עזרה בהגדרת מדיה סנטר עם YES - נואש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מה שאני מציע לך לעשות זה לקחת לאייבורי את המחשב שלך, לחבר אותו למקור וידאו שיש להם שם, ולראות באשף ההגדרות של המדיה סנטר שאין תמונה.
מעצבן אבל כנראה שאין ברירה.
עוד אפשרות זה שתנסה לדבר עם דיג'יטייז, היבואנים של Hauppauge בישראל (הם נמצאים בגבעתיים). אני מאמין שהם ישמחו לעזור לך לבדוק מה לא בסדר ב-Setup שלך, חומרתית או תוכנתית (תתקשר אליהם לפני).
עוד אפשרות זה שתנסה לדבר עם דיג'יטייז, היבואנים של Hauppauge בישראל (הם נמצאים בגבעתיים). אני מאמין שהם ישמחו לעזור לך לבדוק מה לא בסדר ב-Setup שלך, חומרתית או תוכנתית (תתקשר אליהם לפני).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
yaronkadem
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
לא ידעתי את הנתון הזה, אני יצור איתם קשר כבר מחר בבוקר.
אני בטוח שהכרטיסים שלהם פשוט לא תקינים בגלל שלא יכול להיות ששני מחשבים שונים לא עובדים על שני ממירים שונים.
אני בטוח שהכרטיסים שלהם פשוט לא תקינים בגלל שלא יכול להיות ששני מחשבים שונים לא עובדים על שני ממירים שונים.
pixies כתב:מה שאני מציע לך לעשות זה לקחת לאייבורי את המחשב שלך, לחבר אותו למקור וידאו שיש להם שם, ולראות באשף ההגדרות של המדיה סנטר שאין תמונה.
עוד אפשרות זה שתנסה לדבר עם דיג'יטייז, היבואנים של Hauppauge בישראל (הם נמצאים בגבעתיים). אני מאמין שהם ישמחו לעזור לך לבדוק מה לא בסדר ב-Setup שלך, חומרתית או תוכנתית (תתקשר אליהם לפני)....
-
yaronkadem
-
- חבר שרק התחיל

אהלן חברה, עובד עובד עובד.
הבאתי כרטיס חדש מאותו הסוג בדיוק (PVR 150), לקחתי אותו ממחשב אחר ששם זה עובד, והתקנתי את זה על המחשב שלי וזה עובד כעשיו והכל בסדר.
לאחר מכן התקנתי שוב את הכרטיס הישן (שהוא כרטיס שני שנתנו לי ב IVORY וזה פשוט לא עובד).
בכל מקרה תודה לכולם על התמיכה הנהדרת
הבאתי כרטיס חדש מאותו הסוג בדיוק (PVR 150), לקחתי אותו ממחשב אחר ששם זה עובד, והתקנתי את זה על המחשב שלי וזה עובד כעשיו והכל בסדר.
לאחר מכן התקנתי שוב את הכרטיס הישן (שהוא כרטיס שני שנתנו לי ב IVORY וזה פשוט לא עובד).
בכל מקרה תודה לכולם על התמיכה הנהדרת
נערך לאחרונה על ידי yaronkadem ב 26/05/2009 22:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שמח לשמוע שהסתדר לך וזה עובד. מאיפה קיבלת PVR150 לבדיקה? מאייבורי או מדיג'יטייז?
-
yaronkadem
-
- חבר שרק התחיל

פשוט לקחתי מחבר שגם לו יש את אותו הכרטיס במחשב שלו.
pixies כתב:שמח לשמוע שהסתדר לך וזה עובד. מאיפה קיבלת PVR150 לבדיקה? מאייבורי או מדיג'יטייז?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מעניין למה אייבורי נתנו לך כרטיס תקול שוב. האם הם באמת לא בדקו את זה או שפשוט היה צירוף מקרים אומלל והם נתנו לך בטעות עוד כרטיס חדש תקול...
-
yaronkadem
-
- חבר שרק התחיל

אני באמת לא יודע, אולי הם פשוט נתנו לי כרטיס תקול אחר שמישהו אחר החזיר להם.
pixies כתב:מעניין למה אייבורי נתנו לך כרטיס תקול שוב. האם הם באמת לא בדקו את זה או שפשוט היה צירוף מקרים אומלל והם נתנו לך בטעות עוד כרטיס חדש תקול......