פיוניר או סוני
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
נושא הצריבה לא רלוונטי בעליל
אתה חי כמה דורות אחורה!!!meni12321 כתב:הלוואי ולי היו התלבטויות כאלה .
חוץ מזה אני הייתי לוקח את SONY גם יותר גדול וגם לא נצרבת....
וחושב שהפלאזמות בתחילת דרכן..
קשה מאוד לצרוב היום פלאזמה,
ובייחוד את הפיוניר, אתה מוזמן לקרוא על זה המון שרשורים כאן באתר..
על זה לא תקום או תיפול החלטה, אם כבר תתמקד בדברים בעלי משמעות אמיתית,
כגון איכות המסכים ב SD וב HD, ויחס תמורה למחיר..
נושא הצריבה לא רלוונטי בעליל!!
בברכה,
שלומי
Re: נושא הצריבה לא רלוונטי בעליל
עדיין , למה ה LCD תפס תאוצה והפלזמה נזרקה לפח מפס הייצור .+פיוניר זרקו את פס היצור של הפלזמות בגלל הפסדי ענק .(המסכים שלהם אומנם מספקים מעל ומעבר אבל המחיר , המחיררר גדול יחסית לשאר ,הוא לא הגיוני בכלל !!!ולכן היא מפסידה כל כך , ובפחות מחיר אתה משיג מסך פחות איכותי שההבדל בכלל לא נראה לעין ,בחצי מחיר.)gechts כתב:אתה חי כמה דורות אחורה!!!meni12321 כתב:הלוואי ולי היו התלבטויות כאלה .
חוץ מזה אני הייתי לוקח את SONY גם יותר גדול וגם לא נצרבת....
וחושב שהפלאזמות בתחילת דרכן..
קשה מאוד לצרוב היום פלאזמה,
ובייחוד את הפיוניר, אתה מוזמן לקרוא על זה המון שרשורים כאן באתר..
על זה לא תקום או תיפול החלטה, אם כבר תתמקד בדברים בעלי משמעות אמיתית,
כגון איכות המסכים ב SD וב HD, ויחס תמורה למחיר..
נושא הצריבה לא רלוונטי בעליל!!
בברכה,
שלומי...
- gechts
- חבר ותיק

OK נניח שאתה צודק, אבל...!
עדיין זה לא הופך את איכות המוצר לפחות טובה,
לנושא שאתה הפנת אליו - נושא הצריבה, הוא לא סיבה רלוונטית להחליט על רכישת המוצר.
לגבי נושא למה לא LCD.. לא אמרתי שלא, פשוט לא אמרתי שצריך לפסול את הפלאזמה...!!
צריך לבדוק מהם שיקוליו של הרוכש, ומה יותר חשוב לו, יתרונות הפיוניר או יתרונות ה SONY.
זה שפיוניר "זרקה לפח" כהגדרתך את פס הייצור לא אמר שהוא כושל, מבחינה מסחרית הוא כשל זה נכון
אבל כמוצר הוא היה מוצא אדיר שהשוקעו בו רכיבים ורמות של פיתוח שקשה למצוא במוצרים אחרים מתחרים.
אתן לך דוגמה מעולם הרכב שתבין שגישתך שגויה.
פולקסווגן גולף מכיר..? לא רכב כושל, הדור הקודם לא הנוכחי הופסק ייצורו מוקדם מהצפוי כי הגיעו למסקנה שהרכב
אינו רווחי מספיק, וללא יכולת למכור מעל כמות מסויימת, יהפוך ללא רווחי, זה הופך את הרכב לכושל..??
אני לא עובד בפיוניר אבל תאמין לי, שהקורו לא רק שאינו כושל, אלא עוד יגיע המצב שאנשים ינסו להשיג את המסכים
האלו ולא יהיה ניתן.
ה SONY טובה, ומתמודדת בצורה מעולה עם תכני HD, אבל תראה בה תכני SD, ותבין שזה פשוט נוראי...!
[/url]
לנושא שאתה הפנת אליו - נושא הצריבה, הוא לא סיבה רלוונטית להחליט על רכישת המוצר.
לגבי נושא למה לא LCD.. לא אמרתי שלא, פשוט לא אמרתי שצריך לפסול את הפלאזמה...!!
צריך לבדוק מהם שיקוליו של הרוכש, ומה יותר חשוב לו, יתרונות הפיוניר או יתרונות ה SONY.
זה שפיוניר "זרקה לפח" כהגדרתך את פס הייצור לא אמר שהוא כושל, מבחינה מסחרית הוא כשל זה נכון
אבל כמוצר הוא היה מוצא אדיר שהשוקעו בו רכיבים ורמות של פיתוח שקשה למצוא במוצרים אחרים מתחרים.
אתן לך דוגמה מעולם הרכב שתבין שגישתך שגויה.
פולקסווגן גולף מכיר..? לא רכב כושל, הדור הקודם לא הנוכחי הופסק ייצורו מוקדם מהצפוי כי הגיעו למסקנה שהרכב
אינו רווחי מספיק, וללא יכולת למכור מעל כמות מסויימת, יהפוך ללא רווחי, זה הופך את הרכב לכושל..??
אני לא עובד בפיוניר אבל תאמין לי, שהקורו לא רק שאינו כושל, אלא עוד יגיע המצב שאנשים ינסו להשיג את המסכים
האלו ולא יהיה ניתן.
ה SONY טובה, ומתמודדת בצורה מעולה עם תכני HD, אבל תראה בה תכני SD, ותבין שזה פשוט נוראי...!
[/url]
לגבי הצריבה - בהחלט יתכן שיצרניות הפלזמה התקדמו משמעותית, אבל אף חברה לא נותנת אחריות על צריבה. זה מבחינתי אומר הכל.
גם אם זה קורה אחת לאלף, מה מבטיח לי שאני לא אהיה אחד מאלף?
כל שבועיים שלושה אפשר למצוא פה בפורום סיפורי זוועות על טלויזיה חדשה שנצרבה.
לדעתי meni12321 צודק. הפלזמה מתקרבת לסוף דרכה כי היא איבדה את רוב היתרונות שלה על פני ה-LCD בו בזמן שהיא לא הצליחה להפטר מהחסרונות.
חבל, אבל זה מה יש.
גם אם זה קורה אחת לאלף, מה מבטיח לי שאני לא אהיה אחד מאלף?
כל שבועיים שלושה אפשר למצוא פה בפורום סיפורי זוועות על טלויזיה חדשה שנצרבה.
לדעתי meni12321 צודק. הפלזמה מתקרבת לסוף דרכה כי היא איבדה את רוב היתרונות שלה על פני ה-LCD בו בזמן שהיא לא הצליחה להפטר מהחסרונות.
חבל, אבל זה מה יש.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אם אתה חושב לרגע שפלזמה שתירכש דרך ט.ר ותהיה בה צריבה - הם יזרקו אותו לכל הרוחות: אתה טועה. מעולם לא פגשתי פיוניר עם צריבה, האמת ? גם לא פנסוניק. ואני עובד עם מכשור שיש לו תפריט סטאטי מאוד ואמור להשאיר צריבה, בכל מקום שהתקנו פיוניר לא היה כלום, אצלי במשרדים יש פיוניר וכל יום משתמשים בציוד ואין כלום, הציוד הזה עובד כמעט רצוף למעלה משנה, כמה שעות טובות ביום, מריצים על המסך הזה מצגות סטאטיות, קבצי אקסל ומה לא - כלום.
אני לא חושב שפלזמה זו טכנולוגיה מתה, אתה יכול לקרוא כמה מאמרים כאן שאומרים שהיא תמות, אבל לא כי הטכנולוגיה לא טובה. יש מספיק סיבות אחרות.
אני לא חושב שפלזמה זו טכנולוגיה מתה, אתה יכול לקרוא כמה מאמרים כאן שאומרים שהיא תמות, אבל לא כי הטכנולוגיה לא טובה. יש מספיק סיבות אחרות.
Vocare Ad Regnum
זה שיש 999 אנשים שלא קרה להם משהו, לא אומר שום דבר לגבי אותו אומלל, 1 מאלף, שקרה לו המשהו הזה.
עובדה שאף יבואן לא נותן אחריות בפני צריבות. עובדה שהקישור הראשון בפורום הזה מדבר על הרצה של טלויזיות פלזמה.
LCD פשוט מדליקים וצופים. לא צריך ביביסיטר לטלויזיה, לא שטיפות לבנות, לא הרצות ולא נעליים.
יכול להיות שיש אנשים שכל ההתעסקות הזו לא מטרידה אותם - שיהיה לבריאות.
עובדה שאף יבואן לא נותן אחריות בפני צריבות. עובדה שהקישור הראשון בפורום הזה מדבר על הרצה של טלויזיות פלזמה.
LCD פשוט מדליקים וצופים. לא צריך ביביסיטר לטלויזיה, לא שטיפות לבנות, לא הרצות ולא נעליים.
יכול להיות שיש אנשים שכל ההתעסקות הזו לא מטרידה אותם - שיהיה לבריאות.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני חוזר על שאמרתי בעבר כאן:
כאשר רציתי לרכוש מסך חדש , חקרתי והתעמקתי בנושא , הסתבר לי "מדעת הקהל / סוחרים ומביני עניין " כי
דגמי קורו של פיוניר הם "הטובים ביותר " ,
חשבתי כי אולי מדובר על שיווק מצויין של היבואן, המקדם מכירות מסכי פיוניר בארץ יותר ממתחריו , או שכל "עם ישראל " חושב כמו עדר ...
לבסוף , רכשתי את הקורו 5090H ונוכחתי לדעת כי מדובר על "מוצר על" , איכות ללא פשרות, הנאה רצופה מכל רגע של צפיה ובעניין זה
כל המסנגרים צדקו באמרם כי הקורו של פיוניר הינה ה "רולס רויס" של המסכים,
לעניין הצריבה: אין לי צריבה, אני נוהג לתפעל מוצר ( באשר הוא ) ע"פ הוראות היצרן , וכך נושא זה נהפך ללא רלוונטי .
אם היה לי תירוץ נוסף (להנהלה ולעצמי ), הייתי רוכש עוד 5090H לחדר אחר בבית , מה שנקרא : " מהר לפני שיגמר"
אין אדם / אורח / חבר / שכן / מבין עניין / ואפילו חברות של הבת שלי בנות ה 16 שאינן מתפעלות / ים מהמסך בסלון ביתי הדל
וכידוע לרבים מכם , אין לי כל קשר לחברת ט.ר. ו / או לפיוניר ( הלוואי והיה
)
בהצלחה !
.
כאשר רציתי לרכוש מסך חדש , חקרתי והתעמקתי בנושא , הסתבר לי "מדעת הקהל / סוחרים ומביני עניין " כי
חשבתי כי אולי מדובר על שיווק מצויין של היבואן, המקדם מכירות מסכי פיוניר בארץ יותר ממתחריו , או שכל "עם ישראל " חושב כמו עדר ...
לבסוף , רכשתי את הקורו 5090H ונוכחתי לדעת כי מדובר על "מוצר על" , איכות ללא פשרות, הנאה רצופה מכל רגע של צפיה ובעניין זה
לעניין הצריבה: אין לי צריבה, אני נוהג לתפעל מוצר ( באשר הוא ) ע"פ הוראות היצרן , וכך נושא זה נהפך ללא רלוונטי .
אם היה לי תירוץ נוסף (להנהלה ולעצמי ), הייתי רוכש עוד 5090H לחדר אחר בבית , מה שנקרא : " מהר לפני שיגמר"
אין אדם / אורח / חבר / שכן / מבין עניין / ואפילו חברות של הבת שלי בנות ה 16 שאינן מתפעלות / ים מהמסך בסלון ביתי הדל
וכידוע לרבים מכם , אין לי כל קשר לחברת ט.ר. ו / או לפיוניר ( הלוואי והיה
בהצלחה !
.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
laad
שכחת שיש פיקסלים "תקועים" ב-LCD, אהה?
אלה המיטוסים שמוכרים לקונים "אהבלים" בחנויות "עממיות"
זה נפוץ הרבה יותר מצריבה של פלזמה.. יש לי עדיין פלזמה של FUJITSU בחדר שינה בת 7 שנים, נראת כמו חדשה (ומחוברת כ-RGB רוב הזמן עם התכנים של YES וכמובן הלוגואים שלהם - הופ, JETIX וכו')
הסיבה היחידה שפלזמה יורדת מהשוק היא שיותר יקר לייצר אותה וכאמור הרווחים קטנים יותר בהשוואה ליצור LCD
מסכי פנסוניק ופיוניר האחרונים אלה statement של איכות, פנסוניק סדרה מקצועית עובדת באולפנים, מסעדות, 24/7..
לגבי LCD - חוץ מ-SONY שאני מדי פעם עושה סיבוב ב-SONY STYLE, לא מתרשם מהם.. זה סוג של רמאות.. יצנרי LCD מגבירים את ה-CONTRAST כדי שהשחורים יראו יותר שחורים, אבל כאשר בודקים דברים אחרים - זוועה.
שכחת שיש פיקסלים "תקועים" ב-LCD, אהה?
אלה המיטוסים שמוכרים לקונים "אהבלים" בחנויות "עממיות"
זה נפוץ הרבה יותר מצריבה של פלזמה.. יש לי עדיין פלזמה של FUJITSU בחדר שינה בת 7 שנים, נראת כמו חדשה (ומחוברת כ-RGB רוב הזמן עם התכנים של YES וכמובן הלוגואים שלהם - הופ, JETIX וכו')
הסיבה היחידה שפלזמה יורדת מהשוק היא שיותר יקר לייצר אותה וכאמור הרווחים קטנים יותר בהשוואה ליצור LCD
מסכי פנסוניק ופיוניר האחרונים אלה statement של איכות, פנסוניק סדרה מקצועית עובדת באולפנים, מסעדות, 24/7..
לגבי LCD - חוץ מ-SONY שאני מדי פעם עושה סיבוב ב-SONY STYLE, לא מתרשם מהם.. זה סוג של רמאות.. יצנרי LCD מגבירים את ה-CONTRAST כדי שהשחורים יראו יותר שחורים, אבל כאשר בודקים דברים אחרים - זוועה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום לכולם .
לפי מה שאני ראיתי הפיוניר קורו 5090 מסך מעולה גם בתכני sd וגם בhd .
לגבי המסך של הסוני w5500 הוא מסך מעןלה הבעיה היא בתכני sd היא לא נראת הכי טוב שיש .
לגבי תכנים בHD היא פשוט יוצאת מהכלל והיא נראת טוב יותר מאשר הפיוניר קורו 5090 .
לסיכום הפיוניר עדיפה למי שצופה יותר בתכני sd .
לפי מה שאני ראיתי הפיוניר קורו 5090 מסך מעולה גם בתכני sd וגם בhd .
לגבי המסך של הסוני w5500 הוא מסך מעןלה הבעיה היא בתכני sd היא לא נראת הכי טוב שיש .
לגבי תכנים בHD היא פשוט יוצאת מהכלל והיא נראת טוב יותר מאשר הפיוניר קורו 5090 .
לסיכום הפיוניר עדיפה למי שצופה יותר בתכני sd .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
שטויות
לכאורה, במשך 7 שנים של FUJITSU ועוד שניים של PANASONIC נשארו דלוקים ולא רק פעם אחת, מה לעשות ילדים ומטפלת בבית לא (תמיד) מקפידים
קישקוש
מי שרוצה להזהר, יש מנגנונים כמו Orbiter או Screen Wash וכו'
לכאורה, במשך 7 שנים של FUJITSU ועוד שניים של PANASONIC נשארו דלוקים ולא רק פעם אחת, מה לעשות ילדים ומטפלת בבית לא (תמיד) מקפידים
קישקוש
מי שרוצה להזהר, יש מנגנונים כמו Orbiter או Screen Wash וכו'
- gechts
- חבר ותיק

רונן כתב:אני חוזר על שאמרתי בעבר כאן:
אם היה לי תירוץ נוסף (להנהלה ולעצמי ), הייתי רוכש עוד 5090H לחדר אחר בבית , מה שנקרא : " מהר לפני שיגמר"![]()
אין אדם / אורח / חבר / שכן / מבין עניין / ואפילו חברות של הבת שלי בנות ה 16 שאינן מתפעלות / ים מהמסך בסלון ביתי הדל![]()
וכידוע לרבים מכם , אין לי כל קשר לחברת ט.ר. ו / או לפיוניר ( הלוואי והיה)
בהצלחה !
....
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
laad, פיקסלים שרופים על המסך זה הכי כיף, אני הלכתי על LCD, אם היה לי כסף ומקום בנישה הייתי הולך על הפלזמה של פיוניר, בלי לחשוב. איכות שאין שני לה, אין צריבות ואין כלום. אם מחברים מחשב ואצלי בחברה מחובר מחשב לא קורה כלום, רואים שם מצגות לא מעט, ממש אין צריבה ואין פיקסל שרוף או תקוע או retention. אתה אומר ל999 אנשים אין ולו יהיה ? מה תוכל לעשות בנוגע לאיכות SD נמוכה יותר בסוני ? מדובר במסך מעולה - ממש מעולה לדעתי אבל SD הוא לא מייצג טוב כמו בפיוניר.
Vocare Ad Regnum
- gechts
- חבר ותיק

מסכים עם כל מילה ומילה!!!TANDBERG כתב:laad, פיקסלים שרופים על המסך זה הכי כיף, אני הלכתי על LCD, אם היה לי כסף ומקום בנישה הייתי הולך על הפלזמה של פיוניר, בלי לחשוב. איכות שאין שני לה, אין צריבות ואין כלום. אם מחברים מחשב ואצלי בחברה מחובר מחשב לא קורה כלום, רואים שם מצגות לא מעט, ממש אין צריבה ואין פיקסל שרוף או תקוע או retention. אתה אומר ל999 אנשים אין ולו יהיה ? מה תוכל לעשות בנוגע לאיכות SD נמוכה יותר בסוני ? מדובר במסך מעולה - ממש מעולה לדעתי אבל SD הוא לא מייצג טוב כמו בפיוניר....