-C ... 1|294%3A50
...
שמע, באי.ביי ובארה"ב יש המון מציאות. לא מדובר כאן בסוכן מורשה של VDH אלא סוחר שקונה סטוקים מחנויות שפושטות רגל ומוכר את הסחורה במחירים מאוד נמוכים. זה קורה המון בארה"ב ובמצב של היום בכלל.

שים לב גם שמדובר בכבל של VDH ובבננות עם טרמינציה מחברה אחרת, דבר שאף סוכן מורשה של VDH לא יעשה

תוכל למצוא דילים כאילו כל הזמן באי.ביי כמעט לכל סוג של מוצר ואין להשליך מכך על מחירם הרישמי של המוצרים.

ודרך אגב, דווקא ל-VDH נטפלת? ואת ה-685 שלך אתה חושב שקנית במחיר חו"ל? ואת המונסטר? דוקא המוצרים של טופ-אודיו מתומחרים בארץ באופן רישמי באופן מוגזם וצריך לדעת אצל מי לקנות על מנת לקבל מחיר הקרוב למחיר חו"ל.

datto פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #42 

ברור לי שלא מדובר בסוכן מורשה ואני יודע שכל המערכת שלי בחול עולה הרבה פחות, אני רק אומר שבגלל שהבננות הם מסוג שונה זה עדיין הרבה יותר משתלם מלקנות בארץ בפי 5. ואם להביא רמקולים מחול היה פשוט יחסית כמו להביא כבלים אז היינו מדברים אחרת. בכל מקרה, זה לא פלח שוק שנוטה לחסוך בעלויות לכן אין לי טענות כלפי תמחור של חנויות כאלה ואחרות, הרווח צריך לבוא מאיפהשהו

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #43 

datto כתב:ברור לי שלא מדובר בסוכן מורשה ואני יודע שכל המערכת שלי בחול עולה הרבה פחות, אני רק אומר שבגלל שהבננות הם מסוג שונה זה עדיין הרבה יותר משתלם מלקנות בארץ בפי 5. ואם להביא רמקולים מחול היה פשוט יחסית כמו להביא כבלים אז היינו מדברים אחרת. בכל מקרה, זה לא פלח שוק שנוטה לחסוך בעלויות לכן אין לי טענות כלפי תמחור של חנויות כאלה ואחרות, הרווח צריך לבוא מאיפהשהו
...
האמן לי שגם כאן נוכל למצוא פה ושם איזה סוחר שנפל לו סטוק לידיים ומוכר אותו בזול.

לא מזמן פירסם כאן בלוח מישהו עם כמה סטנדים של מונסטר אותם הוא רכש מחנות שפשטה רגל ומכר את המוצרים בשליש מחירם. נו, אז מה? אז האם אפשר היה לקבוע באופן חד משמעי כמו שכתבת שבישראל מחיר מונסטר נמוך יותר מארה"ב? וודאי שלא :)

datto פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #44 

ובנימה יותר אישית, אני מתכנן ברצינות על הכבלים האלה, אבל אני חושב שזה אוברקיל למערך צנוע כמו שלי

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #45 

datto כתב:ובנימה יותר אישית, אני מתכנן ברצינות על הכבלים האלה, אבל אני חושב שזה אוברקיל למערך צנוע כמו שלי
...
הכבלים האילו, ברור. הכבלים שהמלצתי עליהם במחיר של 60 ש"ח למטר - ממש לא. מתאימים לך כמו כפפה.

datto פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #46 

ואינטרקונקט

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #47 

datto כתב:ואינטרקונקט
...
גם, כשתקנה את כבל הרמקולים, קח איתך אינטרקונקט לנסיון והחלט בעצמך.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”